Henüz 4 ay olmuş canınızı sıkmayın. Gittiğim doktor 1 yıl olmamasına normal gözüyle bakıyoruz 1 yıl gecsin sonra test yaparız demişti. Bir çok insandan duyduğum şey "kafama takmamaya başladım boşverdim Allah'a bıraktım ve hamile kaldım" oldu. O yüzden ben de artık rahat olmaya karar verdim bir de öyle deneyeceğim.Bende 7 haftalıkken 30 martta kürtaj oldum gebelik bekliyorum hala napalim kismetten ileriye gidemiyoruz
İnşallah canım Allahtan umudunu kesmeMerhaba bende mayısta kürtaj oldum üçüncü adetitimi olucam bu hafta biter bitmez denemeye başlıycam umarım tutar..kalbim çok kırık...kimsenin kucağı boş kalmasın rabbim yardımcmz olsun çok zor tarifsiz bi acı..umarım kısa sürede hayırlı haberler veririrz birbirimize..
Rica ederim ne demek yardımcı olabilmek adına yazdım.Istanbulda çok büyük bor özel hastanenin kadın doğum bölümünde uzun yıllar çalıştım hiçbir doktor 1,1,5 sene korunmasız ilişkiyle hamile kalmamaya nirmal dediğini görmedim duymadım doktorunuza saygı duyuyorum belki sizin farklı bir durumunuz olabilir bilemiyorum ama 6 ay korumasız ilişkiyle hamilelik olmuyorsa bence geç kalınmadan araştırılmalı tabiki siz çok fahaGittiğim doktorda 1-1,5 yıl olmaması çok normal rahmin kendini toplaması için verilen süre 1 yıldır demişti. Hormon testlerim falan yapıldı hepsi normal çıktı. Ultrasonda da sıkıntılı bir durum yok dedi doktor. Folik asit kullanmamı önerdi 3-4 ay kullandım onu da bıraktım. Her ay hevesle bekledim olmayınca da üzülüyorum o sebepten Allah'ın taktirine bırakıp kafama takmamaya karar verdim. Ama illa ki aklıma geliyor. Bir kaç ay daha bekleyip yeniden doktora gitmeyi düşünüyorum. Yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim
Rica ederim yardımcı olabilmek adına yazdım geçmiş olsun öncelikle.Bende iki boş gebelikten dolayı iki kez kurtaj oldum benim gittiğim doktoralar rahim kendini 3 adet dönemi geçince tamamen toparlar eğer 6 ay korunmasız ilişkiden sonra gebelik olmuyorsa mutlaka gelin demişlerdi. Bende uzun seneler çok prestijli bir hastanenin kadın doğum bölümünde çalıştım doktorlarmiz maksimum 1 yıl korunmasız ilişki sonucu beklemeyip tedaviye başlıyorlardi.Sizin farklı bir durumunuz olabilir bilemiyorum ama inanın 1 1,5 sene normal karışlamak için çok uzun bir süre..Bazen de psikolojik sebeplerden dolayı olmayabilir çok takmamak en doğrusu haklısınız yumurtlama takibi yapmanız yeterli bence, inşllah bir sıkıntı yoktur ve tez zamanda yavrunuzu kucağınıza alırsınız.Gittiğim doktorda 1-1,5 yıl olmaması çok normal rahmin kendini toplaması için verilen süre 1 yıldır demişti. Hormon testlerim falan yapıldı hepsi normal çıktı. Ultrasonda da sıkıntılı bir durum yok dedi doktor. Folik asit kullanmamı önerdi 3-4 ay kullandım onu da bıraktım. Her ay hevesle bekledim olmayınca da üzülüyorum o sebepten Allah'ın taktirine bırakıp kafama takmamaya karar verdim. Ama illa ki aklıma geliyor. Bir kaç ay daha bekleyip yeniden doktora gitmeyi düşünüyorum. Yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim
Kısa sürede bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Yok canım ben 3 sene sonra hamile kaldım bunda 1 ay önce ama bebeğimi kaybettim 3 yıldır uğraştık ama olmadı eşimde varikosel cıkınca ameliyat oldu 3 ay sonra hamile kaldım ameliyatın faydası oldu galiba daha kürtajdan sonra ilk adetimi oldum inşallah bu ay tutar ben kürtajdan sonra gittim bi sıkıntı yok dedi parca falan hic bir şey yoktu
Amin canım Rabbim sizede evlatlarınızı bağışlasın uzun ömürler versin inşallahKısa sürede bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Amin çok teşekkür ederim.Amin canım Rabbim sizede evlatlarınızı bağışlasın uzun ömürler versin inşallah
Bende çok düşündüm çok kararsız kaldım mayıs ayında oldum kürtaj..şimdi tekrar hamileyim bakalım aspirin ve progestan kullanıyorum..Arkadaşlar ben de malesef 8.haftada kalp durması sonucu kürtaj oldum, şimdi ne yapmamız gerekiyor doktor ilk gebelik olduğu için genetik teste göndermedi, benim de aklımda kaldı, kan pıhtılaşması ve genetik testi yaptırmalıyım diye düşünüyorum, sizler neler yaptınız..
