• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj+düşükten sonra adet görmeden hamile kalanlar

korunmadık cnm işte bütün belirtiler var hayalci biri değilim biliyorum var bir şey korkuyorum ya:( 3 kez korunmadık oda yanlışlıkla birdaha böyle bir şey yaşamak istemiyorum ya

Hemen kotuyu dusunme canım ya aynısı olacak dıye bırsey yok allah neyı yazdıysa onu yasarız sen korkma içini ferah tut bızde korunduk ama gerı cekme yontemıyle ne kadar korur bılemem hakkımızda hayırlısı olsun oncelıkle patalojı sonucun gelmişmıydı ben onu beklıyorum

Hemen kotuyu dusunme canım ya aynısı olacak dıye bırsey yok allah neyı yazdıysa onu yasarız sen korkma içini ferah tut bızde korunduk ama gerı cekme yontemıyle ne kadar korur bılemem hakkımızda hayırlısı olsun oncelıkle patalojı sonucun gelmişmıydı ben onu beklıyorum

hiçbir kötü sonuç çıkmadı cnm. korkmuştum ben ama çok kötü korktum nefes alamadım ondan olabilir dedi doktor

Ben evlendiğimden beri hamile kalamıyodum geçtiğimiz ay 30 nisanda düşük yaptığımı öğrendim .. 16 nisanda adet olmam gerekiyordu 18 nisanda oldum her zamanki gibi sürdü ama bitmedi tam tersi cumartesi sabahı arttı kanamam kıpkırmızı oldu bende bu yüzden doktora gittiğimde düşük yaptığımı öğrendim o gün bile yani 12 gün kanama sonrası beta hcg değerim 288 di.. 2 gün hastanede yattım kanamam durdu kürtaj olmana gerek yok dedi doktorum muayene sonrası çıktım hastaneden.. hastane çıkışı 9 gün sonra yani 11 mayısta yine kanama başladı adettir dedik adet gibi de 1 haftada bitti.. şimdi 4 haziranda yine adet oldum bugün 3. günüm.. ben bir defa üstüne görme durumu yaşadığım için şu anda acaba bişey var mıdır diyorum. düşükten sonra genelde adet süresi geç olurmuş ben 2 kez adet oldum sizce bu normal mii

slm arkadaşlar,ben yeni üyeyim.ben de 16 ekimde düşük yaptım,bebeğim anne karnında öldü,ve düşükten sonra 45 gün geçti ama kanamam olmadı yalnızca 43.gün lekelenme başladı şu an hala çok çok az devam ediyor 4 gündür, ama kanamam yok karın ağrımsa normal adet kanamasında olduğu gibi var doktora gitsemmi yoksa biraz daha beklesemmi bilemiyorum benzeri durumda olan varmı acaba bana yazarsanız sevinirim arkadaşlar.

Arkadaşlar bugün kanda test yaptırdım ve değerim 963 çıktı :))))))):KK46:
hayırlı olsun bebeişin canım ben düşük yaptım doktora gittim düşük olmuş dedi kanamm durması için ilaç verdi korunmayın dedi biz de korunmadık bir hafta sonra tekrar hamile kaldım herkeze dedim adet olmadım bu mümkünmü dedim yok dediler normal dediler ben de doktora gittim hamile olduğum öğrendim 8 haftalık olana kadar gittik doktora bebek var ama kalbi atmıyor alınması gerekiyor çok üzüldüm zor atlattım oo günleri kürtaj dan 5 buçk ay korunduk sonra kızımız geldi çok şükür işallh bebeyini sağlıklı bi şekilde dünyaya getirirsin canım

Bn varim 3 haftalik bebegimi dusurdum 1 hafta kanama filan surdu doktor korunmana gerek yok dedi ve arasi 2 hafta surmedi hamile kalmisim simdi 5 hftalk hamileyim:nazar::nazar::nazar:

dun hastaneye gittik ve cocugu ultrasonda gordum ama mayisin 9 kalp atislarini duyabilirmisim simdilik her sey yolunda rabbime sonsuz şükürler olsun:nazar::nazar:

