Kürtaj olanlar buraya

Arkadaşlar kurtaran sonra 2.adetimi oldum bugün adetim koyu kahve ve az geldi neden acaba bu durumu yaşayan varmı aranizda

Merhaba ben de 19 temmuzda kürtaj oldum 8 haftalik bebegimin kalbi durdu ilk gebelik ti 10 gün sonra kontrole gittim pataloji ve rahim temiz ince dedi 3 ay korunun dedi ama ben o kadar beklemek istemiyorum zaman gecmeyecekmis gibi geliyo 3 ay cok uzun süre ama bi yandan da korkuyorum erken hamile kalırsam yine ayni şey olursa diye ikinci gebelikte dr aspirin kullanicaz dedi bana yasim da 31 ay cok uzattim sizlerin son durumlar ne hamile olan var mi aranizda
0

Canim gecmis olsun uzulme zaman da cabuk geciyor yasin da genc daha. benim 2 adetim bitti 21inde yenisini bekliyorum. Bana da gecmez dedimdi ama oyle olmadi ilk adetin bi gelsin alisirsin . Unutma saglikli degildi demek ki. Insallah bundan sonra saglikli bebisler gelir.

arkadaşlar bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın. kürtajdan sonra akıntı daha fazla oluyor ve birkaç yıl geçse bile hala yoğun, birkaç kez doktora gittim doğal normadir bu kürtajla ilgili değil dediler. ama kürtaj öncesi böyle bir sorun yoktu. vsizce denk mi geldi kürtaj sonrasına yoksa doktoru mu değiştrmeliyim ? ? ?

geçmiş olsun öncelikle aynı şeyleri yaşadım bende 7. haftamda ilk gebeliğimdi doktorum beklemene gerek yok dedi ilk adetini ol sal gitsin dedi benimde asprin kullanmam gerektiğini söyledi ben bu ay tam anlamıyla bıraktım korkumu yenemediğim için bekliyorum yarın adet günüm bakalım Allah yardımcın olsun

eşinle alakalı birşey olabilir mi erkekten kadına geçebiliyo enfeksiyon ve erkekte hiç bir belirti vermiyo kültür yaptırdın mı ?

Sağ ol canım inşallah

Sağ ol canım sana da geçmiş olsun inşallah saglikli bebeklerimiz olur bundan sonra ama hep tedirgin olucaz iste yine ayni olacak diye

Sağ ol canım sana da geçmiş olsun inşallah saglikli bebeklerimiz olur bundan sonra ama hep tedirgin olucaz iste yine ayni olacak diye

çok sağol amin inşallah. Kaderde varsa yapıcak bişey yok insan mahfoluyo ama napalım. Bide çok kötü hastayım şuan grip oldum ya varsa diye parol bile içmedim sürünüyorum kaç gündür. Bakalım rabbimden hayırlısı

eşinle alakalı birşey olabilir mi erkekten kadına geçebiliyo enfeksiyon ve erkekte hiç bir belirti vermiyo kültür yaptırdın mı ?
yaptırmadım gerek görmedi doktor, ben de eşimle ilgili olabilirmi diye sormustum hayır dedi bu mikrobik bir akıntı değilmiş. çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz< için

yaptırmadım gerek görmedi doktor, ben de eşimle ilgili olabilirmi diye sormustum hayır dedi bu mikrobik bir akıntı değilmiş. çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz< için

O zaman korkulacak bişey değil çünkü bende de gebelikten sonra normal akıntı olmadı hep koyu hep krem kıvamında bende sormuştum kaşıntı yanma şişme kızarıklık yoksa korkma demişti

Hep bi korku hep bi endişe işte çok geçmiş olsun duş al sürekli ıhlamur iç carsaflarini değiştir geçer inşallah parol içilebilir diye biliyorum ama sen riske atma yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…