Tamamdır belki okuyan arkadaşlar vardır, bir iki gün daha bekleyip ilk kitabın yorumlanmasına başlayalım. Bu arada daha martın onuna gelmedik iyi gidiyoruz. Bu gidişte biz bir ayda rahat 5 kitap bitiririz. Önümüz açık...
bencedeTamamdır belki okuyan arkadaşlar vardır, bir iki gün daha bekleyip ilk kitabın yorumlanmasına başlayalım. Bu arada daha martın onuna gelmedik iyi gidiyoruz. Bu gidişte biz bir ayda rahat 5 kitap bitiririz. Önümüz açık...
ekip sağlam, sohbete çevirmemek için mümkün olduğunca az yazıyorum buraya ama iyi gidiyoruz :13:
Teşekkür ederim, bir daha olmasın
merhaba,kızlar bende katılmak istiyorum yazılanların hepsini okuyamadım şuan benide aranıza alın lütfen,epeydir içimde kitap okuma isteği var kendımı geliştirmek istiyorum ama baslamak bırturlu kısmet olmadı sayenızde bende adım atmak istiyorum...
merhaba,kızlar bende katılmak istiyorum yazılanların hepsini okuyamadım şuan benide aranıza alın lütfen,epeydir içimde kitap okuma isteği var kendımı geliştirmek istiyorum ama baslamak bırturlu kısmet olmadı sayenızde bende adım atmak istiyorum...
rastcım, ikinci kitaptan sonra okuyacağımız kitapların listesini burdan versen,
internetten sipariş vereceğim de tek seferde alıp fazla kargo parası ödemeyeyim diyorum.
sen ne dersin?
hepinize teşekkurler kızlar,sonunda epeydır yapmak ıstedıgımi sayenızde gercekleştırıyorum bana sebep olduğunuz için sağolun tekrardanyarın eşime aldıracağım kitabı
Arkadaşlar, hepimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun!
merhaba,kızlar ben dün 2 aylık bebeğimi sarıp sarmaladım doğru eşimin dükkanına gittim bebişi eşime bıraktım,nereye dedi kitap almaya gidiyorum az bak dedim,oda şaşırdı nereden cıktı bu şimdi dedi,neyse ben dün aldım kitabı bugun okumaya basladım 3 saattır okuyorum 60.sayfaya geldım tabı arada bır kıtabı bırakıp bebeğimle ılgılenıyorum,ancak bu kadar yapabıldım,siz ikinci kitaba başlamışsınız
Allah bağışlasın.
Geç kalmış sayılmazsın.
Bizde sanırım bir arkadaşımız dışında henüz kimse 2. kitaba başlamadı.
Onu ben de henüz alamadım.
tşkler canım,hım buna sevındım,cok hızlı gıtmeyelım başlarda bence,ben en son okul donemlerımde bıraktım okumayı,birden yüklenmeyelım lütfen zamanla kıtap sayısını artıralım,günlük işerimizi aksatmadan zorlanmadan keyıfle okumak isterim acıkcası
maşallah canım bu ne azim. keyifli okumalarmerhaba,kızlar ben dün 2 aylık bebeğimi sarıp sarmaladım doğru eşimin dükkanına gittim bebişi eşime bıraktım,nereye dedi kitap almaya gidiyorum az bak dedim,oda şaşırdı nereden cıktı bu şimdi dedi,neyse ben dün aldım kitabı bugun okumaya basladım 3 saattır okuyorum 60.sayfaya geldım tabı arada bır kıtabı bırakıp bebeğimle ılgılenıyorum,ancak bu kadar yapabıldım,siz ikinci kitaba başlamışsınız
tşkler canım,hım buna sevındım,cok hızlı gıtmeyelım başlarda bence,ben en son okul donemlerımde bıraktım okumayı,birden yüklenmeyelım lütfen zamanla kıtap sayısını artıralım,günlük işerimizi aksatmadan zorlanmadan keyıfle okumak isterim acıkcası
merhaba,kızlar ben dün 2 aylık bebeğimi sarıp sarmaladım doğru eşimin dükkanına gittim bebişi eşime bıraktım,nereye dedi kitap almaya gidiyorum az bak dedim,oda şaşırdı nereden cıktı bu şimdi dedi,neyse ben dün aldım kitabı bugun okumaya basladım 3 saattır okuyorum 60.sayfaya geldım tabı arada bır kıtabı bırakıp bebeğimle ılgılenıyorum,ancak bu kadar yapabıldım,siz ikinci kitaba başlamışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?