Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Ya herkese kanama bitince deneyebilirsiniz demiş ben üç doktora gittim biri iki ay, biri üç ay, biri de altı ay sonra deneyebilirsiniz dedi. Bedenen bir sıkıntım da yok kontrollerim temiz ama zaten 3 ay oldu kürtajdan sonra korunmadığım halde hamile de kalamadım çok üzülüyorum
Kürtajınızın yapım şekli nasıldı sordunuz? Bikaç farklı yöntem kullanıluyormuş doktor arkadaşım söylemişti, vakumlu sistem en zararsız olanıymış içlerinde. Ama herhangi bi temizleme metaryeli ile girilip rahim temizlenmiş ise o zaman doktorunuz bekletmek istiyor olabilir rahimin toparlanması için. aklıma bu geldi açıkcası sizin için.

Hiç kıpırtı yok kızlar 🥲 son 2-3 gündür çok fazla akintim var ama uzayan Bi akinti değil yani yumurtlama degil bence zaten testlerde de yok. Üşütmedim de. Bilmiyorum neden. 23 ve 26 sinda nobetteydim test yapamadim ama belirti de olmadı. Ben yumurtlama olduğu zaman belirtilerden anlıyorum zaten oldum olası. O yapmadığım günlerde kaçırmış olamam
Kuzu belki kaçırmışsındır farkında olmamışsındır, stres yapma anı yaşamaya bak testlere de devam et belki de daha gelmemiştir.
yaaa ben yumurtanın 24 saat ömrü olduğu için çatladığı an bitiyor sanmıştım 😂 yani test silikleştiğinde bitiyor sanıyordum 😂😂😂
Sen şimdi bu bilgiyle nasıl daha gaza gelip bir aslan parçası moduna da girersin bu hafta varya uff 😁🔥♥️

Kuzu belki kaçırmışsındır farkında olmamışsındır, stres yapma anı yaşamaya bak testlere de devam et belki de daha gelmemiştir.
9. Gün başladım teste ve dediğim gibi belirti de olmadı. Çok akintim var ama birden geliyor rahatsız edecek sekilde bol miktarda ama sarımsı Bi akıntı. Çok koyu değil, kokusu da yok. Enfeksiyon olduğunu da sanmıyorum o yüzden. İlk defa böyle oluyor

Ya herkese kanama bitince deneyebilirsiniz demiş ben üç doktora gittim biri iki ay, biri üç ay, biri de altı ay sonra deneyebilirsiniz dedi. Bedenen bir sıkıntım da yok kontrollerim temiz ama zaten 3 ay oldu kürtajdan sonra korunmadığım halde hamile de kalamadım çok üzülüyorum
Üzülmemek elde değil çok iyi anlıyorum. Yumurtlama göremedim hala diye bile ne kadar moralim bozuldu 🥲 ama stresjn daha kötü etkilediğini de bizzat yaşadım. Zor süreçler ya Rabbim yardımcımız olsun tez vakitte sağlıkla nasip etsin hepimize🤲

Olabilir evet ama bilmiyorum moralim bozuldu ya 😔 16. Gune girdim artık yok yok 🤦‍♀️
16. Gün daha başlamadı hala olabilir 😅 benimde pik değil. Aralık ocak hazırlık grubunda birisi attı pik halini. Ekledim. Bu şekilde koyulaşması lazım. Bir de yarın deneyelim sen kendini strese sokma hiç

Eklentiler

• IMG_5695.png
    IMG_5695.png
    435,7 KB · Görüntüleme: 8
16. Gün daha başlamadı hala olabilir 😅 benimde pik değil. Aralık ocak hazırlık grubunda birisi attı pik halini. Ekledim. Bu şekilde koyulaşması lazım. Bir de yarın deneyelim sen kendini strese sokma hiç
Kuzum ama sen sıvıya dikkat etmedim diyosun ondan o yorumu yaptım. Pik böyle oluyor evet. C ve T aynı koyulukta ya da T çizgisi C den daha koyu olması gerekir. Benim normalde 14 ten de önce olurdu ya işte o yüzden umutsuzluk çöktü 🥲

