• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj olanlar buraya

Kizlar ben dr.ma sormayi unuttum tecrubeliyseniz yonlendirmeniz mumkun mu. Adet sokturucu kullaniyorum haplar bitmeden regl olursam hapa devam edecekmiyim yoksa birakmalimiyim?

Kizlar ben dr.ma sormayi unuttum tecrubeliyseniz yonlendirmeniz mumkun mu. Adet sokturucu kullaniyorum haplar bitmeden regl olursam hapa devam edecekmiyim yoksa birakmalimiyim?
O kullandığın kutunun bitmesi lazım canım ondan sonra gerek görürse doktorun yeniden yazar sana

Evet canım 2 doktorda yanlış teşhis koymuş bebeğim çok şükür iyi ikimizde iyiyiz sen napıyosun nasılsın nasıl oldun
Yaa ay çok sevindim çok güzel, ben adet tarihimden 12 sonra tekrar adet oldum, yani yumurtlama donemimdi, sanırım kurtajdan sonra vücudun dengesi bozuldu, napıyım her şeyi oluruna bıraktım

Yaa ay çok sevindim çok güzel, ben adet tarihimden 12 sonra tekrar adet oldum, yani yumurtlama donemimdi, sanırım kurtajdan sonra vücudun dengesi bozuldu, napıyım her şeyi oluruna bıraktım
2-3 ay dengesizlik normal yazmış burdaki arkadaşlar canım benim hayırlısı olsun hadi seninde olsun bi tane inşallah sende yetiş bize teyzesii çok fazla fark kabul etmiyoruz en fazla 3-4 ay olsun aralarında :)

2-3 ay dengesizlik normal yazmış burdaki arkadaşlar canım benim hayırlısı olsun hadi seninde olsun bi tane inşallah sende yetiş bize teyzesii çok fazla fark kabul etmiyoruz en fazla 3-4 ay olsun aralarında :)
Teşekkür ederim inş, Allah gebeliğini daim etsin, sağsalim kucağına al hayirlisiyla

kızlar hemen hamile kalmak istiyorsanız ovülasyon testi kullanın doktorum öyle demişti yumurtlama değişebilirmiş günleri

Back