Kürtaj olanlar buraya

Canım hamile misin çokkkk sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde devsm eder kucağına alırsın inşallah aminnn:)

Canım hamile misin çokkkk sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde devsm eder kucağına alırsın inşallah aminnn:)

henüz belli değil bugün yarın testi tekrarlamam lazım canım henüz gitmedim ama ilk sonuç 50 çıktı adet önce yaptırınca da yüksek çıkıyomuş hayırlısı :)

henüz belli değil bugün yarın testi tekrarlamam lazım canım henüz gitmedim ama ilk sonuç 50 çıktı adet önce yaptırınca da yüksek çıkıyomuş hayırlısı :)
cuma tekrar kan vereceğim diyordun canım vermedin mi? var mı belirtilerin? bat geldi mi geçti mi?

hayırlısı bakalım iyi rahat durabiliyorsun maşallah..

mecbur canım eşimin haberi yok açıklayamam durumu + öğrensem nolucak ki 6. haftaya kadar kese kalp atışı mecbur beklicem varsa böyle beklemek daha kolay yoksa zaten hastalanırım hayırlısı allahtan :)

Öyle de işte biz de testle öğrenip gidiyoruz erkenden yok kese yok kalp atışı derken stresle bekliyoruz ondan dedim iyi bekliyorsun diye:)

Kizlar gunaydin sukur beklenen 1. Adetim geldi. Simdi programdan kurtaj tarihini kaldirip bugunu mu yaziyim?

kızlar korunmayı tamamen bıraktım bakalım ne zaman hamile kalıcam. kalan olursa yazsın olur mu ?

Slm kızlar bende 6 hafta 4 günlük bebeğimi kanamalı düşük ve bebeğimin kalbi durması nedeniyle kaybettim çok üzgünüm kimselere derdimi açan bi tip değilim aranızda yeniyim mayıs 23 de kürtaj oldum haziran 16 da ilk adetimi oldum kanamalı ve yoğundu ardından 27 haziranda tekrar kanamam başladı bu normalmi hadi biraz dertleselim

geçmiş olsun canım, ben de 22 mayısta kürtaj olmuştum, 24 haziranda da ilk adetim geldi normalde 7.gün temizlenirdim hala lekelenme şeklinde devam ediyor.. kürtaj etkisiyle sanırım.. 1 2 adete düzene girer diye düşünüyorum.
Senin sat'a göre de mi 6+4'tü?

aynı sebeple neredeyse aynı haftada kaybetmişiz. Çok üzüldüm Şefaatçin olsun canım Allah yardımcın olsun. Ara kanama normal karşılanmaz doktora gittin mi ben böyle bişey yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…