• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürlerden şifa bulanlar

çok heyecanlı olduğum için hızlıca okuyorum bazen tam olarak anllamıyorum o yüzden:27: sen ikincisinide yapayimmi değermi gibisinden sormuşun evrenim şimdi jeton düştü:37: senin adetin 1 2 gün geçiyomu normalde?? benim hiç geçmez mesla hatta erken bile gelir ama senin geçtiğine göre hamilelikte olabilir keşke sabahı bekleseydin test yapmak için çünkü ilk idrarla çok net çıkıyo.. ama ben olsam içimde kalır bence sabahda yap kafan rahat olsun:) yaparmışsın testi 1 saat sonrada adet olurmuşsun amma olur demi :1::1: benim hep öyle oluyo genelde sanki inadına yapıyo kırmızılar testlerimiz boşa gitsin diye :1:

çok heyecanlı olduğum için hızlıca okuyorum bazen tam olarak anllamıyorum o yüzden:27: sen ikincisinide yapayimmi değermi gibisinden sormuşun evrenim şimdi jeton düştü:37: senin adetin 1 2 gün geçiyomu normalde?? benim hiç geçmez mesla hatta erken bile gelir ama senin geçtiğine göre hamilelikte olabilir keşke sabahı bekleseydin test yapmak için çünkü ilk idrarla çok net çıkıyo.. ama ben olsam içimde kalır bence sabahda yap kafan rahat olsun:) yaparmışsın testi 1 saat sonrada adet olurmuşsun amma olur demi :1::1: benim hep öyle oluyo genelde sanki inadına yapıyo kırmızılar testlerimiz boşa gitsin diye :1:

Canım benim de öyle oluyor hep, testi yapıyorum ertesi gün regl. Kociş bıktı işte bu yüzden, izinsiz test almak yasak. Bugün ısrar ettim de tamam al dedi.
Benim de ilk defa fire verdi bu kadar, hep erken olurdu ama yine de emin olamadım. Psikolojik de olabilir diye. Ama 3 gündür süren regl ağrısı gibi ağrılar, 1 haftadır kasık ağrıları, şüphelerim çok fazla canım ama kısmet.

Sağol canım Allah razı olsun Rabbim kimseye yaşatmasin böyle bi acıyı çok kötü bi durum:( canım evet ben 87 liyim 2 sene önce evlendim ben aynı zamanda okuyorum evlenince bırakmadım okulu keşke sende bırakmasaydın bu ve başka türlü durumlar da okul ilaç gibi geliyor.. Kızlar bu akşam kötü bi haber aldım maalesef ben nişanlanalidan beri hamile kalmaya çalışan eltim hamile kalmış 2. Çocuğu yeni düşük yaptım bu olay üstüne bu olaya daha çok sevinmiştir sanırım nasıl tepki vereceğimi falan bilmiyorum lütfen bana bi yol gösterin bide kocası akşam size geliriz belki diyo müjdeye koşuyo heralde ben yeni bebeğimi kaybettim daha duyarlı olmaları gerekmez mi? Yoksa ben mi abartıyorum.. Benim hamle olduğumu öğrenincee onun olmuyo diye sevinemeyen kaynanam da artık neresine kına yakar bilmiyorum

canım benim bencede gelmemeleri lazım senin zaten canın sıkkın sanki nispet yapar gibi neden geliyolarki :20: elti değilmi işte illaki insanın canını sıkacak benimkide böyle aynısı.Ama şuda varki evine gelenede gelme diyemessin kocanın hatırına hiç bişey deme boşver.Sen Allaha sığın sadece sen inşallah yakın zamanda hamile kalırsında güzel haberi sizde onlara verirsiniz....akşam gelirlersede sakın surat yapma hatta çok mutlu olki seni üzülüyo zannetmesinler gayet pozitif ol çatlasın eltiii:27::27::27: benim çok sevdiğim bi arkadaşım var hep şöyle der kuma gemisi yürümüş elti gemisi yürümemiş hakkaten doğru yaa kocalarımız ayrı ama yinede kimse kimseyi çekemiyo bu nedir arkadaş yaaa:51:[/QUOTE]
Ayyy selbucum yaa benim duygularimi yazmışsın sanki kız demi bu çekememezlik neyse kız valla benim onun yaptıkları hic umrumda degil ama o beni acayip taklit ediyor çok sinir oluyorum ya ben başta ablam gibi davrandım ama tek taraflı olmuyor artık bende bezdim kendi haline biraktim evrimin dediği gibi kocamın hatırına iste ne yapalım:) benim eltim o hamileliği benden üstün olduğunu yada olacağını düşündüğü için çok istiyordum hic de umrumda olmaz canım ya herkesin evladı kendine benim olsada olmasa da onu bi fayda veya zarar sağlamaz kızlar size bana destek olun:(

