• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj+düşükten sonra adet görmeden hamile kalanlar

Kizlar merhaba 11 eylülde 6 haftalık bebeğimi kaybettim.kurtaj olmadım sağlıksız gevelikmis kendiliğinden düştü. Henüz adet olmadım ve dusukten sonra kanamam bittikten sonra eşimle hiç korunmadik. Tekrar hamile kalmış olabilir miyim sizce

Kizlar merhaba 11 eylülde 6 haftalık bebeğimi kaybettim.kurtaj olmadım sağlıksız gevelikmis kendiliğinden düştü. Henüz adet olmadım ve dusukten sonra kanamam bittikten sonra eşimle hiç korunmadik. Tekrar hamile kalmış olabilir miyim sizce

Olabilenleri okudum arkadasim hayirlisi insallah...

Kızlar merhaba. 12 eylülde dusuk yaptım. Halen hasta olmadım. Bir ay olacak nerdeyse. Dusukten sonra hiç koruadim doktor korunmana gerek yok dedi. Kurtaj olmadım. Tekrar gebelik var mıdır. Kasiklarm agriyor goguslerim hassaslasti. İdrar testi yaptım 2 gün önce negatif cikti

Ilk kurtajimda 32. Gun sonra 2.cide 45 gunu gecmisti regl oldum...kurtajdan sonra gecikmen gayet normal...zamana birak takma kafanada 50 gunu gecerse dr gorunursun...

:KK46:Ayin 24 de randevum canim...insallah duyariz bu defa ve devam eder...hergun ignem var bir kac takviye ilaclar simdilik iyi gibi bakalim...sen ne yaptin durumun nasil suan
BEn hissediyorum duyacaksın . Ben aynıyım Yen'i toparlanabildim . Korunma vermemişti bize doktor Rabbim verirse olur Herelde Allah'ın İzniyle saglıkla olsun . Dün bir arkadaşımı gördüm işyerinde kürtajdan sonra 15 gün sonra hamile kalmış :) Yen'i bir heyecan Yen'i bir umut oldu benim icin benim ilk gebeligimdi o yüzden cok üzülmüştüm ama allah saglık versin hepsi olur :) cok merak ediyorum Allah'ın izni ile sen de güzel bebeğinin kalp atışını duyacaksın . Sevgiler

BEn hissediyorum duyacaksın . Ben aynıyım Yen'i toparlanabildim . Korunma vermemişti bize doktor Rabbim verirse olur Herelde Allah'ın İzniyle saglıkla olsun . Dün bir arkadaşımı gördüm işyerinde kürtajdan sonra 15 gün sonra hamile kalmış :) Yen'i bir heyecan Yen'i bir umut oldu benim icin benim ilk gebeligimdi o yüzden cok üzülmüştüm ama allah saglık versin hepsi olur :) cok merak ediyorum Allah'ın izni ile sen de güzel bebeğinin kalp atışını duyacaksın . Sevgiler
Evet bende cok rast geldim kurtaj oldugu ay bile hamile kalan arkadaslari...ama o ay olmazsa bile hemen cokuntuye gecmeye gerek yok moral acisindan saglikli olsun insallah sonraki ay olsun...yemene icmene bak yasamini normal seyir et kafanda da takinti yapma zaman hemen gecip tekrar bebegini bedeninde hissedeceksin insallah canim...

Evet bende cok rast geldim kurtaj oldugu ay bile hamile kalan arkadaslari...ama o ay olmazsa bile hemen cokuntuye gecmeye gerek yok moral acisindan saglikli olsun insallah sonraki ay olsun...yemene icmene bak yasamini normal seyir et kafanda da takinti yapma zaman hemen gecip tekrar bebegini bedeninde hissedeceksin insallah canim...

Malesef suan hastaneden ciktim kurtajla sonuclandi..yine olmadi...

İkinci gebeliginizde mi kurtaj oldu kalbimi durdu yoksa dusuk mu yaptınız rabbim sabır versin cok zor durum ins birdaha yasatmaz
Allah razi olsun canim...3 tane kurtajim oldu 3 de 2.aylarinda kalp atisi duruyor...dr um kan pihtilasmamin cok yuksek oldugunu soyledi gundelik igne bile vardi bu defa yine olmadi hayirlisi yinede ne diyeyim zor hemde cok...

Allah razi olsun canim...3 tane kurtajim oldu 3 de 2.aylarinda kalp atisi duruyor...dr um kan pihtilasmamin cok yuksek oldugunu soyledi gundelik igne bile vardi bu defa yine olmadi hayirlisi yinede ne diyeyim zor hemde cok...
Benimde ilk gebeligimdi 8 haftalıkken kalbi durdu Dr da ilerde aynı seylerin olmaması icin ksn pıhtılaşma testi istedi kurtaj olalı 1 hafta oldu daha bende ne sonuç cıkar bilmiyorum ama o kadar igne falan kullanmıssınız kan pıhtılaşmasıysa neden faydası olmamış ki

Benimde ilk gebeligimdi 8 haftalıkken kalbi durdu Dr da ilerde aynı seylerin olmaması icin ksn pıhtılaşma testi istedi kurtaj olalı 1 hafta oldu daha bende ne sonuç cıkar bilmiyorum ama o kadar igne falan kullanmıssınız kan pıhtılaşmasıysa neden faydası olmamış ki

Iste benimde takildigim nokta o ya...bu 3.de yapilmaai gerekenler eksik mi yanlis mi Yapildi bi bilsem...benim cuma bir hafta oldu kurtajim 21 ekimdi..cumaya kontrol bar daha olmazsa ben adanadayim tarsusdaki medicalparkda basla bir dr var onu dusunuyorum sonra takiplerimde....sende yeni kurtaj olmusun cok gecmis olsun bunada sukur ne yapalim mecbur onumuze bakacagiz...

Son düzenleme:
Aynı gun kurtaj olmusuz bende cumartesi gunu kontrole gidecem sanırım rahme falan bakacak dimi. Belki baska bir sebep vardır yada dediginiz gibi eksik yapıldı bazı şeyler kan pıhtılasması olanlara kan sulandırıcı hap falan veriyormus Dr

Aynı gun kurtaj olmusuzdur bende cumartesi gunu kontrole gidecem sanırım rahme falan bakacak dimi. Belki baska bir sebep vardır yada dediginiz gibi eksik yapıldı bazı şeyler kan pıhtılasması olanlara kan sulandırıcı hap falan veriyormus Dr

Aynen canim..insallah sorunsuz olmusuzdur kurtajimizi...zaten 4 haftada toparlar tam kendini rahimler...zaten gunde bir tane bebe aspirini iciriyordu dr ek olarakda gunde bir tane oksapar igne vermisdi iste...

Son düzenleme:
Back