- 7 Ocak 2018
- 30
- 6
- 86
- 28
Olmadı canım yaHadi bakalım inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmadı canım yaHadi bakalım inşallah![]()
Hayırlısı allah'tan bende fos çıktım bu ay![]()
Allah gönlümüze göre verir inşallahHayırlısı allah'tan bende fos çıktım bu ay![]()
Varikosel ameliyatı sonrası düşük sağlıksız bebek demişlerdi görümceme doktoru bende kurtaj oldum adet olmayı bekledim sonrasında korunmadım ilk ay kaldım normal düşükten kürtaj daha iyi diye biliyorum ilaçla yıkıyolar diye duydum çok geçmiş olsun en kısa zamanda hamile kalmanız dilegimle![]()
3 ay bekle demişti ama beklemedim arkadaşım adetimi oldum temizlendim diye düşündüm 1 ay da kalırken geçiyor çok şükür bir problem yaşamadım oğlan 5 yaşına geldi şimdi yine hamileyim allah ısteyen herkeze nasip etsin1 ay beklemissiniz. Bana doktorum 2 ay bekle dedi, size oyle bir sey denmemis miydi?
3 ay bekle demişti ama beklemedim arkadaşım adetimi oldum temizlendim diye düşündüm 1 ay da kalırken geçiyor çok şükür bir problem yaşamadım oğlan 5 yaşına geldi şimdi yine hamileyim allah ısteyen herkeze nasip etsin![]()
Yok olmadı 2 ci düştü 3 e kaldım hiç problem yaşamadım düşüğü 3 aylık olmuştum 9 haftalık kalbi durmuştu belirti vermedi hiç normal muayene giderken öğrendim düşüğüde sayarsak 4 cü yoldaMaşallah, Allah analı büyütsün insallah. Peki ikinci gebeliginizde problem oldu mu? Kanama, agrı, lekelenme vs gibi. Bir de doktorunuz önlem amaçlı 2. Hamileliginizde progestan filan vermis miydi?
Yok olmadı 2 ci düştü 3 e kaldım hiç problem yaşamadım düşüğü 3 aylık olmuştum 9 haftalık kalbi durmuştu belirti vermedi hiç normal muayene giderken öğrendim düşüğüde sayarsak 4 cü yoldaher gebelik farklıdır demişti doktor bana Allahım isteyen herkezi evlat sahibi yapsın inşaallah
Hıc tahlil istemedi sadece kızım 9 yaşında ondan sonra kurtaj oldum 2 ay sonra oğlan geldi 5 yaşında şuan şimdi yine hamileyim doktora dedim 2 ci hamileligimde kürtaj oldum yine bişey olurmu dedim olmaz dedi her hamilelik farklı dedi aslında doktorlar illaki 3 düşükten sonra genetik miydi bir test yapıyor 3 ü neden bekliyorlar 1 kere yaşayınca testi yaptırsalar nolur sanki allahım kimseye düşük yasatmasın sağlıkla gelsin bebisler1. Ve 2. Arka arkaya mi dusmustu peki? Doktorunuz pihtilasma testi fln yaptirmanizi istememis miydi?