Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hamile misin çokkkk sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde devsm eder kucağına alırsın inşallah aminnn:)
cuma tekrar kan vereceğim diyordun canım vermedin mi? var mı belirtilerin? bat geldi mi geçti mi?henüz belli değil bugün yarın testi tekrarlamam lazım canım henüz gitmedim ama ilk sonuç 50 çıktı adet önce yaptırınca da yüksek çıkıyomuş hayırlısı :)
cuma tekrar kan vereceğim diyordun canım vermedin mi? var mı belirtilerin? bat geldi mi geçti mi?
hayırlısı bakalım iyi rahat durabiliyorsun maşallah..geçti canım veremedim malesef bugünde işten geç çıkıcam yarına kaldı
hayırlısı bakalım iyi rahat durabiliyorsun maşallah..
Bende cok heyecanliyim ama korkularim daha fazla bakAlim Sabah Vericem kan yazarim hayirlisiÖyle de işte biz de testle öğrenip gidiyoruz erkenden yok kese yok kalp atışı derken stresle bekliyoruz ondan dedim iyi bekliyorsun diye:)
Hayirlisi insallah. Guzel haberle gelirsin insallah. Ya da daha mi beklesen ki en azindan kese gorunsun:))Bende cok heyecanliyim ama korkularim daha fazla bakAlim Sabah Vericem kan yazarim hayirlisi
Hayirlisi insallah. Guzel haberle gelirsin insallah. Ya da daha mi beklesen ki en azindan kese gorunsun:))
sağlık olsun bir daha ki aylara..gebelik yok ki :) değerim 14e düşmüş adet olurmuşum bi kaç gün sonra hiç bişey hissedememiştim zaten yanılmadım
sağlık olsun bir daha ki aylara..
Kizlar gunaydin sukur beklenen 1. Adetim geldi. Simdi programdan kurtaj tarihini kaldirip bugunu mu yaziyim?
Hadi bakalım kolay gelsin.. Fazla bekletmez inşallah..
geçmiş olsun canım, ben de 22 mayısta kürtaj olmuştum, 24 haziranda da ilk adetim geldi normalde 7.gün temizlenirdim hala lekelenme şeklinde devam ediyor.. kürtaj etkisiyle sanırım.. 1 2 adete düzene girer diye düşünüyorum.Slm kızlar bende 6 hafta 4 günlük bebeğimi kanamalı düşük ve bebeğimin kalbi durması nedeniyle kaybettim çok üzgünüm kimselere derdimi açan bi tip değilim aranızda yeniyim mayıs 23 de kürtaj oldum haziran 16 da ilk adetimi oldum kanamalı ve yoğundu ardından 27 haziranda tekrar kanamam başladı bu normalmi hadi biraz dertleselim
aynı sebeple neredeyse aynı haftada kaybetmişiz. Çok üzüldüm Şefaatçin olsun canım Allah yardımcın olsun. Ara kanama normal karşılanmaz doktora gittin mi ben böyle bişey yaşamadım.Slm kızlar bende 6 hafta 4 günlük bebeğimi kanamalı düşük ve bebeğimin kalbi durması nedeniyle kaybettim çok üzgünüm kimselere derdimi açan bi tip değilim aranızda yeniyim mayıs 23 de kürtaj oldum haziran 16 da ilk adetimi oldum kanamalı ve yoğundu ardından 27 haziranda tekrar kanamam başladı bu normalmi hadi biraz dertleselim