Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy maşallah asyacım bebişin dördüncü aya girmiş. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip eder inşallah. Bebişinle aran nasıl cnmsupersinnn gülüm. Rabbim gönlümüze göre versin hepimizin
Allah razı olsun gülüm bulantı falan geçti şükür ama suan hiçbişey hissetmiyorumOy maşallah asyacım bebişin dördüncü aya girmiş. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip eder inşallah. Bebişinle aran nasıl cnm![]()
peki herhangi bir tedavi falan?Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın ben bunun acısını yıllardır çekiyorum kürtajla sonuçlanan bir gebeligim oldu 3 yıl önce dahada hamile kalamadım![]()
![]()
Problem ne diyo doktor canim herhangi bi sorun mu var pekiRabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın ben bunun acısını yıllardır çekiyorum kürtajla sonuçlanan bir gebeligim oldu 3 yıl önce dahada hamile kalamadım![]()
![]()
Allah razı olsun cnm bizim bebişte iyi ablası dört aylıkkken oda hareket etmiyo gibiydi bnde korkuyordm oynamıyo diye sende korkma cnm daha küçük ya ondn. Peki cinsiyeti bellimiAllah razı olsun gülüm bulantı falan geçti şükür ama suan hiçbişey hissetmiyorumhareket edecek kadar büyük de değil dr randevum u iple çekiyorum..sen nasilsin canım benim nasıl gidiyor
Cnm her türlü tedaviyi denedk nerdeyse sadc rahm filmi çektirmedk. Yani soğan kürümüş hayt suyu polen hapı yakı denedk kağıt bile yaptrdm bn ne bileym epey uğraştk sonunda rabbim verdi üzülmeyn cnm darlık görmedn feraha erilmiyor. Beklemek çok zor biliyorm bizde yaşadk ama inşallh rabbim kucaklarınızı boş bırakmasn inşallh tez vakitte hayırlısıylan gelir bebişlerinz.arkadaşlar lütfen paylşaın lütfen,
kürtajdan sonra hamile kalmak için herhangi bi tedavi görüp öyle mi hamile kaldınız yoksa sadece beklediniz mi?
hani rahim filmi vs..
Dr rahim filmi istemedi mi peki ? Ne yaptığınız ay hamile kaldınızCnm her türlü tedaviyi denedk nerdeyse sadc rahm filmi çektirmedk. Yani soğan kürümüş hayt suyu polen hapı yakı denedk kağıt bile yaptrdm bn ne bileym epey uğraştk sonunda rabbim verdi üzülmeyn cnm darlık görmedn feraha erilmiyor. Beklemek çok zor biliyorm bizde yaşadk ama inşallh rabbim kucaklarınızı boş bırakmasn inşallh tez vakitte hayırlısıylan gelir bebişlerinz.
Bnden istemedi canm ben doğrusunu istersn kağıt yaptırdm burdaki şeyhmden kim yaptırdıysa ayında hamile kaldı banada kısmet oldu yaptırdm birini üzerimde taşıdm birinide suya koydum eşimde içtik yaptığm ay rüyamda gördm zatn tabi ben inanamıyordm hemn ayında kalacağımı ve hamd olsn üstüne adet görmedm hamile kaldm canm. Tabi ondn bir ay öncesnden çörek otu bal şerbeti yaptım kırk gün yapacm diye babama söz vermştm yapacm diye gebeliğimn 5. Haftasnda fln bitti kullanmam. Rabbim bilir ne sebep oldu. Asyacımda klomen ve çatlatma iğnesiyle kaldıDr rahim filmi istemedi mi peki ? Ne yaptığınız ay hamile kaldınız
Dr en son gidisimde belli değil dedi canim.suan bisey hissetmiyorum dahaAllah razı olsun cnm bizim bebişte iyi ablası dört aylıkkken oda hareket etmiyo gibiydi bnde korkuyordm oynamıyo diye sende korkma cnm daha küçük ya ondn. Peki cinsiyeti bellimi
Rabbim inşallh gönlünüze göre hayırlısıyla nasip eder canm sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda.Dr en son gidisimde belli değil dedi canim.suan bisey hissetmiyorum daha
Aminn canım inşallah sagsaglim nasip etsin Rabbim herkesin yavrusunuRabbim inşallh gönlünüze göre hayırlısıyla nasip eder canm sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda.
İnşallh cnm şimdide gün geçmiyor sanki benm ikincim ama ilki gibi heyecanım sabırsızlanıyorm ne zmn doğacak diyeAminn canım inşallah sagsaglim nasip etsin Rabbim herkesin yavrusunu
Dimi yaa zaman geçmek bilmiyor sanki sen yariladin yine şükürİnşallh cnm şimdide gün geçmiyor sanki benm ikincim ama ilki gibi heyecanım sabırsızlanıyorm ne zmn doğacak diye![]()
Zor olsada evet yarıladım cnm ama yinede meleğini kucağına almak için sabırsızlanıyorsn işteDimi yaa zaman geçmek bilmiyor sanki sen yariladin yine şükür
Merhabalar canim herhangi bir sorunun mu var acaba kurtajdan sonra duzenin mi degistiZor olsada evet yarıladım cnm ama yinede meleğini kucağına almak için sabırsızlanıyorsn işte![]()
evet canım zor ama çok şükür rabbim sabrını veriyor tedavi sırasında başka sorun sıkıntı stres yaşıyorsun hamile kalınca bu defa kaybetme korkusu başlıyor...benimde riskliydi en başından göbekten iğne progesteron falan kullanıyorum.bebeğin eşi aşağıda dedi dr kaç kez gece acillik olduk lekelenmeden dolayı insan yıpranıyor ömründen ömür gidiyor o kaybetme korkusuyla ama bir taraftanda Allaha emanet etmişiz eskiler derler ya yicek ekmeği varsa sen naparsan yap diye gerçekten öyle...rabbim herkesin evladını kendine bağışlasın inşallahhZor olsada evet yarıladım cnm ama yinede meleğini kucağına almak için sabırsızlanıyorsn işte![]()
Aynen canm öyle ama yinede dikkat etmek gerekiyor. Bende progestan hap olarak kullandm başlarda kesenin ertafında baya bi kanama vardı düşük riskim çoktu çok şükür geçti tehlike yinede korkuyo insan dikkat ediyorm iştah durumun nasıl cnm iyi beslenebiliyormsnevet canım zor ama çok şükür rabbim sabrını veriyor tedavi sırasında başka sorun sıkıntı stres yaşıyorsun hamile kalınca bu defa kaybetme korkusu başlıyor...benimde riskliydi en başından göbekten iğne progesteron falan kullanıyorum.bebeğin eşi aşağıda dedi dr kaç kez gece acillik olduk lekelenmeden dolayı insan yıpranıyor ömründen ömür gidiyor o kaybetme korkusuyla ama bir taraftanda Allaha emanet etmişiz eskiler derler ya yicek ekmeği varsa sen naparsan yap diye gerçekten öyle...rabbim herkesin evladını kendine bağışlasın inşallahh![]()