Teşekkür ederim cvp için, yumurtlama donemime girdiğim için dün beraberlik sonrası bugün kan geldi inş normaldir anlayamadım, sizin 48 gün demiştiniz, siz bu arada korunduğu mu, test yaptınız mıYumurtlama doneminde de genelde lekelenmeler oluyor.bence normaldir ama icin rahat etmeyecekse dr.nu ara.
Yoğun kanamamı cnm yumurtlama günü bazen azda olsa kanama olabiliyor herkeste ve her dönemde olmuyor ama yogun bir adet kanaması ise onu bilmiyorum cnmSlm anlamıyorum, 9 martta kurtaj oldum, 28 gün sonra 6 nisanda düzenli adet oldum,şimdi yumurtlama donemim ama bugün az da olsa kanamam oldu, yani 12 gün sonra tekrar kanama, morelim bozuldu, şimdi tekrar mi adet başladı, ne oluyor böyle
Tam yogunda değil, anlayamadım az da olsa kanama var ,sanırım 12 sonra tekrar adet oldum, kurtaj sonrası vücut kendini tam toparlayamiyorbelki de,hakkımızda hayırlısı olsun, inş kısa sürede güzel haberler veririz birbirimize, desteğin için teşekkür ederimYoğun kanamamı cnm yumurtlama günü bazen azda olsa kanama olabiliyor herkeste ve her dönemde olmuyor ama yogun bir adet kanaması ise onu bilmiyorum cnm
İnş hayırlısıyla düzene girerBu arada kızlar feci bir.kasık ağrısı ile çok az lekelenmem oldu olucam galiba artık ama ağrım baya fazla normalde hiç ağrılı olmaz adetlerim
Teşekkür ederim cvp için, yumurtlama donemime girdiğim için dün beraberlik sonrası bugün kan geldi inş normaldir anlayamadım, sizin 48 gün demiştiniz, siz bu arada korunduğu mu, test yaptınız mı
Bu arada kızlar feci bir.kasık ağrısı ile çok az lekelenmem oldu olucam galiba artık ama ağrım baya fazla normalde hiç ağrılı olmaz adetlerim
Aynen cnm burdaki arkadaslarda söylediler ağrılı ve yoğun oluyor diye bakalım artık hayırlısı olsunKurtajdan sonra ilk adet yogun ve agrili olabilirmis korkma canim
Zorunlu dusuklerde , üniversite hastaneleri ya da devlet hastaneleri kurtaji karşılıyor, herhangi bir ödeme yapmıyorsunuz, geçmiş olsunArkadaşlar merhaba ben bir soru soracaktım size. Benim düşük tehlikem var ve ayrıca bebeğim sağlıksız olabilirmiş bu gibi problemlerden dolayı doktorum düşük bekliyor pembe akıntı geldi daaha kontrol etmedi beni eğer düşük gerçekleştiyse içeride bişey kaldıysa kürtaja alacak acaba bana doktor önerisi yapabilir misiniz steril bi ortam şart olduğundan dolayı riske atmak istemiyorum ve ücretini de yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Teşekkür ederim ama ben devlet hastanesi üniversitesi vs istemiyorum alt yapı yetersiz oluyor genelde. Daha steril iyi bi doktor istiyoeun.Zorunlu dusuklerde , üniversite hastaneleri ya da devlet hastaneleri kurtaji karşılıyor, herhangi bir ödeme yapmıyorsunuz, geçmiş olsun
Teşekkür ederim ama ben devlet hastanesi üniversitesi vs istemiyorum alt yapı yetersiz oluyor genelde. Daha steril ortam ve iyi bi doktor istiyorum
Slm anlamıyorum, 9 martta kurtaj oldum, 28 gün sonra 6 nisanda düzenli adet oldum,şimdi yumurtlama donemim ama bugün az da olsa kanamam oldu, yani 12 gün sonra tekrar kanama, morelim bozuldu, şimdi tekrar mi adet başladı, ne oluyor böyle
Adet oldum kızlar sonunda 41. Günde
Arkadaşlar merhaba ben bir soru soracaktım size. Benim düşük tehlikem var ve ayrıca bebeğim sağlıksız olabilirmiş bu gibi problemlerden dolayı doktorum düşük bekliyor pembe akıntı geldi daaha kontrol etmedi beni eğer düşük gerçekleştiyse içeride bişey kaldıysa kürtaja alacak acaba bana doktor önerisi yapabilir misiniz steril bi ortam şart olduğundan dolayı riske atmak istemiyorum ve ücretini de yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Aynen cnm çok şükür gitmicem cmrtesi artık gerek kalmadı herzamanki gibi bi değişiklik yok ağrımda yok suan fazla bakalım bundan sonrası inşallah güzel oluray bak maşallah gitmene gerek kalmadı o yüzden 40 gün diyolar kaynanam bana demişti ki lohusadan farkın yok kendini üşütme dikkat et kadının dediğine hak veriyorum şimdi.
Aynen cnm çok şükür gitmicem cmrtesi artık gerek kalmadı herzamanki gibi bi değişiklik yok ağrımda yok suan fazla bakalım bundan sonrası inşallah güzel olur
Canım benim doktorun kimdir adı neysi ve hangi medikalpark hastanesi acaba bilgilendirebilir misin beniÖncelikle çok geçmiş olsun cnm inş bebeğin seninledir bende martta oldum kürtaj medikalpark ta 800 tl öncesinde ultrason çekildi bebeğin kalp atısının olmadıgı radyoloji tarafından da onaylandı ve kürtaj işlemi yapıldı.Korkmana gerek yok çok kısa sürüyor zaten anestezi alıyorsun psikolojik tarafı ayrı tabiki inş gerek kalmaz ve bebeğin seninledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?