Benim 2.kurtajim bebeklerimiz 6-7 haftalik olunca kalp atisi duruyor.ilki 2015 ocakdi sonraki ekim 1 de kurtaj oldum.aralik 18 de adet oldum biraz gecikme oldu kurtajdan sonra ki adetim.suan bekliyprum bakalim kismet ne zaman olacagim...konuyu canlandirdim sanirim ama yazmak istedim umudunuzu paylasmak istiyorsunuz iste

Benim 2.kurtajim bebeklerimiz 6-7 haftalik olunca kalp atisi duruyor.ilki 2015 ocakdi sonraki ekim 1 de kurtaj oldum.aralik 18 de adet oldum biraz gecikme oldu kurtajdan sonra ki adetim.suan bekliyprum bakalim kismet ne zaman olacagim...konuyu canlandirdim sanirim ama yazmak istedim umudunuzu paylasmak istiyorsunuz iste
slm cnm bende sana katilayim..benimde bu olay yeni basima geldi bebegimin kalp atisi durdugu icin 7 ocak 2016 da kurtajla aldila benden doktorum bana alti ay ara ver dedi ama ben uc ay qra vermeyi dusunuyorum.yine ayni sey olmasin die.tabi bunu bilemeyiz ama en azindan icim rahat olur.ama uzun sure sonra dun korunmasiz iliski oldu korku kapladi icimi..ilk gebeligimdi bnm ve uzun sure sonra olmustu.bu yuzden cok uzulduk..simdi zamanin hizla gecmesini ve yeniden denemelere baslamak istiorum sen ne durumdasin..

Iyı akşmlar bnde 14 ocak 2016 da kürtaj oldum 7 haftalık bebegımın kalbı durdu
İlk gebeligimdi Rabbim kimseye vermesin

Çok zor

Yeni yeni daha kendime geldim :(

Selam arkadaslar..12 ocakda adet oldum sukur 25 adet dongume kavustum.ben korunmuyorum bakalim bu defa ne zaman Allah kismet edecek ins. Bu defa hepimizin saglikli sekilde kavusmamizi rabbimiz nasip eder..

slm cnm bende sana katilayim..benimde bu olay yeni basima geldi bebegimin kalp atisi durdugu icin 7 ocak 2016 da kurtajla aldila benden doktorum bana alti ay ara ver dedi ama ben uc ay qra vermeyi dusunuyorum.yine ayni sey olmasin die.tabi bunu bilemeyiz ama en azindan icim rahat olur.ama uzun sure sonra dun korunmasiz iliski oldu korku kapladi icimi..ilk gebeligimdi bnm ve uzun sure sonra olmustu.bu yuzden cok uzulduk..simdi zamanin hizla gecmesini ve yeniden denemelere baslamak istiorum sen ne durumdasin..

A.s arkadasim ya Allah ya sabir diyelim en azindan iki adet donemi gecsin ki rahim ic zarimiz iyilessin..kismetimizde varsa ne yaparsak yapalim olacakdir yoksada yine elhamdurullah herseyin hayirlisi..12 sinde adet oldum haklisin insan hemen tekrar denemek istiyor ama benim 2. O yuzden hamile kalmam tam anlami ile sevindiremiyor ins. Bi daha yasamayiz canim..

Iyı akşmlar bnde 14 ocak 2016 da kürtaj oldum 7 haftalık bebegımın kalbı durdu
İlk gebeligimdi Rabbim kimseye vermesin

Çok zor

Yeni yeni daha kendime geldim :(
slm cnm sende benden bir hafta sonra olmussun.bende ole aklima getirmemeye calisiyorum.genelde tek kalinca dqha cok dusunuyorum.bir daha ayni seyi yasamayiz ins.

Merhaba hanimlar. Bende 16 ocak 2016 da bebegimin kalp atislari durdugu icin kurtaj oldum 13 haftalikti. Doktor üc ay korunmami soyledi ama ben kararsizim. Hemen hamile kalmak istiyorum daha adet olmadim bide bebek saglikli olmazsa diye korkuyorum :(((

Back