Çok şükür canm sorun kürtajdan sonra değilde gebeliklerimde baya bir düşük riskim oluyor ama bu yine iyi kızımda nerdeyse doğana kadar ayda bir hafta hastanede yatıyodm kabüs gibiydi ne hallerle oldu allah bilir. Sonraki gebeliğimde kürtajla sonlandrldı bünyedn bünyeye değişiyor işte canm. Her bünye bir değil benmki pek dayanıklı değilmş demekki bebek doğana kadar pert oluyorm işte:)Merhabalar canim herhangi bir sorunun mu var acaba kurtajdan sonra duzenin mi degisti
Kilo aldım ya gözle görülür bir halde bulantı istifra mahfetti ancak ekmek ayran tost simit le geçti 3 buçuk ayAynen canm öyle ama yinede dikkat etmek gerekiyor. Bende progestan hap olarak kullandm başlarda kesenin ertafında baya bi kanama vardı düşük riskim çoktu çok şükür geçti tehlike yinede korkuyo insan dikkat ediyorm iştah durumun nasıl cnm iyi beslenebiliyormsn
Bende herkesle konusmaya calisiyorum kurtaj olan kim varsaaÇok şükür canm sorun kürtajdan sonra değilde gebeliklerimde baya bir düşük riskim oluyor ama bu yine iyi kızımda nerdeyse doğana kadar ayda bir hafta hastanede yatıyodm kabüs gibiydi ne hallerle oldu allah bilir. Sonraki gebeliğimde kürtajla sonlandrldı bünyedn bünyeye değişiyor işte canm. Her bünye bir değil benmki pek dayanıklı değilmş demekki bebek doğana kadar pert oluyorm işte:)
Üzerindn baya geçti ama yanlış değilsem sanki azalma olmuştu ama emin değilim cnm.Bende herkesle konusmaya calisiyorum kurtaj olan kim varsaaya seninde adet miktarin degistimi
Benimkide hep acıkıyorum midem üç saatte bir boşalıyo artık acıkmaktan bıktımKilo aldım ya gözle görülür bir halde bulantı istifra mahfetti ancak ekmek ayran tost simit le geçti 3 buçuk ay2 hafta dir bulantı dindi de normal beslenmeye başladım bide düşük riskinden doktor 1 kilo domates bile kaldirma dedi hareketsizlikten de hep odem oldu.senin durumun ne
Yaa bendede olduda endise ediyorumÜzerindn baya geçti ama yanlış değilsem sanki azalma olmuştu ama emin değilim cnm.
Sagsaglim olsun larda kilolar gider dogum dan sonra Allah in izniyleBenimkide hep acıkıyorum midem üç saatte bir boşalıyo artık acıkmaktan bıktımama tabi her acıktığmda yemek yemiyorm çünkü aç aç dolabı açıyorm bakıyorm hiç birşey cezbetmiyor beni az evel kalktım bişeyler yiyeyim dedim birer lokma simit poaça abur cubur baktım doymadm cnmda pek istemiyor ekmek yedm:)) sadce ekmek yani biraz yani anlayacağn hep acıkıyorm ama prk iştahlı değilim yediklerimide inan bebek gelişsn diye ne hallerle yiyorm gebe kaldığmda 65-66 dıydım şu an 71 kilo fazla almadm ama ya sadce göbek işte
Aynen cnm bende öyle düşünüp yiyorm zatn bizim kilolarımzdn daha önemliler sonuçtaSagsaglim olsun larda kilolar gider dogum dan sonra Allah in izniyle
Doktora gittinmi canm ne dedi dr bir sorun olabilirmi acabaYaa bendede olduda endise ediyorum
Gittim kistimde yok normal dediDoktora gittinmi canm ne dedi dr bir sorun olabilirmi acaba
Ya bir sorun yok demişse sıkma canını bazn pskolojik oluyo herşey grrçekten bakGittim kistimde yok normal dedi
Rabbim sagsaglim nasip etsin insallah.isteyen herkes için de sürekli yasinimde dua edip gönderiyorum.hiçbirimizin kucağıni boş koymasin inşallahAynen cnm bende öyle düşünüp yiyorm zatn bizim kilolarımzdn daha önemliler sonuçta
3 4 gun adet kanamasi normalmidir peki senceYa bir sorun yok demişse sıkma canını bazn pskolojik oluyo herşey grrçekten bak
42.gun adet oldum benKizlar merhaba bugun kurtaj sonrasi 35. Gunum hala adet olmadim .. esimle korunmadik hic kurtajdan sonrada doktorum 45. Gune kadar bekle adet olmazsa bana gel dedi acaba kurtaj olan arkadaslar ne zaman adet oldunuz.. asiri akintim kasık agrim bel agrim falan var ama gelen giden yok ..
Normaldir tabi cnm daha ne istiyosn gayet iyi bence3 4 gun adet kanamasi normalmidir peki sence
Amin canm iyi anne baba olan herkeze nasip etsin hayırlı evlat en başta kkden beri ne anneler var bunları okudukça içim parçalanıyorRabbim sagsaglim nasip etsin insallah.isteyen herkes için de sürekli yasinimde dua edip gönderiyorum.hiçbirimizin kucağıni boş koymasin inşallah
Ben hemn beşinci günü oldm iyi hatırlıyorm hatta olduğm gün dra gidip spiral taktırmştmKizlar merhaba bugun kurtaj sonrasi 35. Gunum hala adet olmadim .. esimle korunmadik hic kurtajdan sonrada doktorum 45. Gune kadar bekle adet olmazsa bana gel dedi acaba kurtaj olan arkadaslar ne zaman adet oldunuz.. asiri akintim kasık agrim bel agrim falan var ama gelen giden yok ..
5 mii ne kadar erken oldun oyle :)))Ben hemn beşinci günü oldm iyi hatırlıyorm hatta olduğm gün dra gidip spiral taktırmştm
Canım ben kendi adıma konuşayım en azından kv den neler çektim çocuk mevzusuyüzünden anlatsam roman olur.Rabbim zorda kalan herkes e yardım etsin hepimiz eAmin canm iyi anne baba olan herkeze nasip etsin hayırlı evlat en başta kkden beri ne anneler var bunları okudukça içim parçalanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?