kürtaj oldukdan sonra hamile kalamayanlar:(

Merhabalar canim herhangi bir sorunun mu var acaba kurtajdan sonra duzenin mi degisti
Çok şükür canm sorun kürtajdan sonra değilde gebeliklerimde baya bir düşük riskim oluyor ama bu yine iyi kızımda nerdeyse doğana kadar ayda bir hafta hastanede yatıyodm kabüs gibiydi ne hallerle oldu allah bilir. Sonraki gebeliğimde kürtajla sonlandrldı bünyedn bünyeye değişiyor işte canm. Her bünye bir değil benmki pek dayanıklı değilmş demekki bebek doğana kadar pert oluyorm işte:)

Kilo aldım ya gözle görülür bir halde bulantı istifra mahfetti ancak ekmek ayran tost simit le geçti 3 buçuk ay 2 hafta dir bulantı dindi de normal beslenmeye başladım bide düşük riskinden doktor 1 kilo domates bile kaldirma dedi hareketsizlikten de hep odem oldu.senin durumun ne

Bende herkesle konusmaya calisiyorum kurtaj olan kim varsaaya seninde adet miktarin degistimi

Benimkide hep acıkıyorum midem üç saatte bir boşalıyo artık acıkmaktan bıktım ama tabi her acıktığmda yemek yemiyorm çünkü aç aç dolabı açıyorm bakıyorm hiç birşey cezbetmiyor beni az evel kalktım bişeyler yiyeyim dedim birer lokma simit poaça abur cubur baktım doymadm cnmda pek istemiyor ekmek yedm:)) sadce ekmek yani biraz yani anlayacağn hep acıkıyorm ama prk iştahlı değilim yediklerimide inan bebek gelişsn diye ne hallerle yiyorm gebe kaldığmda 65-66 dıydım şu an 71 kilo fazla almadm ama ya sadce göbek işte

Sagsaglim olsun larda kilolar gider dogum dan sonra Allah in izniyle

Aynen cnm bende öyle düşünüp yiyorm zatn bizim kilolarımzdn daha önemliler sonuçta
Rabbim sagsaglim nasip etsin insallah.isteyen herkes için de sürekli yasinimde dua edip gönderiyorum.hiçbirimizin kucağıni boş koymasin inşallah

Kizlar merhaba bugun kurtaj sonrasi 35. Gunum hala adet olmadim .. esimle korunmadik hic kurtajdan sonrada doktorum 45. Gune kadar bekle adet olmazsa bana gel dedi acaba kurtaj olan arkadaslar ne zaman adet oldunuz.. asiri akintim kasık agrim bel agrim falan var ama gelen giden yok ..

42.gun adet oldum ben

Rabbim sagsaglim nasip etsin insallah.isteyen herkes için de sürekli yasinimde dua edip gönderiyorum.hiçbirimizin kucağıni boş koymasin inşallah
Amin canm iyi anne baba olan herkeze nasip etsin hayırlı evlat en başta kkden beri ne anneler var bunları okudukça içim parçalanıyor

Ben hemn beşinci günü oldm iyi hatırlıyorm hatta olduğm gün dra gidip spiral taktırmştm

Amin canm iyi anne baba olan herkeze nasip etsin hayırlı evlat en başta kkden beri ne anneler var bunları okudukça içim parçalanıyor
Canım ben kendi adıma konuşayım en azından kv den neler çektim çocuk mevzusuyüzünden anlatsam roman olur.Rabbim zorda kalan herkes e yardım etsin hepimiz e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…