Canım bence sıkma canını, sen üzülürsen eşin de üzülür. Bu sizin ikinizin imtihanı, biz bu imtihandan nasıl geçeriz diye düşün. Sen ve şin bir yolda gidiyorsunuz, ele ele verin, yoldaki taşlara, dikenlere takılma. Kötü insanlara takılıp eşinle aranızın bozulmasına izin verme. Misafir kutsaldır, evine gelen misafire güler yüzlü ol. Annem bize hep tembihler, evinize gelen çok kötü birisi olsa bile surat asmayın der. Emin ol ben hep faydasını gördüm, eşimin gözünde değerim arttı.
[/QUOTE]
Canım evrimim ne kadar ii kalplisin doğru diyorsun onu bu şekilde kafaya takmak bile ona değer vermek olur canım böyle durumlarda en çok kocaciklar arada kalıyor :( sen de bana böyle öğütler ver canım insan böyle durumlarda karşısındakinin fikirlerinden çok etkileniyor:) sizi çok sevdim ii geceler:)

canım benim bencede gelmemeleri lazım senin zaten canın sıkkın sanki nispet yapar gibi neden geliyolarki :20: elti değilmi işte illaki insanın canını sıkacak benimkide böyle aynısı.Ama şuda varki evine gelenede gelme diyemessin kocanın hatırına hiç bişey deme boşver.Sen Allaha sığın sadece sen inşallah yakın zamanda hamile kalırsında güzel haberi sizde onlara verirsiniz....akşam gelirlersede sakın surat yapma hatta çok mutlu olki seni üzülüyo zannetmesinler gayet pozitif ol çatlasın eltiii:27::27::27: benim çok sevdiğim bi arkadaşım var hep şöyle der kuma gemisi yürümüş elti gemisi yürümemiş hakkaten doğru yaa kocalarımız ayrı ama yinede kimse kimseyi çekemiyo bu nedir arkadaş yaaa:51:
Ayyy selbucum yaa benim duygularimi yazmışsın sanki kız demi bu çekememezlik neyse kız valla benim onun yaptıkları hic umrumda degil ama o beni acayip taklit ediyor çok sinir oluyorum ya ben başta ablam gibi davrandım ama tek taraflı olmuyor artık bende bezdim kendi haline biraktim evrimin dediği gibi kocamın hatırına iste ne yapalım:) benim eltim o hamileliği benden üstün olduğunu yada olacağını düşündüğü için çok istiyordum hic de umrumda olmaz canım ya herkesin evladı kendine benim olsada olmasa da onu bi fayda veya zarar sağlamaz kızlar size bana destek olun:(

[/QUOTE]
Canım evrimim ne kadar ii kalplisin doğru diyorsun onu bu şekilde kafaya takmak bile ona değer vermek olur canım böyle durumlarda en çok kocaciklar arada kalıyor :( sen de bana böyle öğütler ver canım insan böyle durumlarda karşısındakinin fikirlerinden çok etkileniyor:) sizi çok sevdim ii geceler:)[/QUOTE]

Canım hiiiiç kafanı takma, boşver, sakın üzme kendini. Biz de seni çok sevdik, iyi geceler...

kızlar anlayamadım kötü haber eltinin hamilelik haberimi?

:53:

ben kendi adıma konuşayım benim olayda eltinin hamile olduğunu zaten biliyodum ben hamileyken.sorun ben kürtaj yaptırdıktan sonra zaten psikolojim altüst olmuş moralim cok bozukken daha ağrılarım varken misafirliğe gelipte karşımda oturması üstelik geçmiş olsun bile demedi.yoksa allahım herkese bebişler versin inşallah.ama daha yeni kürtaj olan birine böyle hava atar gibi davranılmaz...of neyse aklıma geldikçe sinirleniyorum..........isteyen herkese bebişler gelecek inşallah

atalarımız demiş zaten kuma gemisi yüzer de elti gemisi yzümez diye. elti eltinin düşmanı olurmuş. ablamdan biliyorm. eltisinin birisi akrabamız olmasına rağmen ablamı çekemezdi.

