Kürtaj olanlar buraya

aynı sebeple neredeyse aynı haftada kaybetmişiz. Çok üzüldüm Şefaatçin olsun canım Allah yardımcın olsun. Ara kanama normal karşılanmaz doktora gittin mi ben böyle bişey yaşamadım.

Gittim canım dün ultrason kan testi falan yaptı ultrason temiz çıktı kanda bi sıkıntı yok normal dedi ama sancim var TSK ederim buaraada allah yardımcımız olsun tekrar nasip etsin kucağımıza almayı nasip etsin insallah

TSK ederim cnm sanda çok geçmiş olsun evet sat'a göre 6+4 du

TSK ederim cnm sanda çok geçmiş olsun evet sat'a göre 6+4 du
zor bir süreçti geçti şükür.. bundan sonra önümüze bakmalıyız..
3 haftada hem psikolojik hem fizyolojik zor atlattım.. Rabbim çekilmeyecek acılar vermesin. Beterin beteri var diyerek kendimizi avutuyoruz cnm.

amin canım inşallah

Insallah bakalim ben daha korunma surecindeyim.. yapip yapmama konusunda da kararsizim aslinda. Rabbim hayirlisini versin kizlar. Aminn.

Merhaba arkadaşlar 25 mayısta kürtaj yapıldı düşük yaptığımdan dolayı 8 haftalıktı.Kürtajdan 8 gün önce babamı kaybettim cok fazla düskündüm babama hatta o yogun bakimdayken sevinsin diye torun gelecek dedim ki o zaman test Bile yapmamistim.üzüntüden diye düşündüm fakat doktor kendini suclama bebek sağlıksız o bile kendini dışarı atmaya çalışıyor dedi.Kürtaj dan sonra adet 24 haziranda başladı 6 gun surdu.Eğer tekrar bebegim olursa eşim dahil dayanabildigim yere kadar forum haric kimseye söylemeyecegim.Yaş 33 ilk gebelik

Doktor kürtajdan sonra 10 gün yasak dedi.Denemelerimiz devam ediyor
Rabbim her şeyin hayırlısını versin.

inşallah canım üçüncü adetimi de gördüm çünkü zamanı geldi

başın sağolsun hem yavrun için hemde babacığın için Allah yardımcın olsun valla zor süreç bende ilk gebelikti ve ilk gebelikler öyle sonuçlanıyomuş benimde sağlıksız olduğu için kanaman oldu bebek kendini atmaya çalışmış dediler ama insan kendini suçluyo aynı görüşteyim ilk 3 ay kimseye söylemicem kalp atışını duyana kadar eşime de söylemicem

Insallah bakalim ben daha korunma surecindeyim.. yapip yapmama konusunda da kararsizim aslinda. Rabbim hayirlisini versin kizlar. Aminn.

Amin canım korkuyu atmak önemli ben attım Allaha sığındım olucaksa da kaderimde varsa yaşarım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Allah razı olsun.
Başıma gelmeyince bilemiyordum çoğu ilk gebelik düşükle sonuçlanır çok normal dendi o yüzden ilk dusukte araştırılmaya bile gerek duyulmuyormuş.Hayırlısı olsun alan da Allah veren de.

Bide sağdan soldan duyunca şaka geliyo insana başına gelmeyince anlamıyo insan. Rabbim bir daha yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…