Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim eşimde sperm sayısı, morfolojisi ve hızında sorun var onun için kullanıyoruz keçiboynuzu kürünü.
Bir de spermlerin baş kısmıda yumurtaya girmeleri için bir enzim varmış, eğer bu enzim iyi durumda değilse sperm yumurtayı dölleyemiyormuş, bu kür onun içinde faydalıymış.
7-8 adet keçiboynuzunu elinle 3-4 parçaya bölüyorsun, yarım litre kaynayan suya atıp 3 dk. kaynatıyorsun kapalı bir kapta. 20 dakika dinlendirip süzüyorsun. Bri hafta boyunca sabah-gece yatarken eşine içiriyorsun. Zaten 0.5 litreden 2 bardak çıkıyor, sabah gece içer. Kürün en önemli noktası taze hazırlanması. Bir hafta sonunda da 3 ay boyunca da sadece akşamları içecek. Biz sektirmeden yaklaşı 40 günden fazladır uyguluyoruz. Çok şifa bulan var. Darısı başına canım.
Ne kadar zamandır bebek denemesi yapıyorsunuz? Dr.a gittiniz mi, sıkıntınız ne biliyor musunuz?
aminnn Allahım inşallah tez vakkite hepimize hayırlı evlatlar veririr.. çok zor çook bende çoğu zaman sıkılıyorum yapmasam diyorum ama bi umut işte tekrar başlıyorum bence keçiboynuzu kürünü sende dene belki vesile olur.evrim yazmış nasıl yapılacağını .hakkımızda hayırlısı olsun.
esm sadce 1hfta icti.snra hamile kaldm.ck sabrtmek lazm we inanarak ypmak lazm.bklemek ck zor
aa evet evrimcim başka bi tüp bebek merkezinde yaptırdığımız sperm sonucuna baktım şimdi şöyle yazıyo
morfoloji;
normal sperm % 1
baş anomilisi %99
boyun anomalisi % 0
kuyruk anomalisi %0
canım ben düşük yaptım aralık ayında ona hamile kalmak pek de zor olmamıştı aslında daha sonra 1 ay falan korundum 3 aydır falan korunmuyorum bu defa hamile kalmam biraz zor oldu nedenini bilmiyorum aslında erken olduğunu biliyorum ama bebeğimin olacağı fikri çok güzeldi insan çok farklı duygular yaşıyor ama kaybedince çok üzüldüm biran önce aynı duyguları yaşamak istedim ama olmadı zaten bu ay pek bi çabam olmadı yani birazcık usandım sanıyorum daha da olmazsa artık bi doktora gideceğim ama şöyle güvenebileceğim beni her konuda tatmin edebilecek bi doktor olsun istiyorum özel yada devlet bilmiyorum daha önce gittiğim özel hastane doktorundan hiiiç memnun değilim ona gitmeyi asla düşünmüyorum bakalım hayırlısı olsun bu konular için biraz zaman tanıdım kendime... ccanım benim RABBİM emeklerini boşa çıkarmaz inşallah RABBİM kimseyi yavrusuz bırakmasın hayırlı zamanlarda hayırlı bebişlerin olur inşallah
Canikom kürlere devam o zaman, sıfırdan hamile kalanlar var düşün yani.
canım böle regl olacağın günü beliyorsun bir ay boyunca ve gelince herşey bitiyor umutların yıkılıyor sonra tekrar tekrar insanı çok yıpratıyor birde ben son iki aydır kendimi hamile zannettim çünkü bütün belirtiler vardı hiç şaşmayan günüm bile 3 gün geçmişti gittim kan testi yaptırdım 0.00 çıktı yaa ben ben acaba kaç aylık falan diye düşünürken 0.00 acaba yanlış mı baıyorum diye başka yerlerine de bakıyorum yok yani özellikle bu tür olaylar insanı çok yıpratıyor bu ay beklemiyorum zaten fazla bişey çünkü pek çalışmadık yumurtlama tarihime bile bakmadım ne zaman falan diye bi kaç ay kendimi toplayayım diyorum bende ama bi kaç aydam sonra inşallah bu kürü bende denerim tadı nasıl acaba???artık zorla içiririm ne yapayım
soema yaaa en acısıda o ya o sıfıları gördüğün gün hayat zehir oluyo insana en kötüsüde eşime belli etmek istemeyişim içime atıyorum onu üzmek istemiyorum zaten yeteri kadar üzülüyo bide ben üzmiyim diyorum.napıcaz bilmiyorum Allah yardımcımız olsunn inşallah hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah.beklemek sabretmek zor geliyo insana ama takdir Allahın.ben 2.5 senedir hamilelik haberini alacağım anı bekliyorum hiç hamile kalamadım hiç çift çizgi görmedim hayatımda .sadece geçen ay ovilasyon testinde çift çizgi gördüm
