• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtaj oldukdan sonra hamile kalamayanlar:(

amin cnm insallah kaynvalidm diyo ki eskiler hep kazinma yontemiyle kurtaj oluyomş doktorlar kadınn içini parçalıymş nerdeyse sonra çock hiç olmuyomş bir kaç tanede bu durumda olan bayanlarlada karşılaşmş şimdide bana seninki olmaz kürtaj oldn bazı doktor yumurtalarıda alıyo hiç bebek olmuyo o zmn fln diyo of bnde niye kafama takıyosm artk. Saol cnm inşallah dediğin gibi olur doktormada hiç sormadm beni nasıl kürtaj ettn diye

Kürtaj olmadan önce her şeyi konuşmuş olman lazımdı canım... Yine vakumdur büyük ihtimalle... Sen içini ferah tut canım... Vardır minik bebişin bir vakti..

şimdi sen dedin ya vakkumla olanlar daha iyi diye bak kafamda şimdiye kadar yokdu nasıl hiç düşünmedm ya şimdi takıldı aklıma doktorma en erken zamanda gittiğimde sorym bn yoksa çatlrm merkdn

Kürtaj olmadan önce her şeyi konuşmuş olman lazımdı canım... Yine vakumdur büyük ihtimalle... Sen içini ferah tut canım... Vardır minik bebişin bir vakti..
vallahi ne yalan söylüym bebeğin öldüğünü öğrendim hemn özl hastnde iyi bi doktr varmş onu aradk oda sabah erkendn gel hemn yapalm çokdn ölmş sana zarar verebilir dedi tamm dedik sabah gider gitmz ablam doktorla konuşuyoda bende o esnada amlyt elbisemi giyiyodm odama çıkmıştm sonra da bi bakdm amlyta alıyolr fln çıkdıkdn sonra da sadece bebeğimi soruyodm doktora bana verin bakaym diyodm vermediler de öyle sonrada eve geldk zatn ama kürtajm çok kolaydı zatn amlytta narkozlydm çıkdıkdn sonrada hiç ağrm sızm yokdu iki üç gün biraz kanamm oldu o kadar beşinci gün kontrole gittiğimde doktor spiral taktı bana

vallahi ne yalan söylüym bebeğin öldüğünü öğrendim hemn özl hastnde iyi bi doktr varmş onu aradk oda sabah erkendn gel hemn yapalm çokdn ölmş sana zarar verebilir dedi tamm dedik sabah gider gitmz ablam doktorla konuşuyoda bende o esnada amlyt elbisemi giyiyodm odama çıkmıştm sonra da bi bakdm amlyta alıyolr fln çıkdıkdn sonra da sadece bebeğimi soruyodm doktora bana verin bakaym diyodm vermediler de öyle sonrada eve geldk zatn ama kürtajm çok kolaydı zatn amlytta narkozlydm çıkdıkdn sonrada hiç ağrm sızm yokdu iki üç gün biraz kanamm oldu o kadar beşinci gün kontrole gittiğimde doktor spiral taktı bana

Bi de özel hastaneyse vakumdur canım.. Şimdilerde devlet hastanelerinin bazılarında hala var o kazına yöntemi.. Allah bir daha böyle olumsuzluklar yaşatmasın inşallah... Minik bebiş annesini çok bekletmeden gelir

Bi de özel hastaneyse vakumdur canım.. Şimdilerde devlet hastanelerinin bazılarında hala var o kazına yöntemi.. Allah bir daha böyle olumsuzluklar yaşatmasın inşallah... Minik bebiş annesini çok bekletmeden gelir
ay inşallah cnm teşekkür ederm rahatlattn beni biraz ☺️

evet kürtajla hamile kalmamanın bi ilgisi yokmus benm doktorumda öyle demişti ..
bizim bebeğimizi kaybedeli 9 ay oldu mart ayından beride korunmayı bıraktık .. ama olmuyo dra gittim hormonlara bakıldı , klomen ve çatlatma iğnesi kullandım yine olmadı .. şimdi oluruna bırakayım diyorum ama bat yaklastıkca dahada stres yapıyorum engel olamıyorum :KK43:
Allahm daha fazla bekletmesin bizleri

polip oluşmuş olabilir benim öyle oldu histeroskopi oldum :(usg de görünmüyor rahim filminde ortaya çıktı malesef.

Kizlar kürtaj gebe kalmaya engel değil bunca insan var kürtaj olan hormonlar la alakali olan birsey bende ıstenmeyen bir gebelik geçirdim ve prolaktinim yüksek ama hep günümde regl oluyorum allaha şükür siz ne gibi sorunlar yasadiniz

Meraba arkadaslar ben evleneli 13ay oluyor evlendikten 4 ay sonra hamile kaldim ama dusuk yaptim bebegim rahime tutunamadi doktora gittim kanamam durmayinca doktr bana kucuk parxa kalmis temizleme yapmam gerek die yaptirdik vazi kisiler bana kurtaja sayiliyor kurtaj olmussun dio 4 ay korundum doktorun demesiyle ve suan 4aydir tedavi yaptiriyorum klomen serophene catlatma ignesi prengly ve ovitrella ikiside yaptik ama dollenme olmuyot doktorlar herseyin gayet iyi cocugyn olur neraketme dio ama esim o kadar cok istiyor ki anlatamam bende tabiki rabbim vermeyince olmuyor ne yapicagimi bilemiyorum umutsuzluğada kapiliyorum önerileriniz varmi ne yapmaliyim

