Amin inşallah, çok zor zamanlardı kimse yaşamasın, düşmanım dahi olsa.. Bende 40 gün sonra regl olmuştum inşallah hepimiz sağlıklı bebekler doğururuzBende 43 gün sonra ilk adetimi oldum şuan bakalım bu ay ne olacak ben 3 yılık evliyim varikosel yüzünden bebeğimiz olmadı ama ameliyat sayesinde kalabilim rabbim herkese hayırlısını nasip etsin sanada canım
Rabbim hayırlı etsin inşalllahKurtajdan 3 ay sonra hamile kaldim onuda düşürdüm ondan 6 ay sonra hamile kaldim Allahin izni ile sag salim dünyaya getrdim oğlumu
İnşallah canımAmin inşallah, çok zor zamanlardı kimse yaşamasın, düşmanım dahi olsa.. Bende 40 gün sonra regl olmuştum inşallah hepimiz sağlıklı bebekler doğururuz
Nisan 6 da bebegımın 7 haftalıkken kalbı durdu ve kürtaj oldum su an yıne hamıleyım bakalım bu bebeğim dunyaya gelebilecek mıArkadaşlar eşimde varikosel vardı bundan 6 ay önce ameliyat oldu ve ben 3 ay sonra hamile kaldım ama kısa sürdü kesem bozuldu icin kürtaj oldum kürtajdan ne kadar sonra hamile kaldınız yazar mısınız ...
Ay cok sevindim canım Rabbim inşallah bi terslik vermez bol bol su ic dinlen dikkat et kendineNisan 6 da bebegımın 7 haftalıkken kalbı durdu ve kürtaj oldum su an yıne hamıleyım bakalım bu bebeğim dunyaya gelebilecek mı
Bakalım öyle yapıyorum adete 5 gun varken degerim 80 di bugun yıne kan verdım yarın alcam sonucu su an 2 3 gun var daha adete inşallah yolunda gider her seyAy cok sevindim canım Rabbim inşallah bi terslik vermez bol bol su ic dinlen dikkat et kendine
Merhaba bende yaklaşık 2 yıldır evliyim 10 haftalıkken kalbi durduğu için 26 martta kürtaj oldum hala hamile kalamadmArkadaşlar eşimde varikosel vardı bundan 6 ay önce ameliyat oldu ve ben 3 ay sonra hamile kaldım ama kısa sürdü kesem bozuldu icin kürtaj oldum kürtajdan ne kadar sonra hamile kaldınız yazar mısınız ...
İnşallah hersey yolunda gider bende oructa hamile olduğumu öğrenmiştim 3 günüm gecmiş ti 60 cıkmıştı gec döllenme olmuştu 2 hafta sonra da kesem bozuldu cok ağladım cok üzüldüm[/QUOTE]Bakalım öyle yapıyorum adete 5 gun varken degerim 80 di bugun yıne kan verdım yarın alcam sonucu su an 2 3 gun var daha adete inşallah yolunda gider her sey
Moralini bozma canım Rabbim büyüktür olucak inşallahMerhaba bende yaklaşık 2 yıldır evliyim 10 haftalıkken kalbi durduğu için 26 martta kürtaj oldum hala hamile kalamadm
Inşallah herşeyin hayırlısı canm napalm kısmet böyleymişMoralini bozma canım Rabbim büyüktür olucak inşallah
Bide benim eşimde sıkıntı vardı olurmu yine bilmiyorum ameliyattan sonra oluyo diye duydum 3 ay sonra hamile kaldım zaten yine tutarmı sizceInşallah herşeyin hayırlısı canm napalm kısmet böyleymiş
[/QUOTE]İnşallah hersey yolunda gider bende oructa hamile olduğumu öğrenmiştim 3 günüm gecmiş ti 60 cıkmıştı gec döllenme olmuştu 2 hafta sonra da kesem bozuldu cok ağladım cok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?