kızlar merhaba, yazdıklarım biraz uzun olacak ama lütfen bana bir fikir verin,büyük çıkmazdayım.bundan tam 6 ay önce yüksek tansiyon nedeniyle 6 aylık erken doğum yaptım, bebeğim 650gr doğdu.3,5 ay küvezde kaldı, çok zor günler geçrdim, öldüm öldüm dirildim.ama Allahım bebeğime güç verdi ve mucize bebeğim yaşadı,şimdi yanımda ve tahmin edersiniz ki bakımı diğer bebeklere göre çokk zor ama olsun, o yaşadı ya herşeye katlanırım.hemen her gün hastanelerdeyiz,sürekli tetkikler, kontroller...
dün 16 günlük hamile olduğumu öğrendim.açık konuşayım,, hamileliğim riskli olduğundan cinsellik olmadı,üzerine bebeğim hastanede eşime izin vermedim, zaten psikolojim bozuktu, tam 16 gn önce artık herşey yoluna girdi dedi eşim kıramadım, yemin ederimki 1 seneden sonra ilk kez oluyor, aklıma korunmak gelmedi bile, zaten tam anlamıyla da olmamıştı bunca zaman sonra.millet senelerce uğraşıyor bebek için, bir seferde olurmuymuş, olurmuş.
şimdi size danışıyorum.tekrar aynı şeyleri yaşama oranım çok yüksekmiş, yani erken doğum yapma oranın çok yüksek dedi doktor, kontrol ederiz elimizden geleni yaparız ama yine yaşama ihtimalin yüksek dedi..geçen doğumumda ölümden döndüm.ölsem eşimi bırakcaktım ama bu kez bebeğimi de bırakıcam, annesiz kalmasını istemiyorum yavrumun.
bebeğim 6 aylık olmasına rağmen 4 kg ve 53cm. düşünün ne kadar ufak olduğunu, ilgiye o kadar muhtaç ki, bakımı diğer bebekler gibi değil.ben doğum yaptığımda bebeğim daha 15 aylık olcak ve tam dikkat edilmesi gereken dönem, yürüme konuşma çiş gibi problemleri olcak, zaten erken doğan bebeklerde bu dönemler çok sıkıntılı geçermiş, fizik tedaviye başlama ihtimalimiz var, ben o dönemde diğer bebeğimle ilgilenirken, bu premtür bebeğimin gelişimini takip edemezsem,eksik kalırsa bişeyleri allah korusun düşünmek bile istemiyorum, zaten baktıracak kimsem yok, tek başımayım
eşim bebek rızkıyla gelir diyor, maddi konusunu hiç düşünmüyorum o yüzden.ama kaygılarım bunlar.Allahtan ve gazabından cok korkuyorum.şimdi neden korunmadın bilmem ne diyeceksiniz,demeyin olan oldu lütfen bana fikir verin.bebeğin henüz canlanmadıçok erken şimdi sonlandırabilirsin diyorlar siz ne diyorsunuz, benim yerimde olsanız ne yaparsınız