Kürtaj olanlar buraya

Canım benim 1 doktoa değil 2-3 doktora sordum bir tanesi 2 hafta bekleyelim kesenin şekli bozuk içinde embriyo yok dedi eğer oluşmazsa alırız dedi ben yine de doktor önerisi istiyorum öyle basit yerlerde bu işleri yaptırmak istemiyorum

hakkında hayırlısı canım o zaman önce senin sağlığın

canım ara det kanamaları çok normal düzene girene kadar içerdekini de atıyo olabilirsin yumurtladığın içinde geliyo olabilir. Bozma moralini geçicek inşallah bu günlerde.
Teşekkür ederim desteğin için, bugün de kesildi kanama, anlamadım gitti, 1 gun sürdü ,yumurtlama doneminde kanama olsun hayret, şimdi yumurtlama tarihlerini nasıl hesaplayacagim bilmiyorum, en iyisi hiç takip etmeden her şeyi zamana bırakmak, insan düşükten sonra her şeyi unutmak için acale ediyor ,offf

Cesaretimiz düsügun acısını unutmak için acele etmemiz, inan hepimiz aynı durumdayız, Allah gönlüne göre versin

Benim kanamam başlayınca, ultrosonla bakıldı, kese görünüyor,bir hafta daha şans verelim hemen kurtaj yapmayalım dedi dr,fakat ertesi gün dr ultrosonda kese düşmüş dedi ve ertesi gün kurtaj oldum, yani gebelik sağlıksızsa bir şekilde rahim atıyor bebegi, bu yüzden çok üzme kendini,zamana bırak

Canım benim kanamam devam ediyor progestana rağmen sürekli ağrım var doktor düşmesini bekleyelim düşmezse kürtaj dedi rahim şuan atmaya çalışıyor dedi bana acaba kürtaj olduğun doktorun ismini ve fiyatını söyleyebilir misin bir de ona gözükmek istiyorum sende memnun kaldıysan kürtaj olacaksa orda yaptırmak istiyorum canım

Peki sen sonra hamile kaldın mı canım

Ben istanbul da değilim, sana çok uzagim ve araştırma hastanesinde oldum kurtaji mi, yani fiyatlar konusunda bilgim yok , kaç haftalik bebeğin, bir de vakumla yaparlar kurtaji, tam anestezi alırsın, sen hiç bir şey duymuyorsun korkma, yani demek istediğim hastane ve dr konusunda çok panik yapma çünkü dediğim gibi vakum yöntemi yapıyorlar bebek küçükse , eskisi gibi değil, bir de düşükte çok ağrı oluyor ve oksijen ve nabız düştüğü için baygınlık oldu bende yalnız kalma hastanede, yanında refakatçi olsun, inan bu günlerde geçer, sakin olmaya çalış

Ya canım inan kafayı yiyeceğim stresten çok kötüyüm yani,pendikteki özel Remedy hastanesi genel aneztezi altında vakumla yapıyor komplikasyon gerçekleşme imkanı çok düşük yani,sen diyorsun ki hastaneye ve hekime bağlı değil önemli olan kullandıkları yöntem mi?

Yok ben yeni sayılır Mart 9 da oldum kurtaj, dr bir defa adet gör korunma dedi, yani daha bebek yapmaya zaman olmadı
5 haftalık bebeğim hanüz,en kısa zamanda inşallah sende anne olursun canım benim hakkında hayırlısı olsun

5 haftalık bebeğim hanüz,en kısa zamanda inşallah sende anne olursun canım benim hakkında hayırlısı olsun
Ben de senin gibi panik yapmıştım, benim akraba kurtaj yapacağım hastanede hemşire,serum takmaya gelince tesadüf karşılaştık, ben çok tedirginim özel hastaneye gececem dedim, o da hiç gerek yok, eskisi gibi değil vakum yöntemi kullanılıyor,kadın dogumcular için en basit operasyon, inan yetki verilse ben bile yaparım dedi,bir de senin ki çok küçük belki de düşük yaparsın kürtaja gerek kalmaz

Teşekkür ederim inş, hepimiz için hayırlı olur, bir de ben kurtaj istemedim, düştü bebek dediniz niye kurtaj olayım dedim dr, o da çok zayifsin yapmazsak 1-2 ay kanamam olur, bide zaten parça kalmış içerde dedi, mecburen kurtaji kabul ettim

Canım kanamam var ama malesef bi türlü düşmüyor içinde embriyo yok gözükmedi boş kese sinirlerim bozuldu iyice karnım ağrıyor geçmiyor engel olamıyorum da birşeye ama söylediklerin içimi rahatlattı canım bende burdaki özel hastaneye gideyim madem vakumla yapılıyor,umarım bi sorun çıkmaz rabbim aratmasın kimseye evlat

7 si gece kanamam başladı 8 martta kese düştü, 9 martta kurtaj oldum, yani kanama başlayınca bir gün sonra kese düştü, seninde büyük ihtimal yarın falan kese düşer

7 si gece kanamam başladı 8 martta kese düştü, 9 martta kurtaj oldum, yani kanama başlayınca bir gün sonra kese düştü, seninde büyük ihtimal yarın falan kese düşer
Ama benim bayadır kanamam var ilk defa bugün parçalı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…