kürtaj oldukdan sonra hamile kalamayanlar:(

Canım ben kendi adıma konuşayım en azından kv den neler çektim çocuk mevzusuyüzünden anlatsam roman olur.Rabbim zorda kalan herkes e yardım etsin hepimiz e
Amin canm amin. Kimi insanlar böyle işte bebek olmayınca hemn birilerini suçlarlar. Demezler kader kısmet vakti gelmemiş demek. Cehalet işte inan bana ay ama sen eşin şimdi nasıl mutlusunz dimi ama nasıl şimdi eşin üzerine yitriyordur.

Evet cnm öyle oldu:)) kızımda doğum yaptığımdada komikti:)) kırkıma kadar ufak ufak kanamam oluyordu hep nasıl kırk gün bitti üçüncü gün adet oldum olduğm gün spiral takmıştm yine:))
Sen cabuk toparliyorsun demekki ben 42.gun adet oldum sonra hep 31.gun 31.gun oldu adetlerim

Kurtajdan 28 gun sonra adet oldum ben
Tam normal duzenindr geldi adetim. Miktar olatak biraz fazla ama normal sanirim

Eşim hiç değişmedi canım evlendigim ilk zaman nasıl sa şimdide öyle ama bizim sorunumuz söyle oluyordu kv bana cektiriyordu bende anlatıyor dum adam artık bikmisti hani annem atsan atilmaz satsan satilmaz diyordu ama kv hakaret eder gibi konuştuğu için ben çok yipraniyordum eşim hep destek ti ama oda bikmisti annesinden.halbuki kendi kızına 7 sene tedavi gördü ama insanoğlu çiğ süt emmis derler ya.

Bendede oyle kanama olmadi bikac gun oldu bitti yani kanamads degil leke gibi senin hac haftalikti kurtaj oldugunda vakumlami oldun bide
Üç aylıkken kalbi durmuş canm ama benm haberim yoktu sadce aşırı bel ağrım vardı. Üç hafta sonra gitmiştm dra kontrolüm vardı gittiğimde tam üç haftadr kalbi durmş acil kürtaj denildi kürtajmda vakumla olmş cnm

Yinede eşinin yanında olmasına sevindm cnm en önemlisi eşin desteği cnm. İnşallah sağsalim hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsn cnm siz mutlu olunda o söylensin takma sen

Yinede eşinin yanında olmasına sevindm cnm en önemlisi eşin desteği cnm. İnşallah sağsalim hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsn cnm siz mutlu olunda o söylensin takma sen
Rabbim kimseyi kimsenin eline diline dusurmesin.ettikleri yanına kalmaz Rabbimin öyle adaleti varki karşımda avucunu açtı Allah im oğlumun sansimiydi bu yani benim gibi onun deyimiyle çocuğu olmayan birine denk geldi dedi 12 gün sonra hamile olduğumu öğrendim.ilahi adalet rahmetine kurban olurum.Rabbim hiçbirimizin kucağıni boş koymasin

Kızlar merhaba bende şubat sonunda boş gebelikten dolayı vakumla kürtaj oldum ve keseyi aldılar fakat o günden beri hiç regl olmadım doktorum tarlusal ve cyclo progynova verdi onları da kullandığım halde hala birşey yok doktor operasyondan kaynaklı rahim içi yapışıklık olabilir dedi histeroskopi yapılmalı dedi. Daha önce böyle bir durum yaşayan varmı? Öncesinde hsg çektirmem daha mı iyi olur

Hsg cektirmen gerek bence ne oldu anlasilmasi icin bende rahim filmi cekinmeyi dusunuyorum fakat ben regl oluyorum gunu gecikmez sadece kurtajdan 3.ayimdan sonra kanamalarim azaldi

Problem ne diyo doktor canim herhangi bi sorun mu var peki
Canım şubat ayında özel bir tüp bebek merkezine başvurdum son çare olarak tüp bebek yaptırmak için orda bütün tetkikler yapıldı rahım filmi çekildi genetik testler yapıldı hormonlara bakıldı yani hamile kalmama engel olabilecek herşeye bakıldı buna eşimde dahil. Troit hormonları normalde 1 olması gerekirken benimki 3 çıktı birde kanda yüksek oranda iltahap vardı bunlar için tedavi gördüm. Eşimde de sperm hareketi yavaş çıktı ama etkileyecek düzeyde değil dedi doktorum.iki ay zaman verdi iki aya kadar kendiliginden olmazsa gel tüp bebek yapalım dedi ve İki ay sonunda tekrar randevu aldım mayıs ayı sonu gibi fakat 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim şimdi 7 haftadayım rabbim isteyen herkese nasip etsin bebeğim beni çok bekletti ama sonunda geldi ama biliyorum ki o iki ay gördüğüm ilaç tedavisinin çok faydasını gördüm belkide rabbim vesile kıldı bilmiyorum şimdi tek korkum var bebeğimin kalp atışlarını tekrar duyamamak....dilerim ki bu sefer sağlıkla kucağıma alırım.. Rabbim isteyen herkese nasip etsinn kucağı boş bırakmasın kimseyi çok zor......

Rahimde yumurtaliklarimda tiroitlerimde herhangi bir sorun olmadığını fakat bu operasyonlarin doku yapısına göre böyle bir sonuç cikarabilecegini söylüyor hersey düzenli gidiyorken malesef kurtajdan kaynaklı olduğunu söylüyor cumartesi günü hsg çektircem dua edin birsey çıkmasın kızlar sizlerden de böyle mucizeleri duyunca ümidimi kaybetmek istemiyorum allah hayırlı zaman da inşallah bize de nasip eder canım çok sevindim senin adına inşallah sağlıkla yavrunu kucagına alırsın

Hayirli ugurlu olsunnnnn cok sevindim bende kafami bi bosaltabilseydim

Hagi cin ne kadar ucret odeyeceksin ya mutlaka haber verr sonucu cok merak ediyorum bende gitmeyi dusunuyorum cunku

Echomardan aldım canım 500 tl özel hayat sigortası falan varsa da karşılamıyor
Pahalli ya hsg fiyatlari valla anestezili 500 demi anestezi olmadan ne kadar acaba ucreti onada dayanabilirmiyim onuda bilmiyorum ay mutlaka haber ver catlarim ben her dakika bu forumdayim zaten:))

İlaçlı ağrısız hsg cekiyorlarmis canım radyomar da ise 450 lira mutlaka yazıcam çünkü burada çok fazla aradım benim gibi merak eden kişileri en azından birbirimize yardimci oluruz

İlaçlı ağrısız hsg cekiyorlarmis canım radyomar da ise 450 lira mutlaka yazıcam çünkü burada çok fazla aradım benim gibi merak eden kişileri en azından birbirimize yardimci oluruz
Ben samsunda oturuyorum malesef amaa sen çektirir cektirmez sonucu bildir buraya yaz mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…