yani canım? bat ne zaman oluyor senin?
hayırlısı bakalım canım, günler de geçmek bilmezeski adet düzenime göre 28 günde bir yani hafta çarşamba ama yine 31 günde bir olursam geçen ay ki gibi haftaya cumartesi canım
aynı sebeple neredeyse aynı haftada kaybetmişiz. Çok üzüldüm Şefaatçin olsun canım Allah yardımcın olsun. Ara kanama normal karşılanmaz doktora gittin mi ben böyle bişey yaşamadım.
geçmiş olsun canım, ben de 22 mayısta kürtaj olmuştum, 24 haziranda da ilk adetim geldi normalde 7.gün temizlenirdim hala lekelenme şeklinde devam ediyor.. kürtaj etkisiyle sanırım.. 1 2 adete düzene girer diye düşünüyorum.
Senin sat'a göre de mi 6+4'tü?
zor bir süreçti geçti şükür.. bundan sonra önümüze bakmalıyız..TSK ederim cnm sanda çok geçmiş olsun evet sat'a göre 6+4 du
Gittim canım dün ultrason kan testi falan yaptı ultrason temiz çıktı kanda bi sıkıntı yok normal dedi ama sancim var TSK ederim buaraada allah yardımcımız olsun tekrar nasip etsin kucağımıza almayı nasip etsin insallah
hayırlısı bakalım canım, günler de geçmek bilmez
ilk denemede olur mu kiçok meraklıyım çook amin inşallah
İnsanlar duyduğum kadarıyla vajina hamilelik surecine alıştığı için kürtaja sonra çok çabuk halime kalırsın diolar inşallah öyle olur ve inşallah böyle bi sıkıntıyı yasamayiz bidaha piskolojimi ancak toparladim
Merhaba arkadaşlar 25 mayısta kürtaj yapıldı düşük yaptığımdan dolayı 8 haftalıktı.Kürtajdan 8 gün önce babamı kaybettim cok fazla düskündüm babama hatta o yogun bakimdayken sevinsin diye torun gelecek dedim ki o zaman test Bile yapmamistim.üzüntüden diye düşündüm fakat doktor kendini suclama bebek sağlıksız o bile kendini dışarı atmaya çalışıyor dedi.Kürtaj dan sonra adet 24 haziranda başladı 6 gun surdu.Eğer tekrar bebegim olursa eşim dahil dayanabildigim yere kadar forum haric kimseye söylemeyecegim.Yaş 33 ilk gebelik
Doktor kürtajdan sonra 10 gün yasak dedi.Denemelerimiz devam ediyor
Rabbim her şeyin hayırlısını versin.
Insallah bakalim ben daha korunma surecindeyim.. yapip yapmama konusunda da kararsizim aslinda. Rabbim hayirlisini versin kizlar. Aminn.
Allah razı olsun.
Başıma gelmeyince bilemiyordum çoğu ilk gebelik düşükle sonuçlanır çok normal dendi o yüzden ilk dusukte araştırılmaya bile gerek duyulmuyormuş.Hayırlısı olsun alan da Allah veren de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?