Hayırlı olsun inşaallah sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize..test yapmadan mi onları verdi doktorunuzBende çok düşündüm çok kararsız kaldım mayıs ayında oldum kürtaj..şimdi tekrar hamileyim bakalım aspirin ve progestan kullanıyorum..
Amin inş..evet önlem amaçlıHayırlı olsun inşaallah sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize..test yapmadan mi onları verdi doktorunuz
Öncelikle Allah sabır versin canım üzülme inşallah bi daha olur bende yaptırmadım o testlerden ve düşükten 3 ay gecti hala hamile kalamadım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahArkadaşlar ben de malesef 8.haftada kalp durması sonucu kürtaj oldum, şimdi ne yapmamız gerekiyor doktor ilk gebelik olduğu için genetik teste göndermedi, benim de aklımda kaldı, kan pıhtılaşması ve genetik testi yaptırmalıyım diye düşünüyorum, sizler neler yaptınız..
Arkadaşlar eşimde varikosel vardı bundan 6 ay önce ameliyat oldu ve ben 3 ay sonra hamile kaldım ama kısa sürdü kesem bozuldu icin kürtaj oldum kürtajdan ne kadar sonra hamile kaldınız yazar mısınız ...
Seni cok iyi anlıyorum canım bende bazen cok üzülüyorum ama herşey bi imtihan unutma bû imtihanı kazanmak için çok ca Allah tealayı zikret verender alanda oBenim eşimde nisan da amilyat oldu mayısta hamile kaldım ama boa gebelikte haziran 26 sında kürtaj oldum doktor korunma vermedi üçüncü adetini gördüm dört gözle bekliyorum tekrar sperm testi verdik değerleri düzelmiş doktor beklicez dedi bakalım allah hepimize hayırlısını versin ❤
Benimde bu ay gögüs uclarım cok acıyor dokunundan ilkindede adetime 1 hafta kala böyle olmuştu şişmişti niye böyle oluyor derken 3 günüm gecmişti test yaptım hamileydim inşallah yine hamilelik den arıyordurBenim eşimde nisan da amilyat oldu mayısta hamile kaldım ama boa gebelikte haziran 26 sında kürtaj oldum doktor korunma vermedi üçüncü adetini gördüm dört gözle bekliyorum tekrar sperm testi verdik değerleri düzelmiş doktor beklicez dedi bakalım allah hepimize hayırlısını versin ❤
Benimde bu ay gögüs uclarım cok acıyor dokunundan ilkindede adetime 1 hafta kala böyle olmuştu şişmişti niye böyle oluyor derken 3 günüm gecmişti test yaptım hamileydim inşallah yine hamilelik den arıyordur
Cuma günü 5 günüm var daha ama cok heycanlıyım ya inşallah vardırAy hadi inşallah bakalım haber ver mutlaka ne zama test yapcan
Cuma günü 5 günüm var daha ama cok heycanlıyım ya inşallah vardır
Hadi bakalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?