Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Kaç yaşında ikizlerin canım 😍

Amin hayırlısı gerçekten. ben ilaç filan kullanmadım ama o dönem çok gerildim ya parça kalırsa ilaç kullanmak durumunda kalırsam ya da kürtaja gerek kalırsa filan diye. Yurtdışında da olduğum için ailem de yanımda değil eşim dışında kimse yok stres çok yaşamıştım.
4 yaşında olacaklar Mayıs'ta 🙂
Anladım canım. Uzaktayken daha da zor geçmiştir. İnşallah bundan sonrası güzel olur senin için 🤲

Zaten rahim hazir değilse tutunamaz. Bu arada meslektaşız 🤣 ama benim en uzak olduğum alan kadın dogum. Aktif çalışıyorum şu an ben ama çocuk olursa maddi olarak da durum müsait olursa ben de Bi süre ev hanımı moduna geçmek istiyorum 🥹 anesteziden ben de korkuyordum ilk kez anestezi aldım kurtaj olurken. İkizlerin arkasından eğer istiyorsan da kime ne ya bakan sensin 🤣 iyi hissediyorsan akışa bırakmak bence de en iyisi
Aslında sen nöbetler falan deyince geçen de sormuştum sağlıkçı mısın diye 🙂 sanırım mesajımı görmedin o zamanlar.
Anesteziden baya korkuyordum. Ben de yenidogan yoğun bakımdaydim. O yüzden kadın doğum banada uzak kalıyordu. Hatta entube falan olucam saniyordum 😅 biraz uyuyup çıktık neyse ki

Aslında sen nöbetler falan deyince geçen de sormuştum sağlıkçı mısın diye 🙂 sanırım mesajımı görmedin o zamanlar.
Anesteziden baya korkuyordum. Ben de yenidogan yoğun bakımdaydim. O yüzden kadın doğum banada uzak kalıyordu. Hatta entube falan olucam saniyordum 😅 biraz uyuyup çıktık neyse ki
Görmemiş olabilirim nöbet çıkışıysam hele ohoo burnumun ucunu zor görüyorum 🤣 ben entube olunmayacagini biliyordum da bi komplikasyon olur da entube edilmek zorunda kalırsam diye korktum çünkü kurtajim klinikte oldu. Öyle Bi durum olsa sıkıntı olur diye korktum Bi de. Her ne kadar başında anestezi uzmanı ve ekip olsa da insan korkuyor. Disardan kesi yok diye ameliyat gibi görünmüyor göze ama sonucta cerrahi Bi müdahale yani kolay değil ve riskleri var

4 yaşında olacaklar Mayıs'ta 🙂
Anladım canım. Uzaktayken daha da zor geçmiştir. İnşallah bundan sonrası güzel olur senin için 🤲
O zaman ben de söylüyorum sen kocaman bir çılgınsın şampiyon 😂 valla bravo helal olsun kız millet vırvır ediyo tek çocukta sen ne güzel daha onlar da küçükken ara açmadan yeniden istiyosun. Allahım sağlıkla nasip etsin isteyen herkese inşallah 😍🙏

Görmemiş olabilirim nöbet çıkışıysam hele ohoo burnumun ucunu zor görüyorum 🤣 ben entube olunmayacagini biliyordum da bi komplikasyon olur da entube edilmek zorunda kalırsam diye korktum çünkü kurtajim klinikte oldu. Öyle Bi durum olsa sıkıntı olur diye korktum Bi de. Her ne kadar başında anestezi uzmanı ve ekip olsa da insan korkuyor. Disardan kesi yok diye ameliyat gibi görünmüyor göze ama sonucta cerrahi Bi müdahale yani kolay değil ve riskleri var
Hastaneye adım attığımızda riskler hemen beliriyor işte. İşin içinde olunca da her şeyden daha çok korkuyoruz sanki 🙈 neyseki bu süreci atlattık. Bakalım gelecek ne gösterecek

O zaman ben de söylüyorum sen kocaman bir çılgınsın şampiyon 😂 valla bravo helal olsun kız millet vırvır ediyo tek çocukta sen ne güzel daha onlar da küçükken ara açmadan yeniden istiyosun. Allahım sağlıkla nasip etsin isteyen herkese inşallah 😍🙏
🙈 2 sene hiç uyumadım desem yeri var. Anca anca gece uyuyorlar ben de çılgınlık yapıyorum bakalım ne olacak 😅 hep beraber huni takarız evde

Eklentiler

• 20241231_011908.jpg
    20241231_011908.jpg
    68,7 KB · Görüntüleme: 17
Canım umutsuz olma tek iliskiden hamile kalan var mesela gebeliğe hazırlık grubunda eldorin vardı onun tek ilişki ile olmuş. Bekleyip görelim bakalım hayırlısı olsun. Benim hamilelik olan ayda pik günü değerlendirdik ama sonrası 2 gün degerlendiremedik çatlama günü de boş geçti. Sonraki gün nolur nolmaz diye ilişki olmuştu. Olmadi bu ay yine demiştim ama olmuştu. Ki catlatma tedavjsi gordugum 2 ay gunu gunune uyduk olmadi. Muhtemelen o pik günü olan iliskiden tuttu. Hiç belli olmaz yani 😉
eldorin i biliyorum ya bilmez miyim :) olur mu olur tabi.ne bileyim amannn bakalım

İncir kürü konusmussunuz bir de onunla ilgili şunu söyleyeyim eğer prolaktin yüksekliğiniz varsa yapmayın. Daha önce prolaktin baktirmadiysaniz Bi baktırin öyle karar verin. Benim bi ara yüksekti araştırdım yükselten yiyeceklerden biri incir diye tüketmeyi bıraktım. Prolaktin sorunu olup incir kürü yapıp daha çok yükselten de okudum. Ben de kür konularında korkuyorum sizler gibi ya vitamin falan alıyorum o yüzden. Şimdilerde prolaktin tekrar baktırdım normale dönmüş ama korkumdan kuru incir yemiyorum 😅 çörek otu yağını merak ediyorum yine de araştırayım bi. Onda da soğuk sıkım kullanmak gerek güvenilir yerden almalı hatta yanınızda sıksınlar öyle alın derim
çörekotunu da iyice araştır canım.yağını bilmiyorum ama çörekotu kürü de mesela gereksiz kullanımda kist yapıyormuş

eldorin i biliyorum ya bilmez miyim :) olur mu olur tabi.ne bileyim amannn bakalım

çörekotunu da iyice araştır canım.yağını bilmiyorum ama çörekotu kürü de mesela gereksiz kullanımda kist yapıyormuş
12 gun geçsin testte belli olur varsa🤭
Araştırayım canım teşekkür ederim

Back
Yukarı