Korku bende de var ama başlıcam sanırım hemen vakit kaybetmek istemiyorumyok hayır doktor korunma dedi aslında ama bi kaç ay beklemek istiyorum şu korkuyu atmam lazım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kürtaj olanlar buraya
- Konu Sahibi BirNBirE
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bebek düşük gebelik jinekoloji kadın hastalığı kürtaj regl
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Korku bende de var ama başlıcam sanırım hemen vakit kaybetmek istemiyorum
inşallah hayırlısı olsun taktir tedbirin önüne geçiyo nasip ne zamansa hayırlısı ne zmaansa o zaman olsun iki kere adet olayım sonra başlarım bende
Hayırlısı canın aynen Rabbim bir daha yaşatmasın hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahinşallah hayırlısı olsun taktir tedbirin önüne geçiyo nasip ne zamansa hayırlısı ne zmaansa o zaman olsun iki kere adet olayım sonra başlarım bende
Hayırlısı canın aynen Rabbim bir daha yaşatmasın hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
aminnn canım inşallah
Olur, düzene girer inşhadi inşallah ama ağrım sızım hiç bişeyim yok
Merhaba, merak ettim test falan mı yapıldı, neye göre aspirin verecekmiş drİnşallah aminnnn başınız sağolsun sizinde doktor bana asprin başlicakmış öyle dedi
- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
Sahol canim rabbim hepimize nasip etsin insallah ben de kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum ama öyle olsa pataloji temiz cikarmiydi kiİnşallah aminnnn başınız sağolsun sizinde doktor bana asprin başlicakmış öyle dedi
Merhaba, merak ettim test falan mı yapıldı, neye göre aspirin verecekmiş dr
test yapmadı şöyle benim kanamam olduğu için ve kan içerde pıhtılaşmış baskı sonucu bebeğin kalbini durdurmuş bebe asprinleri oluyor ya her ihtimale karşı ilk 3 ay kullanırız dedi
Sahol canim rabbim hepimize nasip etsin insallah ben de kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum ama öyle olsa pataloji temiz cikarmiydi ki
aslında kan pıhtılaşması problemim yok ilk gebelikte araştırma yapılmıyor zaten de her ihtimale karşı önlem olsun diye bebe asprinine başlarız 3 ay kullanırız dedi
Benim de ilk düşük olduğu için araştırma yapılmadı, ben de aspirini çok kafaya taktigim için sordum, devamlı bunu araştırıyorum, ya tekrar gebelik olur da pıhtılaşma varsa yine kaybederim diye korkuyorum, aslında benim kol damarlarimda daralma var, normalde kullanmam gerekiyor, hamile kaldigimda kullanmamistim, yine kalırsam sanırım kullanacam, açıkçası ne yapacağımı şaşırdımtest yapmadı şöyle benim kanamam olduğu için ve kan içerde pıhtılaşmış baskı sonucu bebeğin kalbini durdurmuş bebe asprinleri oluyor ya her ihtimale karşı ilk 3 ay kullanırız dedi
Benim de ilk düşük olduğu için araştırma yapılmadı, ben de aspirini çok kafaya taktigim için sordum, devamlı bunu araştırıyorum, ya tekrar gebelik olur da pıhtılaşma varsa yine kaybederim diye korkuyorum, aslında benim kol damarlarimda daralma var, normalde kullanmam gerekiyor, hamile kaldigimda kullanmamistim, yine kalırsam sanırım kullanacam, açıkçası ne yapacağımı şaşırdım
doktor etkisi çok önemli gerçekten ben çok memnunum Allah razı olsun mükemmel esprili güler yüzlü herşeyi açık açık konuşan dertleşen detaylarıyla anlatan bir doktora denk geldim. Bana dediği şuydu düşük belirtilerin yok ama biz yine de progestan verelim günde 2 kere fitil olarak al yeterli . Bu konu geçtikten sonra da 2. hamileliği riske atmayalım yine düşük önleyici ve kan sulandırması için asprin başlayalım ve herşeyden önemlisi folic asidi kalmadan önce almaya başla çok iyi yönlendirdiğini düşünüyorum. İstersen doktoruna danış sende
- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
Bunu doktora danışmadan kendimiz alabiliyor muyuz bebe asprini tehlikelimiaslında kan pıhtılaşması problemim yok ilk gebelikte araştırma yapılmıyor zaten de her ihtimale karşı önlem olsun diye bebe asprinine başlarız 3 ay kullanırız dedi
Bunu doktora danışmadan kendimiz alabiliyor muyuz bebe asprini tehlikelimi
valla oda tehlikeli oalbilir doktora danışmakta yarar var
- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
Neyse hayırlısı ya bunu da deneyelim bakalım birvalla oda tehlikeli oalbilir doktora danışmakta yarar var
Ben damar hastaligim olduğunu söyleyince sakıncası yok gebelikte coraspin kullanılabiliyor, icebilirsin demişti, ben içmeye kalmadan düşük yaptım zaten, keşke ilk zamanlarda soyleseydim dr,tabi sebep Kromozomlarda olabilir hiç bir şey belli değil, inş tekrar böyle bir şey yaşamadan sağlıkla hamile kalırızdoktor etkisi çok önemli gerçekten ben çok memnunum Allah razı olsun mükemmel esprili güler yüzlü herşeyi açık açık konuşan dertleşen detaylarıyla anlatan bir doktora denk geldim. Bana dediği şuydu düşük belirtilerin yok ama biz yine de progestan verelim günde 2 kere fitil olarak al yeterli . Bu konu geçtikten sonra da 2. hamileliği riske atmayalım yine düşük önleyici ve kan sulandırması için asprin başlayalım ve herşeyden önemlisi folic asidi kalmadan önce almaya başla çok iyi yönlendirdiğini düşünüyorum. İstersen doktoruna danış sende
- 25 Ekim 2017
- 77
- 61
- 8
Bugün kontrolüm vardı. Bir sorun olmadığını söyledi doktorum.ilk adetten sonra kendini hazır hissettiğinde denemeye başlayabilirsin dedi. Yumurta gelişimi için de takviye olarak promotil woman verdi. En az üç ay kullanmamı tavsiye etti. Eşin de erkek için olanını kullanabilir isterse dedi.
Aman şükür sorun olmasın, sizin yeni kurtajiniz, inş düzenli bir şekilde de olursunuz ilk adetinizi, bakalım inş güzel, sağlıklı haberler veririz birbirimizeBugün kontrolüm vardı. Bir sorun olmadığını söyledi doktorum.ilk adetten sonra kendini hazır hissettiğinde denemeye başlayabilirsin dedi. Yumurta gelişimi için de takviye olarak promotil woman verdi. En az üç ay kullanmamı tavsiye etti. Eşin de erkek için olanını kullanabilir isterse dedi.
Kizlar bende aralık 2016 da bebeğinin kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum hala hamile kalamadim vebek dusunuyorsaniz sakin korunmayinn
aaa inşallah en kısa zamanda olur çocuğunuz acaba doktor o yüzden mi korunmayın dedi bize peki neden olmuyomuş stres mi sağlıksal mı