canım böle regl olacağın günü beliyorsun bir ay boyunca ve gelince herşey bitiyor umutların yıkılıyor sonra tekrar tekrar insanı çok yıpratıyor birde ben son iki aydır kendimi hamile zannettim çünkü bütün belirtiler vardı hiç şaşmayan günüm bile 3 gün geçmişti gittim kan testi yaptırdım 0.00 çıktı yaa ben ben acaba kaç aylık falan diye düşünürken 0.00 acaba yanlış mı baıyorum diye başka yerlerine de bakıyorum yok yani özellikle bu tür olaylar insanı çok yıpratıyor bu ay beklemiyorum zaten fazla bişey çünkü pek çalışmadık yumurtlama tarihime bile bakmadım ne zaman falan diye bi kaç ay kendimi toplayayım diyorum bende ama bi kaç aydam sonra inşallah bu kürü bende denerim tadı nasıl acaba???artık zorla içiririm ne yapayım
soema yaaa en acısıda o ya o sıfıları gördüğün gün hayat zehir oluyo insana en kötüsüde eşime belli etmek istemeyişim içime atıyorum onu üzmek istemiyorum zaten yeteri kadar üzülüyo bide ben üzmiyim diyorum.napıcaz bilmiyorum Allah yardımcımız olsunn inşallah hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah.beklemek sabretmek zor geliyo insana ama takdir Allahın.ben 2.5 senedir hamilelik haberini alacağım anı bekliyorum hiç hamile kalamadım hiç çift çizgi görmedim hayatımda .sadece geçen ay ovilasyon testinde çift çizgi gördüm
canm benm üzme kendini bende evleneli 2 sene olacak işte bi defa gördüm bende gördükten 5 gün sonra da kaybettim inan bana olan bişeyi kaybetmek daha da acı eşimle benim yaşadığımız o günleri unutamm rabbi tekrar öle acılat göstermesin olur inşallah canm rabbim büyüktür bizim bilmediğimiz onun bildiği birşey vardır mutlaka
haklısın boş durucağımıza en azından çabalayalım Allah büyük. şuan izmirde yağmur yağıyo az öncede dua ettim AAlahım bizlere ve bu yazıyı okuyon bütün anne adaylarına tez vakitte sağlıklı sıhattli hayırlı evlatlar versin bol bol inşalahhh.karnımıza bol bol bebişler girsin inşalahhhh
merhbaaaa.allah kmsenin duasni geri cewrmesn rabbm hpnize hayrli ewlatlr wersn insallah en kisa zmanda hamile kalirsnz bzde burdn habrlernizì alrz.inanin ck dua ediorm cnku bklemenin ne dmek oldgunu ck ii bliorm
evrim buralardamısın kızzz neler yapıyosun ev hanımımısın hangi şehirdesin kaç senelik evlisin anlatsana kendini merak ediyorum diğer yazan arkadaşlar sizlerde gündüzleri neler yaptığınızı hangi şehirde otuduğunuzu yazsanıza hem birbirimizi tanımış oluruz ben izmirdeyim evdeyim genelde biraz sonra yemeğe girişecem gerçi eşim geç geliyo ama şimdiden yapıyim hazır olsun
bende evlendiğimde çalışıyodum hemde okuyodum işletme ama evlendikten 9 ay sonra işi bıraktım okumada dondu tam bir klasik ev hanımı oldum aslında bazen yine çalışsammı diyorum çünkü hergün aynı iş aynı yerler annemlerle falan zaman geçiriyorum artık sıkılmaya başladım bide şu bebek olayı olmayınca tümden can sıkıntısı. bayağı okumuşun olsun şimdi evde dursanda gün gelir işine yarar hangi şehirdesin kuzum ? ben sana bişey diyimmi sen hamile olabilirsin çünkü hamile olan % 90 arkadaşlar kasık ağrısı çekiyo adet olamıyo keşkee hamile olsan.batmalarda oluyomu kasıklarında .
Vallahi Selbum, batmada var ama gögüs ağrılarım zirve yaptı, dünden bugüne çok arttı, ben galiba bu ay da adet olacağım, hamile olsam havalara uçacağım ya, inşallah canım bakalım.
Ben de evde sıkılmaya başladım, 2-3 ay oldu doktora biteli. Ben de annemle, kayınvalideyle, arada bir arkadaşlarla takılıyorum. Ev işi yapıyorum, o da yap yap bitmiyor. Aslında çalışmak en iyisi, kafası dağılıyor insanın. İnsan evde daha çok takıyor kafaya.
Ben Ankara'da yaşıyorum canım, sen?
ayyy hep eksik yazmışım biraz başım ağrıyo harfleri tam seçemiyorum yaşlılık belirtisimidir nedir :18::18: 26 da çöktüm sanırım