Canim benim tam 59.gun geldi bekle 60 a kadar normal diyorlar.simdi adetim duzenli doktorda bakti herseyim normal yani stres yapma gec gelir ole
Zaten butun hastaligin basi stres amaaan nezman gelirse gelsin bosveeerr zamani geldimi hersey oluyor canmUmut oldun.. biraz daha bekleyip gideyim o zaman olmadim diye streste yapiyorum.. ondan da gelmiyor belki.
Sen gitceksen yine git de bi baksin benim 15 gun kanamam oldu 15.gun gittim kendi doktoruma duvar kalinligin normal dedi.sonra taaa 59. Gunde adet oldum.bi baktir kalonligina falan ama adetim gelmedi falan demesende olur ama gitmisken sor yinede her doktor ayri bisey diyo:))
Sizce rahim yapisikligi gibi birsey olabilir mi ondan cok korkuyorum. Goguslerde hassasiyet yok siskinligim yok. Belim agriyor sadece. Sogan Suyu yapiyorum. Belki faydasi olur sokulurum diye. Eninde sonunda dr.yolu gozukecek gibi.
Benide haberdar edermisin cnm normalmiymiş bu durumBende yarina randevu aldim bakalim ne diyecek. Bugun 47. Gun tık yok..
Benide haberdar edermisin cnm normalmiymiş bu durum
Sağol cnm yazmışsın bende cmrtesi gidicem bana da çok uzun gelmişti senin inş hormonlarında da sorun yoktur.Bende biraz endişelendim ama hayırlısı olsun artkBugun gittim dr.a vajinal ultrasondan bakti rahim normal temiz dedi. Hormonlarla alakali oldugunu dusunuyorum dedi. Aslinda sasirdi dr. Uzun sürmüş dedi 48
Gunu. Sonuc olarak adet söktürücü verdi 1 hafta kullan dedi . Sonra 1 hafta bekle gelemzse eger tekrar gel dedi.
Hala bekliyorum bende olmayı 39. Günüm cmrtesi Dr a randevu aldm olmazsam gidicem bakalım ne diyecek olmadıkça iyice strese giriyorum her yerim ağrıyor ama gelen giden yok
Bekliyorum işde canım cmrtesiye kdr olmazsam zaten muhtemelen verir söktürücü korunmayı hemen bırakılan o yuzden sabırsızlanıyorum:)ama 40 güne kadar normal canım olmazsan adet söktürücü veriyolarmış
Bekliyorum işde canım cmrtesiye kdr olmazsam zaten muhtemelen verir söktürücü korunmayı hemen bırakılan o yuzden sabırsızlanıyorum:)
Bekliyorum işde canım cmrtesiye kdr olmazsam zaten muhtemelen verir söktürücü korunmayı hemen bırakılan o yuzden sabırsızlanıyorum:)
Yazarım cnm mutlaka 40 güne kdr normal demişti ilk muayenede ama bilmiyorum ne dicek şimdiSende bize yaz canim bakalim sana ne diyecek insallah hic birimizde birsey cikmaz
Slm anlamıyorum, 9 martta kurtaj oldum, 28 gün sonra 6 nisanda düzenli adet oldum,şimdi yumurtlama donemim ama bugün az da olsa kanamam oldu, yani 12 gün sonra tekrar kanama, morelim bozuldu, şimdi tekrar mi adet başladı, ne oluyor böyleYazarım cnm mutlaka 40 güne kdr normal demişti ilk muayenede ama bilmiyorum ne dicek şimdi
Slm anlamıyorum, 9 martta kurtaj oldum, 28 gün sonra 6 nisanda düzenli adet oldum,şimdi yumurtlama donemim ama bugün az da olsa kanamam oldu, yani 12 gün sonra tekrar kanama, morelim bozuldu, şimdi tekrar mi adet başladı, ne oluyor böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?