ya uzak olsunlarda bizden şu eltiler ama işte koca hatrına bi araya geliyoruz mecburen.ama sevmiyorum işte sevmiyorum ya:19::19::19::19::19::19:

kızlar görümceler elitiye nazaran iyi oluyolar ben kendi adıma konuşuyim benim görümcem iyi Allah razı olsun bana ablalaık yapıyo çok samimi olmak istemiyorum çünkü ozaman cılkı çıkıyo ve sorunlar yaşıyoruz ama genel anlamda eltimden yüz kat iyi ama elitiyle olmuyo beni sinir edecek lafları inadına söylüyo fesat işte. amannn onlarımı kafamıza takacaz sallayın gittisin Allah herkezin gönlüne göre versin benim şuan tek derdim bebeğime kavuşmak .çok istiyorum çooooooook .Allahım hepimize en kısa zamanda anneliği tadrırsın inşalahhhh hap içmekten doktora gitmekten her ay lacaba oldumu demekten ve ağlamaktan usandım artık.ama sabrediyorum çünkü biliyorumki verende Allah alanda.sabredelim Allah mükafatımızı verrir inşallaahhh

evrimcim sabah test yaptınmı ??

Canım sabah da test yaptım negatif çıktı, ama hala regl olmadım. İnternetten baktım bazen ilk 5 hafta beta-hcg 17'nin üzerine çıkmadığı için idrar testinde görünmeyebilirmiş. O yüzden ümidimi kaybetmedim. Yarın sabaha da adet olmazsam kocişi ikna edip kan testi yaptıracağım, bakalım.
Senden ne haber, genetik test işini halledebildin mi?

var ya aynı şey benim başıma geldi.kürtaj olmak zorunda kaldım 3 gün sonra eltim hamile bana oturmaya geldiler kayınvalidelerle .gözüme sokar gibi çok büyük bir düşüncesizlik ama bu sinir olmuştum.moralim çok kötüydü[/QUOTE]

ayyyy canım benim benim şu anki halimde sen daha iyi anlarsın ne yapalım tatlım RABBİM de bizi ve onları öyle sınav ediyor ilk duyduğum akşam çok üzülmüştüm uyku bile uyuyamamıştım yani hamile olması tabi kide kötü bişey değil RABBİM kimseyi evlatsız bırakmasın zaten bi çocuğu var bu ikinci olacak kötü olan şuki ben nişanlanalıdan beri gündeme hamilelik konusunu soktu kaldı kalacak falan filan kimse bana demiyor çocuğun olsun diye ona diyorlar nisbet yapar gibi ALLAH evlat versin diye işte vermiş RABBİM versin bakalım daha kendisiyle karşılaşmadık karşılaşınca neler olacak bende merak ediyorum ne diyeceğimi falan da bilemiyorum hayırlısı...:18::18::18:

kızlar anlayamadım kötü haber eltinin hamilelik haberimi?

:53:
hayır tatlım tabi ki öyle bişey yok kötü olan olayları kimin nasıl değerlendirdiği kötü olan şuki bizimkinin hamile kalmasından çok benim bebeğimi kaynettğim sıralarda hamile kalması daha bi hoşuna gitmiştir neyse göreceğiz bakalım tepkisini sende elti yok heralde tatlım bende maaşallah 3 tane::52::52::52:

kızlar görümceler elitiye nazaran iyi oluyolar ben kendi adıma konuşuyim benim görümcem iyi Allah razı olsun bana ablalaık yapıyo çok samimi olmak istemiyorum çünkü ozaman cılkı çıkıyo ve sorunlar yaşıyoruz ama genel anlamda eltimden yüz kat iyi ama elitiyle olmuyo beni sinir edecek lafları inadına söylüyo fesat işte. amannn onlarımı kafamıza takacaz sallayın gittisin Allah herkezin gönlüne göre versin benim şuan tek derdim bebeğime kavuşmak .çok istiyorum çooooooook .Allahım hepimize en kısa zamanda anneliği tadrırsın inşalahhhh hap içmekten doktora gitmekten her ay lacaba oldumu demekten ve ağlamaktan usandım artık.ama sabrediyorum çünkü biliyorumki verende Allah alanda.sabredelim Allah mükafatımızı verrir inşallaahhh

bilmiyorum canım sen şanslısın heralde görümce yönünden ben ondan da müzdaribim ama neyse boşver herkese kötü demeyeyim belki kusur bendedir diyeyim :)

Canım sabah da test yaptım negatif çıktı, ama hala regl olmadım. İnternetten baktım bazen ilk 5 hafta beta-hcg 17'nin üzerine çıkmadığı için idrar testinde görünmeyebilirmiş. O yüzden ümidimi kaybetmedim. Yarın sabaha da adet olmazsam kocişi ikna edip kan testi yaptıracağım, bakalım.
Senden ne haber, genetik test işini halledebildin mi?

