• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj olanlar buraya

Yumurtlama doneminde de genelde lekelenmeler oluyor.bence normaldir ama icin rahat etmeyecekse dr.nu ara.
Teşekkür ederim cvp için, yumurtlama donemime girdiğim için dün beraberlik sonrası bugün kan geldi inş normaldir anlayamadım, sizin 48 gün demiştiniz, siz bu arada korunduğu mu, test yaptınız mı

Slm anlamıyorum, 9 martta kurtaj oldum, 28 gün sonra 6 nisanda düzenli adet oldum,şimdi yumurtlama donemim ama bugün az da olsa kanamam oldu, yani 12 gün sonra tekrar kanama, morelim bozuldu, şimdi tekrar mi adet başladı, ne oluyor böyle
Yoğun kanamamı cnm yumurtlama günü bazen azda olsa kanama olabiliyor herkeste ve her dönemde olmuyor ama yogun bir adet kanaması ise onu bilmiyorum cnm

Bu arada kızlar feci bir.kasık ağrısı ile çok az lekelenmem oldu olucam galiba artık ama ağrım baya fazla normalde hiç ağrılı olmaz adetlerim

Yoğun kanamamı cnm yumurtlama günü bazen azda olsa kanama olabiliyor herkeste ve her dönemde olmuyor ama yogun bir adet kanaması ise onu bilmiyorum cnm
Tam yogunda değil, anlayamadım az da olsa kanama var ,sanırım 12 sonra tekrar adet oldum, kurtaj sonrası vücut kendini tam toparlayamiyorbelki de,hakkımızda hayırlısı olsun, inş kısa sürede güzel haberler veririz birbirimize, desteğin için teşekkür ederim

Teşekkür ederim cvp için, yumurtlama donemime girdiğim için dün beraberlik sonrası bugün kan geldi inş normaldir anlayamadım, sizin 48 gün demiştiniz, siz bu arada korunduğu mu, test yaptınız mı

Acikcasi dr bana 2 ay korun dedi cok beklemek istemedigimden bazen korunduk bazen korunmadik nasil bi cesaretse bendeki de :) 2 test yapt negatif cikti zaten bugun dr.da vajinal bakti ultrosonda hic birsey gormedi. Ama dr.da dedi uzun surmus dedi. Bana verdigi ilac adet sokturucu gunde 3 kez icicem 21 tablet

Arkadaşlar merhaba ben bir soru soracaktım size. Benim düşük tehlikem var ve ayrıca bebeğim sağlıksız olabilirmiş bu gibi problemlerden dolayı doktorum düşük bekliyor pembe akıntı geldi daaha kontrol etmedi beni eğer düşük gerçekleştiyse içeride bişey kaldıysa kürtaja alacak acaba bana doktor önerisi yapabilir misiniz steril bi ortam şart olduğundan dolayı riske atmak istemiyorum ve ücretini de yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Arkadaşlar merhaba ben bir soru soracaktım size. Benim düşük tehlikem var ve ayrıca bebeğim sağlıksız olabilirmiş bu gibi problemlerden dolayı doktorum düşük bekliyor pembe akıntı geldi daaha kontrol etmedi beni eğer düşük gerçekleştiyse içeride bişey kaldıysa kürtaja alacak acaba bana doktor önerisi yapabilir misiniz steril bi ortam şart olduğundan dolayı riske atmak istemiyorum ve ücretini de yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Zorunlu dusuklerde , üniversite hastaneleri ya da devlet hastaneleri kurtaji karşılıyor, herhangi bir ödeme yapmıyorsunuz, geçmiş olsun

Zorunlu dusuklerde , üniversite hastaneleri ya da devlet hastaneleri kurtaji karşılıyor, herhangi bir ödeme yapmıyorsunuz, geçmiş olsun
Teşekkür ederim ama ben devlet hastanesi üniversitesi vs istemiyorum alt yapı yetersiz oluyor genelde. Daha steril iyi bi doktor istiyoeun.

Öncelikle çok geçmiş olsun cnm inş bebeğin seninledir bende martta oldum kürtaj medikalpark ta 800 tl öncesinde ultrason çekildi bebeğin kalp atısının olmadıgı radyoloji tarafından da onaylandı ve kürtaj işlemi yapıldı.Korkmana gerek yok çok kısa sürüyor zaten anestezi alıyorsun psikolojik tarafı ayrı tabiki inş gerek kalmaz ve bebeğin seninledir

Slm anlamıyorum, 9 martta kurtaj oldum, 28 gün sonra 6 nisanda düzenli adet oldum,şimdi yumurtlama donemim ama bugün az da olsa kanamam oldu, yani 12 gün sonra tekrar kanama, morelim bozuldu, şimdi tekrar mi adet başladı, ne oluyor böyle

canım ara det kanamaları çok normal düzene girene kadar içerdekini de atıyo olabilirsin yumurtladığın içinde geliyo olabilir. Bozma moralini geçicek inşallah bu günlerde.

İnşallah yoktur öyle bişey. Sakın acele karar verme kanaması var diye illa düşücek sağlıksız olucak diye bişey yok erkek kardeşimde annem löp löp kan attı hem katı hem sıvı maşallah şuan 8 yaşında ve hiç bir problemi yok.

ben bi kaç yere sordum 600 ila 850 tl arası idi kürtaj ama kendi doktorumda karar kıldım.

ay bak maşallah gitmene gerek kalmadı o yüzden 40 gün diyolar kaynanam bana demişti ki lohusadan farkın yok kendini üşütme dikkat et kadının dediğine hak veriyorum şimdi.
Aynen cnm çok şükür gitmicem cmrtesi artık gerek kalmadı herzamanki gibi bi değişiklik yok ağrımda yok suan fazla bakalım bundan sonrası inşallah güzel olur

Öncelikle çok geçmiş olsun cnm inş bebeğin seninledir bende martta oldum kürtaj medikalpark ta 800 tl öncesinde ultrason çekildi bebeğin kalp atısının olmadıgı radyoloji tarafından da onaylandı ve kürtaj işlemi yapıldı.Korkmana gerek yok çok kısa sürüyor zaten anestezi alıyorsun psikolojik tarafı ayrı tabiki inş gerek kalmaz ve bebeğin seninledir
Canım benim doktorun kimdir adı neysi ve hangi medikalpark hastanesi acaba bilgilendirebilir misin beni

Back