Geçmiş olsun, inş, aminSelam ben de 6 şubatta kürtaj oldum ilk adeti oldum 2. Adeti bekliyorum ondan sonra inofolic ve bitkisel macun kullanacağım ovulasyon testi de yapacağım pkoluyum inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kürtaj olanlar buraya
- Konu Sahibi BirNBirE
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bebek düşük gebelik jinekoloji kadın hastalığı kürtaj regl
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Ekim 2017
- 77
- 61
- 8
Evet ilk bebekti . 33 yaşındayım.fsh yüksekliği ile ilgili sorun yaşamadan önce hamilelik ile ilgili bir sorun yaşayacağımız hiç aklımıza gelmemişti.insan isteyince olucak hemen sanarak yanılıyor.Erken menepoz diye bir şeyin olduğundan bile doğru düzgün haberim yoktu. Çevremde hiç hamilelikle ilgili sıkıntı yaşayan olmamıştı bugüne kadar.Aynen ben de korkuyorum aynı şeyleri tekrar yaşamaktan, değerleri dengelemek için kendi çapımda otlar içiyorum, organik baslenmeye çalışıyorum vs, zor durum, sizin yaş genç mi, ilk bebek miydi
İlk gebeliklerde düşük riski fazla oluyormuş, inş tekrar kaldığında hayırlısıyla kucağına alırsın, sitres yapmamaya çalış, sonuçta en azından bu değerlerle hamile kalabildik, bu siteden okumuştum, doktor düşük yapan bayana, Yıldırım aynı yere iki defa düşmez demiş, bu söz bile insana tebessüm ettirebiliyor demi, Allah yardımcımız olsunEvet ilk bebekti . 33 yaşındayım.fsh yüksekliği ile ilgili sorun yaşamadan önce hamilelik ile ilgili bir sorun yaşayacağımız hiç aklımıza gelmemişti.insan isteyince olucak hemen sanarak yanılıyor.Erken menepoz diye bir şeyin olduğundan bile doğru düzgün haberim yoktu. Çevremde hiç hamilelikle ilgili sıkıntı yaşayan olmamıştı bugüne kadar.
- 25 Ekim 2017
- 77
- 61
- 8
Haklısın benim de tek tesellim o.hamile kalabildiğimi gördüm dediğin gibi bu değerlerle o bile mucize. Pazartesi kontrolüm var doktorumla da aklımdaki tüm soruları paylaşıcam. Belki biraz içimi rahatlatır. Herşey kısmet diyorum artık. İnşallah biz de Sağlıklı gebelikler yaşarız.Çok zor işlermiş gerçekten hepimize lazım olan sabır ve umutsuzluğa kapılmamak.İlk gebeliklerde düşük riski fazla oluyormuş, inş tekrar kaldığında hayırlısıyla kucağına alırsın, sitres yapmamaya çalış, sonuçta en azından bu değerlerle hamile kalabildik, bu siteden okumuştum, doktor düşük yapan bayana, Yıldırım aynı yere iki defa düşmez demiş, bu söz bile insana tebessüm ettirebiliyor demi, Allah yardımcımız olsun
Amin İnş, gelişmeleri paylaşalım, güzel haberleri de alalım sabır ve zamanlaHaklısın benim de tek tesellim o.hamile kalabildiğimi gördüm dediğin gibi bu değerlerle o bile mucize. Pazartesi kontrolüm var doktorumla da aklımdaki tüm soruları paylaşıcam. Belki biraz içimi rahatlatır. Herşey kısmet diyorum artık. İnşallah biz de Sağlıklı gebelikler yaşarız.Çok zor işlermiş gerçekten hepimize lazım olan sabır ve umutsuzluğa kapılmamak.
