Kürtaj olanlar buraya

kızlar kürtajın 31. günü ve adet olmaya başladım sanırım damla damla geliyo çok şükür

HErkese iyi geceler bende 1 sene önce bu tarihler de kürtaj oldum 8 hastalıkken kalbi durdu ve ozaman ki doktorum 3 ay korun dedi bende işe başlayacağım için 6 7 ay korundum sonra korunmayı bıraktım normal yolla olmadı birkez histeroskopi geçirdim birkez de hsg çektirdim hiç bir sorun çıkmadı ikisin de de insan denize düşünce yılana sarılıyor malesef şimdi keşke bu kadar işlem görmeseydim diyorum psikolojik olarak fazlaca yıprandım en son birkez çatlatma iğnesi vurdurdum bu sefer oldu dedim çok ümitliydim bide bütün belirtiler vardı olmayınca dünyam başıma yıkıldı zannettim sonra dedimki kendi kendime bu stresten olmuyor başka bir açıklaması kesinlikle yok ve doktorum aşılama önerdi madem hiç bir sıkıntım YÖK neden aşılama yaptırayım tabi Allah ne derse o olur ve bu evre de 7 farklı doktora göründüm ve sonuç olarak hepsi hiç bir sorunumun olmadıgını söyledi şimdi artım daha rahat davranmaya çalışıyorum evet çok zor ama çocuk düşüncesinden uzaklaşmak için kendime zaman ayırıyorum öğrencilerim ile vakit geçiriyorum spora gidiyorum biraz daha iyiym Allah herkese sabrını versin ve şunu öğrendim dağına göre duman veren rabbim bize bunun sabrını da versin ve bizim de kucaklarımız bebişlerle dolsun hergün duam isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı cocuklar nasip etsin

öncelikle başınız sağolsun Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin tabiki herşeyden önemlisi o. Bazen düşünüyorum belki daha ağır bir imtihan olan sağlıksız bir bebek olucaktı o yüzden sonlandı bilemeyiz. benim arkadaşım 3 senelik evli herhangi bir sıkıntısı yok ve hamile kalamıyo eşiyle doktora gittiler ve eşinin spermleri hareketsizmiş ve iltihap varmış tedaviye başlandı antibiyotik vs deniyolar şuan acaba sizinde mi öyle bi sıkıntı var . Çünkü erkekte iltihap kendini belli etmezmiş anca testlerde falan çıkarmış. Buda spermlerin ölmesine yol açarmış . En kısa zamanda hayırlısıyla inş. hamile kalırsınız kucağınıza alırsınız .

Kızlar hala adet olmadım belim karnım kopuyor ağrıdan ama yok gelmedi hala 33. Gün bugun

ben dün oldum inşallah sende olursun. Ve benim adetim çok sancılı geçiyodu kürtajdan önce bu ay hiç ama hiç ağrım yok adet olduğumu bile tuvalette farkettim

ben dün oldum inşallah sende olursun. Ve benim adetim çok sancılı geçiyodu kürtajdan önce bu ay hiç ama hiç ağrım yok adet olduğumu bile tuvalette farkettim
Bnm hep ağrılı gelir suanda ağrı çok ama gelmedi henüz stres oldum iyice gelsede biran önce rahatlasam

e
Bnm hep ağrılı gelir suanda ağrı çok ama gelmedi henüz stres oldum iyice gelsede biran önce rahatlasam

evet huzursuzluk yapıyo insanda ya bakalım kaç gün sürücek daha sonra mı ağrım olcak aman herşeye kadına dert yemin ederim

Eşimin de bütün testlerini yaptırdık onda da çok şükür bir sıkıntı yok hayırlısı olsun hakkımız da

Arkadaslar merhaba. 14 marta kürtaj oldum kese bozuk oldugu icin 18 martta da adet oldum 5 gün sürdü. Dun cok az akinti seklimde kanamam oldu ondan sonra hic kan gormedim bu durumla karsilasan var mi acaba ? Bide bir haftadir ruyamda surekli coxuk bide hamile kadinlar goruyorum dun gece de ruyamda test alip pozituf ciktigini goruyordum

aaa inşallah en kısa zamanda olur çocuğunuz acaba doktor o yüzden mi korunmayın dedi bize peki neden olmuyomuş stres mi sağlıksal mı
Kesinlikle korunmayın sağlıksal bi problemimiz yok şükür hsg çektirdim sıkıntı gozukmedi geçen ay tüp bebek yaptırdım oda tutmadi Rabbim su muba
rek günde hepimizin yardimcisi olsun

canım kürtajdan 4 gün sonra mı adet oldun ?

4 gün sonra adet olman mümkün değil o kürtaj kanamasıdır. Benimde olmuştu 4-5 gün sonra kesildi eğer cinsel ilişkide bulunduysanız hamile kalmış olabilirsin yada adetin yeni yeni sökülüyo olabilir . Keşke ilk adetinden sonra korunmayı bıraksaydın :/

Kizlar merhaba bende bos bebelik sebebiyle 2 martta kurtaj oldum ve hala adet olmadim 43. Gun bugun.. dr.2 ay korun dedi ama ben beklemek istemiyorum zaten adette olamadim hala. Bir an once olsamda yumurtlama gunlerimi takip etsem diyorum dr.mu henuz aramadim korkuyorum. Birde kurtaj dan sonra rahimde yapisikliklar oluyormus oyle birsey vardir diye korkuyrm. Bugun idrar testi yaptim negatif cikti. Kurtajdan sonra genelde 15. Ve 25.gunler yumurtlama oluyormus. Adet olmadan da hamile kalan var. Ama ben degilim.. malesef. Korkuyorum niye olmadim ki

Hayırlısıyla olursun inşallah bazı bünye hamile olmadığını geç idrak edebiliyormuş doktoruna danış bence

Hayırlısıyla olursun inşallah bazı bünye hamile olmadığını geç idrak edebiliyormuş doktoruna danış bence

Sizce rahim yapisikligi gibi birsey olabilir mi ondan cok korkuyorum. Goguslerde hassasiyet yok siskinligim yok. Belim agriyor sadece. Sogan Suyu yapiyorum. Belki faydasi olur sokulurum diye. Eninde sonunda dr.yolu gozukecek gibi.

Sizce rahim yapisikligi gibi birsey olabilir mi ondan cok korkuyorum. Goguslerde hassasiyet yok siskinligim yok. Belim agriyor sadece. Sogan Suyu yapiyorum. Belki faydasi olur sokulurum diye. Eninde sonunda dr.yolu gozukecek gibi.
Cnm bende hala olmadım 37. Gün bnmde bekliyorum hala

Canim benim tam 59.gun geldi bekle 60 a kadar normal diyorlar.simdi adetim duzenli doktorda bakti herseyim normal yani stres yapma gec gelir ole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…