Kürtaj hakkında bilgi verebilir misiniz acil!!!

aleladee

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2021
38
10
29
Arkadaşlar merhaba kesem büyümediği ve içi boş olduğu için dr vakumlu kürtaj önerdi. Kanama olmasını bekleyelim dedi bu arada kese boyutuna göre 5-6 haftalık gecen jafta kanamam oldu ilac iğne verdi bu hafta kontrale gittiğimizde kese hıc büyümemişti. Sizce en iyi kürtaj yöntemi hangisidr tecrubeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi. Birde çamlıca erdeme gidiyorum dr önerisini olan var mı ücreti uygun teşekkürler

Bende cakmak erdem de iki kürtaj oldum. Kesinlikle anestezili ol.
İlk kürtajım boş gebelikten di doktorum ilaçla hapla düşmesini beklemeyelim cok sancılı yıpratıcı olur senin için demişti. Anestezili kürtaj oldum cok iyidi hiç bişey hissetmedim

Hangi doktora oldunuz acaba. Bide kürtaj da secenek oluyor mu bana dr vakumlu kürtaj yaparız dedi bugun fiyat almak icin aradıgımda vakumlu kürtaj yok normal kurtaj yapılıyor dendi arasındaki fark ne oluyo

Hangi doktora oldunuz acaba. Bide kürtaj da secenek oluyor mu bana dr vakumlu kürtaj yaparız dedi bugun fiyat almak icin aradıgımda vakumlu kürtaj yok normal kurtaj yapılıyor dendi arasındaki fark ne oluyo
Vakumlu kürtaj sanırım anestezi alınmadan içeriyi temizlemek oluyor.
Ben doktor isimlerini hatırlamıyorum ama ikisinden de memnundum. Genel olarak iyiler. Normal kürtaj dedikleri anestezili kürtaj oluyor

Vakumlu kürtaj sanırım anestezi alınmadan içeriyi temizlemek oluyor.
Ben doktor isimlerini hatırlamıyorum ama ikisinden de memnundum. Genel olarak iyiler. Normal kürtaj dedikleri anestezili kürtaj oluyor
Kazımayla yapılan mı oluyor kusura bakmayın cok soruyorum ama hıc tecrübem ypk cevremde de yok korkuyorum da aynı zamanda kürtajdan sonra hamile kaldonız mı acaba

Kazımayla yapılan mı oluyor kusura bakmayın cok soruyorum ama hıc tecrübem ypk cevremde de yok korkuyorum da aynı zamanda kürtajdan sonra hamile kaldonız mı acaba
Büyük ihtimalle kazımayla olandır.
Korkmayın korkulcak bişey yok ben hamile kaldım tüp bebekle kalıyorum zaten bidaha kalmıştım

İşlem sonrasında iyileşme süreci var mı acaba işe girmeyi düşünüyorum da işlemden sonra ne kadar sürede toparlanabildiniz
Arkadaşın verdiği bilgi yanlış olmuş anestezinin kürtajın vakumlu ya da normal yöntemle olmasıyla bi ilgisi yok. Vakımlu kürtaj daha küçük gebrliklerde kullanılan bi yöntem pipet benzeri bir şey yerleşitirip vakumla çekilmesi yeterli olmazsa kalanı diğer yöntemle alıyolar, ben genel anestezi ile vakumlu kürtaj oldum 2 ay sonra hamile kaldım şimdi ise bebeğim 2aylık

Doğru bilgi sizinki olabilir ben yasamadıgım için olabilir dedim zaten. Vakumlu kürtaj hiç duymadım olmadımda ben rabbim göstermesin kimseye

Dr progestanı bırak kanamayla düşmesini bekliyelim dedi olmazsa vakumlu alırız dedi. Vakumlu kürtaj sonrası toparlanmanız nasıl oldu acaba

Dr progestanı bırak kanamayla düşmesini bekliyelim dedi olmazsa vakumlu alırız dedi. Vakumlu kürtaj sonrası toparlanmanız nasıl oldu acaba
Benim ilk gebeliğimdi psikolojik olarak toparlanamıyosun hemen ama fiziki olarak hiç bişey olmuyo normal hayata devam sadece lekelenme kanama oluyo diğer yöntemde iç dokular daha çok zarar göreceği için belki ağrı daha fazla olur ama ben hatırlamıyorum ağrı bile yani olduysada çok azmış demek ki

Anesteji altında yapılan yaklaşık 10 dakikalık bir işlem, uyandığınızda ağrınız olabilir iğne yapacaklar geçecek, 1 saat sonra da hastaneden çıkacaksınız. Benim ilk gün kanamam oldu o kadar. İşlemden yana içiniz rahat olsun, zor olan kısım manevi acı.

Evet psikolojik olarak tahmın edebiliyorum bende iyi değilim. Tekrar hamile kaldınız mı

Şu an bile manevi olarak cok kötüyüm Allah yardımcım olsun diyorum tekrar hamile kalmaya cesaret edebilecek miyim bilmiyorum

Şu an bile manevi olarak cok kötüyüm Allah yardımcım olsun diyorum tekrar hamile kalmaya cesaret edebilecek miyim bilmiyorum
Edeceksin merak etme, birkaç ay bekle hem ruhen hem fiziken iyileş sonrasında sağlıklı bir gebelik nasip olsun inşallah. 8 ay oldu ben bebeğimi kaybedeli, iyice toparlanmak istedim hala aklıma geldiğinde gözlerim dolar ama daha iyiyim ve kendimi hazır hissediyorum. Umarım tekrarını yaşamayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…