Bozma moralini stres yapma stres de etkiliyor olabilir zaten kolay olmayan bi süreçten çıktık, yorma kendini çok. Her şey çok taze. Baktın olmadı adet oldun ya da olmadın neyse ne kontrole gidersin hemen. Anı yaşamaya bak canım. 🌸
Düşünmemeye çalışıyorum aslında o moda girmemek jcin. En stresli olduğum ay bile pik görürdüm yani kalitesini bilemem ama pik olurdu hiç degilse🥲 yapacak birsey yok zaten haklısın regl i bekleyip bakayım duruma

Kürtajınızın yapım şekli nasıldı sordunuz? Bikaç farklı yöntem kullanıluyormuş doktor arkadaşım söylemişti, vakumlu sistem en zararsız olanıymış içlerinde. Ama herhangi bi temizleme metaryeli ile girilip rahim temizlenmiş ise o zaman doktorunuz bekletmek istiyor olabilir rahimin toparlanması için. aklıma bu geldi açıkcası sizin için.
Vakumlu yapıldı aşırı zor bir süreç de olmadı açıkçası

Üzülmemek elde değil çok iyi anlıyorum. Yumurtlama göremedim hala diye bile ne kadar moralim bozuldu 🥲 ama stresjn daha kötü etkilediğini de bizzat yaşadım. Zor süreçler ya Rabbim yardımcımız olsun tez vakitte sağlıkla nasip etsin hepimize🤲
Amin, Allah razı olsun. İlkinde istediğim gibi olmuştu şimdi birden hayallerim yıkılınca hemen telafisi olsun istedim ama Allahım nasip etmedi daha 😔 ovülasyon testi de kullanmadım daha önce sanki kullansam beni daha çok strese ve beklentiye sokacakmış gibi hissediyorum artık evde gebelik testi bile bulundurmuyorum çünkü yamyam gibi adete on gün kala yapıyorum bitiyor boşu boşuna

Dün silikleşmişti ya, bugün gene aynı. Sanırım yumurtlama olmadı 😅

Eklentiler

• IMG_5708.jpeg
    IMG_5708.jpeg
    98,7 KB · Görüntüleme: 5
Bu testler iyi mi canım? Yanılma payı olabilir mi yani?
Ben artı med’in kullanmıştım direkt çıkarıyodu.
Bir gebenin günlüğünden yeni aldım. Bir önceki de bu markanın kaset testiydi. Bende emin olamadım açıkcası çünkü dün aralık ocak grubunda birisi sıvı alımına dikkat etmeden attığı direk pikti benimki çok su içtiğim için direk silikleşti akşam

Bir gebenin günlüğünden yeni aldım. Bir önceki de bu markanın kaset testiydi. Bende emin olamadım açıkcası çünkü dün aralık ocak grubunda birisi sıvı alımına dikkat etmeden attığı direk pikti benimki çok su içtiğim için direk silikleşti akşam
Sıvı alınımını ilk defa duydum valla canım, ben artı med’inkini direkt kullanıyodum düzenli kullanmadım hiç ama ne zaman kullansam doğruyu vermişti. İçinde 5 tane oluyo. Eczaneden almıştım tr deyken, sen de bak istersen bi de onunla dene.

Sıvı alınımını ilk defa duydum valla canım, ben artı med’inkini direkt kullanıyodum düzenli kullanmadım hiç ama ne zaman kullansam doğruyu vermişti. İçinde 5 tane oluyo. Eczaneden almıştım tr deyken, sen de bak istersen bi de onunla dene.
Bir de ona bakayım, şimdilik akışına bıraktım artık zaten dün ağrısından anladığım kadarıyla çatlıyor

Çatlatma iğnesi olduğumda doktorum çatlatma iğnesi sonrası asıl ilişki öneriyoya canım, o haftayı özellikle değerlendirtiyolar. O yüzden çatlama sonrası asıl önemli :) 😘
Kızlarrr bi şey sorcam. Benim dün pikti.şimdi bu sabah silikleşti. Kaç gün daha değerlendirmek lazım? Bu akşam inşallah yapıcaz da yarında devam mı ilişkiye?

X