- 11 Aralık 2017
- 1.488
- 770
- 38
- 32
Ben kurtajdan 24 gün sonra normal adet tarihimde oldumarkadaşlar merhaba ben bebeğimin kalbinin durması sebebi ile zorunlu kürtaj oldum. 10 martta...İlk adetinizi ne zaman oldunuz ve ne zaman hamile kaldınız ikinci hamilelikte sıkıntı yaşadınız mı merak ediyorum. yardımcı olur musunuz ?
Merhaba , ben daha önce de yazmıştım 9 martta kürtaj olmuştum, bugün adet oldum,düzeni iyi,normal adetlerim gibi 28 günde oldu,siz de büyük ihtimal yarın olursunuz,
hadi inşallah ama ağrım sızım hiç bişeyim yok
Ben de 10. Haftada bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim .salı günü kürtaj oldum. amh düşüklüğü vardı bende.hamile kalmam bile mucize gibiydi. Yeniden olur mu olursa yine aynı şeyi yaşar mıyız bilemiyorum
başın sağolsun bende çok korkuyorum hayırlısı Rabbimden
Ben kurtajdan 24 gün sonra normal adet tarihimde oldum
ne güzel ya benim daha gelen giden yok
Cnm sende 10 martta kürtaj olmuştun demi benimde 29 günde bir olur bende beklemedeyim olmadım halabaşın sağolsun bende çok korkuyorum hayırlısı Rabbimden
Selam ben de 6 şubatta kürtaj oldum ilk adeti oldum 2. Adeti bekliyorum ondan sonra inofolic ve bitkisel macun kullanacağım ovulasyon testi de yapacağım pkoluyum inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
İnşallah aminnnn başınız sağolsun sizinde doktor bana asprin başlicakmış öyle dedi
Cnm sende 10 martta kürtaj olmuştun demi benimde 29 günde bir olur bende beklemedeyim olmadım hala
evet 10 martta oldum 27-28 günde bir adet oluyorum gelsin bi an önce karnım şiş huzursuzum
Bende 24 ağustosta kalp atışı durmasi sonucu kürtaj oldum.benimki tüp bebekti.ilk gebelikti tutunmuştu ama nasip olmadi malesef.7 haftalıktı.tam günümde adetim gelmişti 27 gün sonra.
başınız sağolsun sor süreç insan başına gelmicek sanıyo ama malesef hayatta herşeyi görüyosun. Tekrar gebelik var mı yada tedavi mi olucaksınız ?
- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
evet bugün transferim var nasipse.başınız sağolsun sor süreç insan başına gelmicek sanıyo ama malesef hayatta herşeyi görüyosun. Tekrar gebelik var mı yada tedavi mi olucaksınız ?
evet bugün transferim var nasipse.
İnşallah bi daha yaşatmasın Rabbim ne size ne bize hayırlısıyla tutunurda kucağınıza alırsınız. Zaten bu tür olaylara çok üzülüyodum şimdi başıma gelince duyduğum zaman kahroluyorum
- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
evet malesef çok üzücü.rabbim cümlemize tez vakitte hayırlısını nasip etsin inşallah.İnşallah bi daha yaşatmasın Rabbim ne size ne bize hayırlısıyla tutunurda kucağınıza alırsınız. Zaten bu tür olaylara çok üzülüyodum şimdi başıma gelince duyduğum zaman kahroluyorum
2-3 gündür kasık ağrım var bnmde ama gelmedi hala bugun yarın gelir gibi düşünüyorum ama bakalım hemen başlıcakmısın çalışmalaraevet 10 martta oldum 27-28 günde bir adet oluyorum gelsin bi an önce karnım şiş huzursuzum
2-3 gündür kasık ağrım var bnmde ama gelmedi hala bugun yarın gelir gibi düşünüyorum ama bakalım hemen başlıcakmısın çalışmalara
yok hayır doktor korunma dedi aslında ama bi kaç ay beklemek istiyorum şu korkuyu atmam lazım
evet malesef çok üzücü.rabbim cümlemize tez vakitte hayırlısını nasip etsin inşallah.
amin inşallah