• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj+düşükten sonra adet görmeden hamile kalanlar

Aynen canim..insallah sorunsuz olmusuzdur kurtajimizi...zaten 4 haftada toparlar tam kendini rahimler...zaten gunde bir tane bebe aspirini iciriyordu dr ek olarakda gunde bir tane oksapar igne vermisdi iste...
Kan pıhtılasma testi yaptırmısmıydın en azından onda birsey çıkmazsa diger sebepler araştırılır 3 kere aynı seyi yasamak zordur Rabbim guc versin kurtajlarından ne kadar süre sonra hamile kalmıştın

Kan pıhtılasma testi yaptırmısmıydın en azından onda birsey çıkmazsa diger sebepler araştırılır 3 kere aynı seyi yasamak zordur Rabbim guc versin kurtajlarından ne kadar süre sonra hamile kalmıştın

Hic test yaptirtmadi dr...kan pihtilasmasi dendi...2yilda 3 kere hamile kaldim tedavi gorerek sonradan enfeksiyonda yasadim cunku.ben bakalim bu defa ne zaman olacak dr korunma vermedi olmasinda sakinca gormuyor...

Iyi akşamlar kızlar bende 9 kasımda düsük+ kürtaj yaptım doktor 2 ay yada en az bi ay korun bi adetini gor dedi ben kontrole gittiğimde bhcg 37 idi ve cuma günü için tekrar çağırdı düşmüş mu diye bakacak ben korunmayı pek dusunmuyorum açıkçası şimdi size sorum şu bhcg sifirlamadan hamile kalamam mi yani önce sifir mi olması gerek adet görmedim daha adet girmeden hamile kalanların bhcgsi düşmemiş mi oluyooluyo

Arkadasim ben iki tane dusuk yaptim ikiside 6 ile 7 hafta iken kalp atislari durdu..sana tavsiyem 3 ay i bekle..benim simdi 3 adetim gecti tetiklere baslayip ole hamile kalmam daha saglikli olacak..hamile kalmak dan cok hamile kalip saglikla sonunu getirebilmemizdir..aha ikinciye kaldimda ne oldu yine dusdu demek bi sorun var...
Canım ne durumdasın bebeğin oldu mu bende iki düşük yaptım korkuyorum

10 haftalık hamileliğim bebeğin kalp atışlarını olmaması nedeniyle kurdaj oldum ve 42 gün geçmesini rağmen adet olmadım acaba ne yapmalıyım

Back