canımmmm hiç üzülme daha olmamışsın bak inşallah hamişsindir benim de idrar da çıkmamıştı kaç defa yaptımsa çıkmamıştı en son kanda çıkmıştı tatlım belki senin ki de öle olur RABBİME emanet olun selbucum seni de çok öpüyorum:3::3::3:

canımmmm hiç üzülme daha olmamışsın bak inşallah hamişsindir benim de idrar da çıkmamıştı kaç defa yaptımsa çıkmamıştı en son kanda çıkmıştı tatlım belki senin ki de öle olur RABBİME emanet olun selbucum seni de çok öpüyorum:3::3::3:

Canım inşallah bakalım hayırlısı, hayırlı haberi alır almaz size de iletirim...

haver87 canım benim bu kadar düşünceli insan kötü olamaz sen kötü değilsin ama karşı taraf anladığım kadarıyla düşüncesiz ve densizz.elbetteki sana şu günlerde gelmemesi gerekiyo sonuna kadar haklısın bence..neyse boşver ne halleri varsa görsünler kafana takmaya değmez..sen neler yapıyosun şuan kür falan uyguluyomusun ??

evrimim heycanlandırdın beni wallaa :18::18: acaba hamilemisin bence hemen gidip kan testi ver ben bile çok merak ettim neden idrarda negatif çıkıyoda yineden adet olmuyosun :44: hadi hayırlısı rabbim sevindirsin inşallah.Bu mübarek cuma gecesi yüzü suyu hürmetine Allahım birer birer hepimize hamilelik nasip etsin inşallahhh yüce rabbim bizlerede annelik duygusunu tadırsın inşallah tez vakitte hayırlısıylaaaa...........

havercim unuttum yazmayı :1: bende seni çoook öpüyorum ne güzel bişey birbirimize destek vermek değilmii....insan bu dertte yanlız olmadığını anlıyo :14: hangi şehirdesin sen ? izmirden kimsecik yok sanursam:44:

ayyyyyyyyy gece yarısını geçince iyice beynim sulandı heralde evrim genetik testi sormuşsun yok bi yere gitmedik ege ünversitesine gitcez ama hevesim kırıldı bi kere korkuyorum ordan da yapmıyoruz diyecekler diye.özelde yaptırsam 700 tl napacağımı bilmiyorum.zaten bişey geldimi üst üste gelir geçen yeşilyurt araştırma hastanesine gittiğimizde arabayı park ettik hastanenin yanına gittik sormaya içeriye genetik test yapıyolarmı diye sabahın köründe ceza yedik:27: trafik cezası hemide 72 tl zaten işimiz yapmadılar canımız sıkkın çıktık hastaneden bide cezayı görünce artık nutkum tutldu hiç konuşamadım ama içimden dedimki kızım çok ağır sınanıyosun sabret mukafatın çok güzel olacak Allah tarafından dedim......bu kadarmı üst üste gelir:50:

ayyyyyyyyy gece yarısını geçince iyice beynim sulandı heralde evrim genetik testi sormuşsun yok bi yere gitmedik ege ünversitesine gitcez ama hevesim kırıldı bi kere korkuyorum ordan da yapmıyoruz diyecekler diye.özelde yaptırsam 700 tl napacağımı bilmiyorum.zaten bişey geldimi üst üste gelir geçen yeşilyurt araştırma hastanesine gittiğimizde arabayı park ettik hastanenin yanına gittik sormaya içeriye genetik test yapıyolarmı diye sabahın köründe ceza yedik:27: trafik cezası hemide 72 tl zaten işimiz yapmadılar canımız sıkkın çıktık hastaneden bide cezayı görünce artık nutkum tutldu hiç konuşamadım ama içimden dedimki kızım çok ağır sınanıyosun sabret mukafatın çok güzel olacak Allah tarafından dedim......bu kadarmı üst üste gelir:50:

Canım bence de sabret. Sabretmeliyiz. Gerçekten ben de bugün çok ciddi bir imtihanda olduğumu düşündüm. İşle alakalı ciddi sorunlarım var benim de. Çok ciddi haksızlıklara uğraım, hala da uğruyorum. Ama bebişim olsun, bunları unuturum diyordum. Derken sabah kırmızıları gördüm. Çok üzüldüm, hiç böyle olmazdı, tam üç gün gecikti. Psikolojik desem zaten 1.5 yıldır hergün bekliyorum, soğan kürü yaptım, belki de ondandır. Ağlayamadım bile.