Meraba arkadaslar ben evleneli 13ay oluyor evlendikten 4 ay sonra hamile kaldim ama dusuk yaptim bebegim rahime tutunamadi doktora gittim kanamam durmayinca doktr bana kucuk parxa kalmis temizleme yapmam gerek die yaptirdik vazi kisiler bana kurtaja sayiliyor kurtaj olmussun dio 4 ay korundum doktorun demesiyle ve suan 4aydir tedavi yaptiriyorum klomen serophene catlatma ignesi prengly ve ovitrella ikiside yaptik ama dollenme olmuyot doktorlar herseyin gayet iyi cocugyn olur neraketme dio ama esim o kadar cok istiyor ki anlatamam bende tabiki rabbim vermeyince olmuyor ne yapicagimi bilemiyorum umutsuzluğada kapiliyorum önerileriniz varmi ne yapmaliyim
öncelikle geçmiş olsn cnm çok üzüldm inşllh bebeğin olur en kısa zmnda soğan kürünü denesene onnla çoğu kadın hamile kaldı belki sanada iyi gelir cnm

Bende soylenenlerin aksine kurtajdan sonra daha kolay hamile kalindigini duydum hep ki benimde kurtajdan sonra korunmayi biraktigim ay hamile kaldim umutsuzluga kapilma kurtajla ilgili olacagini sanmiyorum

öncelikle geçmiş olsn cnm çok üzüldm inşllh bebeğin olur en kısa zmnda soğan kürünü denesene onnla çoğu kadın hamile kaldı belki sanada iyi gelir cnm
Canim çok teşekkür ediyorum soğan kürünün nelere faydasi var ve ne Zaman yapabilirim

k, post: 42808862, member: 698493"]öncelikle geçmiş olsn cnm çok üzüldm inşllh bebeğin olur en kısa zmnda soğan kürünü denesene onnla çoğu kadın hamile kaldı belki sanada iyi gelir cnm[/QUOTE]
Canimm çok teşe

Bende soylenenlerin aksine kurtajdan sonra daha kolay hamile kalindigini duydum hep ki benimde kurtajdan sonra korunmayi biraktigim ay hamile kaldim umutsuzluga kapilma kurtajla ilgili olacagini sanmiyorum

Canim umud ediyorum hep ama boşa çikiyor bu kez yine doktora gittim hormon testini yaptirip sonucumu gosterecem bakalim doktor ne dicek inşaallah en yakin zamanda rabbim isteyen herkese nasip etsin

Canim çok teşekkür ediyorum soğan kürünün nelere faydasi var ve ne Zaman yapabilirim

canm soğan kürünü ibrhm saraçoğlu altı ayda bir bi kadının 15 gn yapması gerwktiğini söylüyo cnm rahimde ne hastalık varsa hepsini twmizliyomş yumurta kisi çikolata kisi miyp işte daha bilmediğim bi sürü rahm hastalığı hepsine çok iyimş ve adet düznsizliğine iyi geliymş cnm ve kürü yapan bayanlarn çoğusu ilk ay hamile kalıyor ben on gün yaptm geçn ay üztüne bi ay adt gördm olmazsa yine adet oluncada tekrarlayacm cnm bnmde 2.5 cm yumurta kism vardı temizlndi tammn inşallh bu ay adt görmyz bebişimz tutnr:KK46:

canm soğan kürünü ibrhm saraçoğlu altı ayda bir bi kadının 15 gn yapması gerwktiğini söylüyo cnm rahimde ne hastalık varsa hepsini twmizliyomş yumurta kisi çikolata kisi miyp işte daha bilmediğim bi sürü rahm hastalığı hepsine çok iyimş ve adet düznsizliğine iyi geliymş cnm ve kürü yapan bayanlarn çoğusu ilk ay hamile kalıyor ben on gün yaptm geçn ay üztüne bi ay adt gördm olmazsa yine adet oluncada tekrarlayacm cnm bnmde 2.5 cm yumurta kism vardı temizlndi tammn inşallh bu ay adt görmyz bebişimz tutnr

canm soğan kürünü ibrhm saraçoğlu altı ayda bir bi kadının 15 gn yapması gerwktiğini söylüyo cnm rahimde ne hastalık varsa hepsini twmizliyomş yumurta kisi çikolata kisi miyp işte daha bilmediğim bi sürü rahm hastalığı hepsine çok iyimş ve adet düznsizliğine iyi geliymş cnm ve kürü yapan bayanlarn çoğusu ilk ay hamile kalıyor ben on gün yaptm geçn ay üztüne bi ay adt gördm olmazsa yine adet oluncada tekrarlayacm cnm bnmde 2.5 cm yumurta kism vardı temizlndi tammn inşallh bu ay adt görmyz bebişimz tutnr
Benim reglim 1 yildir az oluyor çoğaltir mi acaba

Benim reglim 1 yildir az oluyor çoğaltir mi acaba
valla cnm bn yaptıldn sonra adt kanmm çok oldu ve bi ay boynca akıntım acayip derecede çok oldu bn anladm ki gerçkdn içimi tertmz etti sen bnce ksnlkle kulln kaç tane arkdşm bebeğini düşürmk için yaptı ve 2 3 aylk bneklerini düşürn oldu yani bebeği bile söküyo o kdr tesirli

Back