Allah bağışlasınEvet hemde 2 ay sonraşuan bebeğim doğdu iki aylık, çok zor bi durum ama geçiyor inanın ki
Amin inşallah ruhen ve bedenem sağlıklı sihatli gebelik yaşar sağlıklı bebişlerimiz olur umarımEdeceksin merak etme, birkaç ay bekle hem ruhen hem fiziken iyileş sonrasında sağlıklı bir gebelik nasip olsun inşallah.8 ay oldu ben bebeğimi kaybedeli, iyice toparlanmak istedim hala aklıma geldiğinde gözlerim dolar ama daha iyiyim ve kendimi hazır hissediyorum. Umarım tekrarını yaşamayız.
AminAllah bağışlasın
Dr progestanı bırak kanamayla düşmesini bekliyelim dedi olmazsa vakumlu alırız dedi. Vakumlu kürtaj sonrası toparlanmanız nasıl oldu acaba
Progestan gebelik sağlıklıysa işe yarar, sadece hormonlara yardımcı olur değilse zaten mecbur düşecekKişi düşüğü önlemek adına progestan almış yine de düşmüş
ilacın da bı anlamı yok o zaman heralde
Ay iyiki su internet var da insanlarla etkileşim içindeyizProgestan gebelik sağlıklıysa işe yarar, sadece hormonlara yardımcı olur değilse zaten mecbur düşecek
Rica ederim evet iyiki var bir çok bilgiyi sayesinde öğreniyoruzAy iyiki su internet var da insanlarla etkileşim içindeyiz
Yeni bişey öğrendim sizden de . Tsekkurler
Amin inşallahAminyani demek istediğim bende aynı yoldan geçtim o zamanlar hiç geçmeyecek gibi geliyor bidaha hamile kalkamamaktan insan korkuyo ama bak işte nasip, hiç stres yapma Rabbim tez zamanda acısını unuttursun yenisini nasip etsin inşallah
Kanamam olmustu sonra hemen ilaclara basladım kanamam durdu hemen ama 1 hafta sonra kontrole gittiğimde kese gecen haftayla aynı boyuttaydı gelişmiş büyümüş veya icinde cocugun olduguna dair bir belirti bulunması gerekiyormus benım kesem boş ve buyumemişti hiç normalde 1 haftada baya gelişim gösteriyormuş dr öyle söylemişti. Ama diğer arkadaşında dediği gibi eğer sağlıksız bi gebelikse bebek vücuttan çıkmak icin elinden geleni yapıyomuş yeni hamileliğe hazırlanmak icin zaten saglıklıysa da her türlü tutunuyormuşKişi düşüğü önlemek adına progestan almış yine de düşmüş
ilacın da bı anlamı yok o zaman heralde
Merhaba sanırım devlet hastanesi icin gerekıyo ama emin değilim. Ben özele gidiyorum ama henuz kürtaj olmadım yarın kpntrolum var ondan sonra belli olur inşallahMerhaba kürtaj için randevu gerekiyor mu
merhaba sonrasından hamile kalabildiniz mi ?Benim ilk gebeliğimdi psikolojik olarak toparlanamıyosun hemen ama fiziki olarak hiç bişey olmuyo normal hayata devam sadece lekelenme kanama oluyo diğer yöntemde iç dokular daha çok zarar göreceği için belki ağrı daha fazla olur ama ben hatırlamıyorum ağrı bile yani olduysada çok azmış demek ki
Evet üç adet dönemi sonrası hamile kaldım,şuan oğlum 3 aylıkmerhaba sonrasından hamile kalabildiniz mi ?