Canım bence de sabret. Sabretmeliyiz. Gerçekten ben de bugün çok ciddi bir imtihanda olduğumu düşündüm. İşle alakalı ciddi sorunlarım var benim de. Çok ciddi haksızlıklara uğraım, hala da uğruyorum. Ama bebişim olsun, bunları unuturum diyordum. Derken sabah kırmızıları gördüm. Çok üzüldüm, hiç böyle olmazdı, tam üç gün gecikti. Psikolojik desem zaten 1.5 yıldır hergün bekliyorum, soğan kürü yaptım, belki de ondandır. Ağlayamadım bile.

canım benim yaaa senin adına çok üzüldüm ama sen asla pes etme soğan kürü müthiş işe yarıyor seni şuanda o kadar iyi anlıyorum ki geçen ay ben kendimi resmen hamile zannettim kan testi verdim baktım 0.00 o kadar üzüldüm ki sana anlatamam tatlım yaa ben hala inanamıyorum testte başka yüksek bi rakam arıyorum eşime de demiştim hatta ben büyük bi ihtimalle hamileyim diye nasıl utandığımı anlatamam tatlım bu arada daha erkenmiş 1 buçuk sene senelerce bekleyenler var vakti zamanı var emekki ne yapalım bizim imtihanımız da buymuş....

gelmez mi canım bi problem varsa üstüne başka ne gelecek ki diye bekler oldum ama gerçekten de öyle herşey bazen çok üst üste geliyor ama merak etme canım onların arkasından da rabbim nasıl bi ferahlık verecek diye bakıyorum gerçekten de rabbim büyük o kadar güzel şeyleri de ist iste veriyor zaten o zorluklar olsa kim nimetin kıymetini bilirdi ki!!!!!hıımmm tatlım gerçekten çok uçuk fiyatmış bende bu testlerden yaptırdım istanbulda da 2 hastanede yapıyorlarmış biri kartal eğitim araştırma diğeri ise numune mi demişlerdi neyse onu tam öğrenirim burda bize de çok fena rakamlar çıkartmışlardı kartala gittim ben sağolsun dr hanım çok ilgilendi baya bilgili biri de bence benden bir sürü genetikle iilgili test istedi bir kuruş da para vermedik olmazsa burda bi tanıdığın falan varsa gel sende bi görün zaten bi günde bütün işini hallediyorlar günü birlik de yapabilirsiniz hiç gerek yok o kadar para vermeye ki zaten o paraya da bi iki test ancak yaparlar sen bi düşün tatlım

havercim unuttum yazmayı :1: bende seni çoook öpüyorum ne güzel bişey birbirimize destek vermek değilmii....insan bu dertte yanlız olmadığını anlıyo :14: hangi şehirdesin sen ? izmirden kimsecik yok sanursam:44:
tatlım ben istanbuldayım gerçekten de burda sizlerle tanışmak çok güzel nede olsa herkes birvirinin derdinden anlıyor burda:)
haver87 canım benim bu kadar düşünceli insan kötü olamaz sen kötü değilsin ama karşı taraf anladığım kadarıyla düşüncesiz ve densizz.elbetteki sana şu günlerde gelmemesi gerekiyo sonuna kadar haklısın bence..neyse boşver ne halleri varsa görsünler kafana takmaya değmez..sen neler yapıyosun şuan kür falan uyguluyomusun ??

canım benim çok sağol valla desteğin için benimkiyle karşılaştık güya bişey sormaya gelmiş kendini gösterdi ayy bide havalara girmiş ki hemen kocasının falan çok sevindiğinden bahsediyor ALLAHIM yarabbim benimde çok umrumdaydı sanki canm bende soğan kürü yapmıştım gerçekten de çok faydasını gördüm ben sizlere de tavsiye ederim:)

hadi yaaa :( boşver üzülme sakın hakkında hayırlısı olsun.zaten biz ne kadar üstüne düşersek o kadar olmuyo.ama nasıl unutabilirizki bazen pskoloğa gitmek istiyorum soracam nasıl unutabilrim bi yolu varmı diye ama doktor çalış kendine bi iş bul diyecek bi uğraş bul diyecek gittiğimde boşa gidecek biliyorum:50: ah bi hamile kalabilsek ne güzel olacak kafamız biraz rahatlayacak hepimizin kürle ilaçla uğraşmayacaz ilaç içsek bile bebğimiz için içecez.ama evrimcim gene şanslısın ya kan verdikten sonra adet olsaydın o daha kötü olurdu boşuna kan vermiş olurdun bak en azından zahmetsizce oldu.ben aşıla yapıldıktan sonra 2. kan vermeye giitim dönüşte kırmızılar gelmişti hiiç unutmam yolda ağlaya ağlaya gelmiştim:43:

Back