• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kürtaj dan kac ay sonra hamile keldınız.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar eşimde varikosel vardı bundan 6 ay önce ameliyat oldu ve ben 3 ay sonra hamile kaldım ama kısa sürdü kesem bozuldu icin kürtaj oldum kürtajdan ne kadar sonra hamile kaldınız yazar mısınız ...
Varikosel ameliyatı sonrası düşük sağlıksız bebek demişlerdi görümceme doktoru bende kurtaj oldum adet olmayı bekledim sonrasında korunmadım ilk ay kaldım normal düşükten kürtaj daha iyi diye biliyorum ilaçla yıkıyolar diye duydum çok geçmiş olsun en kısa zamanda hamile kalmanız dilegimle :KK19:

Bide benim eşimde sıkıntı vardı olurmu yine bilmiyorum ameliyattan sonra oluyo diye duydum 3 ay sonra hamile kaldım zaten yine tutarmı sizce 🙁
Ilk hamilerliklerde düşük çok oluyomuş doktor normal demişti inşallah tutar canım bu ay ikimizinde benim adetim yeni bitti işte senin ne zaman

Bu arada görümcemin eşinin çift varikoseldi ameliyat oldu şimdi 4 tane çocuğu var 😊

Varikosel ameliyatı sonrası düşük sağlıksız bebek demişlerdi görümceme doktoru bende kurtaj oldum adet olmayı bekledim sonrasında korunmadım ilk ay kaldım normal düşükten kürtaj daha iyi diye biliyorum ilaçla yıkıyolar diye duydum çok geçmiş olsun en kısa zamanda hamile kalmanız dilegimle :KK19:
Rabbim bebiğini sağlİKlı kucağına almayı nasip etsin inşallah bizde nasip eder inşallah en kısa zamanda

Rabbim bebiğini sağlİKlı kucağına almayı nasip etsin inşallah bizde nasip eder inşallah en kısa zamanda
Sağol canım kucagımdalar ikiside kız 8 yasinda oğlum 4 yaşında 😁rabbim en kısa zamanda sizede tatdırsın inşallah bi ugraş bul kafana takma benim ikiside öyle geldi kafaya takmadıgım ay hamileydim 🤗

Sağol canım kucagımdalar ikiside kız 8 yasinda oğlum 4 yaşında 😁rabbim en kısa zamanda sizede tatdırsın inşallah bi ugraş bul kafana takma benim ikiside öyle geldi kafaya takmadıgım ay hamileydim 🤗
Rabbim sağlıklı bi şekilde onların her güzel anını görmeyi nasip etsin inşallah rabbim sana bağışlasın bende düşünmek istemiyorum ama elimde değil ki hele kürtajdan sonra hemen olsun istedim ama korunmak zorundaydık inşallah bu ay tutar

Rabbim sağlıklı bi şekilde onların her güzel anını görmeyi nasip etsin inşallah rabbim sana bağışlasın bende düşünmek istemiyorum ama elimde değil ki hele kürtajdan sonra hemen olsun istedim ama korunmak zorundaydık inşallah bu ay tutar
Amin canim ne güzel dua ettin allah razı olsun senden inşallah canım bikere kaldın gerisi gelir hamile kalırsın 🤲🏻😊

Bende 7 haftalıkken 30 martta kürtaj oldum gebelik bekliyorum hala napalim kismetten ileriye gidemiyoruz
Aynen öyle cok zor etrafımda 8 yada 10 senelik evli olup da cocugu olmayan cok insan var rabbim önce onlara sonra bize nasip etsin 3 sene oldu cok değil ama yinede yürek dayan mıyo üzülüyor insan ben kürtaj olacaksın dediğinde doktor cok ağladım inanmak istemiyordum

gecen yıl mayıs ayında bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtaj oldum. 2 ay korunduk sonra bıraktık. Hala hamile kalmış değilim. Artık bir sorun mu var acaba diye düşünmekten kendimi alamaz oldum. Her ay acaba hamile kalmayı bekliyorum.
1 yıldan fazla süre geçmiş doktora gitmeniz gerek artık, benim doktorum kurtajlardan sonra hamile kalmak daha kolay olur demişti belki aceleniz yok bilemiyorum Allahın takdiri herşey ama bazen kurtajlarda rahimde delinme veya yapışıklık gibi sorunlar oluşdukça hamile kalmak zorlamıyormuş Allah korusun tabi olmasın bunlar ama bir an önce doktora görünün bence detaylı muayene yapılsın.

1 yıldan fazla süre geçmiş doktora gitmeniz gerek artık, benim doktorum kurtajlardan sonra hamile kalmak daha kolay olur demişti belki aceleniz yok bilemiyorum Allahın takdiri herşey ama bazen kurtajlarda rahimde delinme veya yapışıklık gibi sorunlar oluşdukça hamile kalmak zorlamıyormuş Allah korusun tabi olmasın bunlar ama bir an önce doktora görünün bence detaylı muayene yapılsın.
Yok canım ben 3 sene sonra hamile kaldım bunda 1 ay önce ama bebeğimi kaybettim 3 yıldır uğraştık ama olmadı eşimde varikosel cıkınca ameliyat oldu 3 ay sonra hamile kaldım ameliyatın faydası oldu galiba daha kürtajdan sonra ilk adetimi oldum inşallah bu ay tutar ben kürtajdan sonra gittim bi sıkıntı yok dedi parca falan hic bir şey yoktu

Merhaba bende mayısta kürtaj oldum üçüncü adetitimi olucam bu hafta biter bitmez denemeye başlıycam umarım tutar..kalbim çok kırık...kimsenin kucağı boş kalmasın rabbim yardımcmz olsun çok zor tarifsiz bi acı..umarım kısa sürede hayırlı haberler veririrz birbirimize..

Gittiğim doktorda 1-1,5 yıl olmaması çok normal rahmin kendini toplaması için verilen süre 1 yıldır demişti. Hormon testlerim falan yapıldı hepsi normal çıktı. Ultrasonda da sıkıntılı bir durum yok dedi doktor. Folik asit kullanmamı önerdi 3-4 ay kullandım onu da bıraktım. Her ay hevesle bekledim olmayınca da üzülüyorum o sebepten Allah'ın taktirine bırakıp kafama takmamaya karar verdim. Ama illa ki aklıma geliyor. Bir kaç ay daha bekleyip yeniden doktora gitmeyi düşünüyorum. Yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim :KK66:

Back