İnş hakkımızda hayırlısı, teşekkür ederim güzel dileklerin için
Bende cuma günü kalp atışının duy ulmamasi sebebiyle kürtaj olacam çok korkuyorum çok endişeliyim bebeğimi alsınlar istemiyorum kürtaj olmak istemiyorum aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum çok tedirginim mutsuzum toparlayamıyorum kendimi
Adaçayının nasip bir faydası var acabaİnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 27 yaşındayım ovülasyon testi kullandım birde adetliyken 7 gün adaçayı içtim cnm faydası oldumu bilmiyorum ama kanı verdikten sonra emin olucam inşallah
Evt ilk gençliğimde 2 dermoid kistim var onların stresi ile uğraşırken bir anda öğrendim supriz oldu yani hamile kalamam sanıyordum 6 haftalik benimki ama kalp atisi yok perşembe çok kanamam oldu doktora gittim 1 hafta bekleyelim kendi düşerse düşer düşmezse kürtaj dedi. Çok korkuyorum aynı şeyler olmasından evlat sahibi olamamaktan ne güzel senin bir evladın varmış Allah onu sana bağışlasın ve dilerim en kısa zamanda bide kardeşi olur ve banada nasip eder sağlıklı bir evlat.Çok geçmiş olsun ilk bebekmiydi?
İnşallah ilk ve son kaybınız olur, kaç haftalıktı neden bekliyorsunuz 5 gün daha?
Bende 1 ay önce kürtaj oldum 10 haftalıktı kalbi durdu, şimdi nette okuyacaksın göreceksin o kadar fazlayız ki, halbuki etrafımda hiç yok diyeceksin, bizimde öyle sanki kimsede yok, sadece bana oluyor diyordum ama sonra gördüm ki Allah veriyor Allah alıyor, sağlıksızdı, hayırlı olmayacaktı belki doüunca çok zorluklar çekecektim diyip teselli ettim hep kendimi. Ya ilerleyen haftalarda olsaydı ki ben 6 aylık da kaybettim .. ilk 3 ay içinde olan kayıplar daha hafid emin ol ve sabır dile hep, ilerleyen haftalarda hareketlerini hissettikten sonra falan çok zor, Allah göstermesin kimseye, ya doğumda kaybetseudik ya sonra .. diyip kendimi teselli ettim hep, sağlık prıblemim yok 3 kaybım var Allah takdiri napalım .. 1 tane sağlıklı evladım var bin şükür ki. Rabbim size de yaşatsın en yakın zamanda yeni sağlıklı gebelik. Kabullenmeye çalışın yine olucak inşallah ..
Kendimi öyle teselli etmeye çalışıyorum elimden başka birşey gelmiyor Allah büyüktür Allah a sığınıyorumÇok geçmiş olsun ilk bebekmiydi?
İnşallah ilk ve son kaybınız olur, kaç haftalıktı neden bekliyorsunuz 5 gün daha?
Bende 1 ay önce kürtaj oldum 10 haftalıktı kalbi durdu, şimdi nette okuyacaksın göreceksin o kadar fazlayız ki, halbuki etrafımda hiç yok diyeceksin, bizimde öyle sanki kimsede yok, sadece bana oluyor diyordum ama sonra gördüm ki Allah veriyor Allah alıyor, sağlıksızdı, hayırlı olmayacaktı belki doüunca çok zorluklar çekecektim diyip teselli ettim hep kendimi. Ya ilerleyen haftalarda olsaydı ki ben 6 aylık da kaybettim .. ilk 3 ay içinde olan kayıplar daha hafid emin ol ve sabır dile hep, ilerleyen haftalarda hareketlerini hissettikten sonra falan çok zor, Allah göstermesin kimseye, ya doğumda kaybetseudik ya sonra .. diyip kendimi teselli ettim hep, sağlık prıblemim yok 3 kaybım var Allah takdiri napalım .. 1 tane sağlıklı evladım var bin şükür ki. Rabbim size de yaşatsın en yakın zamanda yeni sağlıklı gebelik. Kabullenmeye çalışın yine olucak inşallah ..
Evt ilk gençliğimde 2 dermoid kistim var onların stresi ile uğraşırken bir anda öğrendim supriz oldu yani hamile kalamam sanıyordum 6 haftalik benimki ama kalp atisi yok perşembe çok kanamam oldu doktora gittim 1 hafta bekleyelim kendi düşerse düşer düşmezse kürtaj dedi. Çok korkuyorum aynı şeyler olmasından evlat sahibi olamamaktan ne güzel senin bir evladın varmış Allah onu sana bağışlasın ve dilerim en kısa zamanda bide kardeşi olur ve banada nasip eder sağlıklı bir evlat.
Çok sağol bilmiyorum ki ya ne iyi ne kötü doğru olam ne neden böyle oldu birdaha olur mu sorular kafa karışıklığı hiç sağlıklı dusunemiyorumAmin inşallah canım, aslında kendi düşse daha iyi olur hiç beklemene gerek kalmaz adetten sonra denersin yine hemen şansını operasyon geçirmemiş olursun ama kürtaj olursan da korkma 2 kez oldum ben uyytuluyo zaten sonrasında dikkat et koru kendini üşütme sakın, gerekli test falan ister dr un belki onları yaptırırsın için rahat eder
Kendimi öyle teselli etmeye çalışıyorum elimden başka birşey gelmiyor Allah büyüktür Allah a sığınıyorum
Inş öyle olur ins bebeğini kucağına alan diğer insanlar gibi oluruz bizde sağ salim evlatlarımız olur dua etmekten başka elden birşey gelmiyorAllah 1 alır 1 verir, yeterki umudumuzu yitirmeyelim olur inşallah. Kime nasıl isyan edelim. Oluyor yani herkesin başına geliyor maalesef, sabırla bekle dua et yeterki herşey olur.
Çok sağol bilmiyorum ki ya ne iyi ne kötü doğru olam ne neden böyle oldu birdaha olur mu sorular kafa karışıklığı hiç sağlıklı dusunemiyorum
Bana tam tersi yapmayayım diye iğne verdiler aynı gün başka doktora gittim oda bence o iğneleri yapma demişti bekle düşsün ama ben demin yaptırdım pişmanda oldum aslında diğerini yatırmayacam of benim pek bilgimde yok ne nasil iyidir bilmiyorum ki ya keşke yaptirmasaydimPsikolojik açıdan kimi kürtaj daha iyi diyor, düşük esnasında düşen parçaya bakıp incelememeye çalış sadece, bencede kürdajdansa düşük daha iyi aslıdna, her operasyonda rahim kazınıyor demişti dr bende düşük yapamadım ilaç verdiler aslında ama çok ağrım okunca bekletmeyelim alalım dediler. Sana ilaç vermedilet mi düşük yaptırıcı
Bana tam tersi yapmayayım diye iğne verdiler aynı gün başka doktora gittim oda bence o iğneleri yapma demişti bekle düşsün ama ben demin yaptırdım pişmanda oldum aslında diğerini yatırmayacam of benim pek bilgimde yok ne nasil iyidir bilmiyorum ki ya keşke yaptirmasaydim
Olabilir bende ondan umutlandım biraz ama özel bi hastaneye gidiyorum doktorum iyi biri gibi ama bide malesef ki özel hastaneler fazlaca paragöz oluyor bi an kendi kendime dedim kurtajdanda bayağı para alacak benden acaba o yüzden mi verdi dusmesin diye çünkü benim hoc umudum yok yüzde 90 almamız gerek dedi banaNeyse olsun olan olmuş, dil altı veriyo dr lar 1 tanesi bile çok etkiliymiş ama beni fazla etkilemedi o gün hemen kürtaj oldum 2 saat sonra da evdeydim. Birde burda çok okuduk 7.8.haftadan sonra bile kalp atımı duyan oldu acaba dr lar o yüzden mi bekletti belki duyulur diye geç döllenme falansa
Geçmiş olsun, bana da 1 hafta bekleyelim bebeğe şans verelim demişti dr,ama kanamam cogalinca kendiliğinden düştü ve ertesi gün parça kalmış diye kurtaj yaptılar duymuyorsun üzülme, inan geçiyorsa zaman, biz de kalan yine gebelik oluşursa aynı şeyleri yasarmiyim korkusu oluyorBende cuma günü kalp atışının duy ulmamasi sebebiyle kürtaj olacam çok korkuyorum çok endişeliyim bebeğimi alsınlar istemiyorum kürtaj olmak istemiyorum aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum çok tedirginim mutsuzum toparlayamıyorum kendimi
Olabilir bende ondan umutlandım biraz ama özel bi hastaneye gidiyorum doktorum iyi biri gibi ama bide malesef ki özel hastaneler fazlaca paragöz oluyor bi an kendi kendime dedim kurtajdanda bayağı para alacak benden acaba o yüzden mi verdi dusmesin diye çünkü benim hoc umudum yok yüzde 90 almamız gerek dedi bana
Geçmiş olsun,3 kayıp çok üzüldüm, sikintiniz neymiş, ilk çocuğunuzdan sonra mı bu üç kayıp olduÇok geçmiş olsun ilk bebekmiydi?
Kızlae kan sonucum 384 çıktı çok şükür hamileyim umudunuzu asla kaybetmeyin neyi yaşıyorsak bir sebebi var bizim bilmediğimiz bunu sakın unutmayalım.Çok şükür rabbime geldi meleğim inşallah bundan sonrası çok gzl olur hep olumlu düşünmeye çalısıyorum rabbim şu mübarek günlerde hepinizin gönlümüzdeki duanızı kabul etsin inşallah
Ayy çok mutlu oldum adına, Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inş, bak demiştim sana göğüs ağrısına takılma diyeKızlae kan sonucum 384 çıktı çok şükür hamileyim umudunuzu asla kaybetmeyin neyi yaşıyorsak bir sebebi var bizim bilmediğimiz bunu sakın unutmayalım.Çok şükür rabbime geldi meleğim inşallah bundan sonrası çok gzl olur hep olumlu düşünmeye çalısıyorum rabbim şu mübarek günlerde hepinizin gönlümüzdeki duanızı kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?