• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürlerden şifa bulanlar

Allah iyiliğini versin sende söyleme kocana çaktırmadan yap:1: ama madem 3 gün var bekle bakalım ahh en zoruda beklemek ya saçlarım şimdiden beyazladı çok kafama takıyorum bi an bile unutamıyorum inan..

Canım benim kocam alemdir, anlar, çöpü atan o, görür diye korkuyorum. Zaten o görmese de kesin ben ağzımdan kaçırırım. Gizlemei hiiç beceremiyorum.Boşu boşuna her ay ümit ediyorsun diye kızıyor, haklı aslında, Zaten o tek çizgiye gıcığım. Canım sen de canını sıkma, ne kadar oldu sizin bekleyeli? Sizin problem var mı?

merhaba, eşimde varikosel vardı, macun keçiboynuzu kürü kullandık 2 ay boyunca sabah akşam yedi içti, daha buna gnc arginmax isimli vitamin ekledik 3 hafta sonra hamile kaldığımı öğrendim, bizim hareket hız ve morfoloji sorunumuz vardı küre başlamadan önce, başladıktan sonra bu sorunlar bitti çok şükür

Kızlar formada 3. sayfa (son sayfa) açılmıyor bende, neden bilmiyoum,birtürlü yazdılarınızı okuyamıyorum.

merhaba, eşimde varikosel vardı, macun keçiboynuzu kürü kullandık 2 ay boyunca sabah akşam yedi içti, daha buna gnc arginmax isimli vitamin ekledik 3 hafta sonra hamile kaldığımı öğrendim, bizim hareket hız ve morfoloji sorunumuz vardı küre başlamadan önce, başladıktan sonra bu sorunlar bitti çok şükür

Canım paylaşım için çooook tşkler, umut oldun bize. Bizim de sorunlar benze, sayı, hareket, hız. Rabbim bebeğini kucağına sağlıkla, mutlulukla almayı nasip etsin inşallah!!

Canım benim kocam alemdir, anlar, çöpü atan o, görür diye korkuyorum. Zaten o görmese de kesin ben ağzımdan kaçırırım. Gizlemei hiiç beceremiyorum.Boşu boşuna her ay ümit ediyorsun diye kızıyor, haklı aslında, Zaten o tek çizgiye gıcığım. Canım sen de canını sıkma, ne kadar oldu sizin bekleyeli? Sizin problem var mı?

benim eşimde sorun var sperm sayısı kalitesi hızı düşük sadece fertilman içiyo ilaç bu kadar.

esm keciboynuzunu icerken ayni zamanda bi hap kullaniodu.firmanin adi .Kibarli. bitkisel ilaclar hftada 1gùn alìodu.internetten arastirn belki sìzede faydasì olur

esm keciboynuzunu icerken ayni zamanda bi hap kullaniodu.firmanin adi .Kibarli. bitkisel ilaclar hftada 1gùn alìodu.internetten arastirn belki sìzede faydasì olur

adı nedir hapın araştırıyim en azından.belki keçiboynuzu değil hap fayda etti size.

internetten telefn numaralarni bulup ararsniz sorununuzu anlatrsiniz onlar size uygn ilaci gòndrirler.esimin kullndgi ilacin adi gnseng.ama ònce sorunu bilmleri lazm.

internetten telefn numaralarni bulup ararsniz sorununuzu anlatrsiniz onlar size uygn ilaci gòndrirler.esimin kullndgi ilacin adi gnseng.ama ònce sorunu bilmleri lazm.

anladım canım biz ginnseng 3 ay içtik zaten.bal arı sütü polen içtik klomen içtik evicap içtik kürler içtik içtik içtikkkk yok olmayacağı varsa olmuyo işte..ben normalde adet tarihimden 10 gün önce lekelenmeye başlarım eşimin bi türlü yükseltemiyoruz değerlerini bıktım artık hiç bişey yapasım gelmiyo artık ağlamaktan başka

evrim sen ne yaptın bi gelişme varmı

Yok canım, bir gelişme yok. Regl belirtileri var gibi, mesela gögüslerde ağrı gibi. Ama erken gebelik belirtileri ile regl belirtileri birbirine çok benziyor. Regl geçmeden anlayamayacağım.
Canım eşimin değerleri birtürlü yükselmiyor demişsin, sizin değerleriniz neler, morfoloji, hız, sayı ne kadar?

Yok canım, bir gelişme yok. Regl belirtileri var gibi, mesela gögüslerde ağrı gibi. Ama erken gebelik belirtileri ile regl belirtileri birbirine çok benziyor. Regl geçmeden anlayamayacağım.
Canım eşimin değerleri birtürlü yükselmiyor demişsin, sizin değerleriniz neler, morfoloji, hız, sayı ne kadar?

en son 3 ay önce yaptırmıştık sayı 7 milyon normal sperm % 1 hareket % 10 morfoloji ne oluyo analiz kağıdında yazmıyo da

Arkadaşlar 1.5 yıldır bebek sahibi olamıyoruz. 20 gün önce öğrendik ki eşimde infertilite var ve ilaçlarının yanısıra keçiboynuzu kürü kullanıyoruz. Ben de çok büyük bir problem yok ama ben de bugün soğan kürüne başladım. Merak ettiğim bu kürleri kullanıp hamile kalanların hikayeleri. Bizlerle paylaşır mısınız? Ne kadar süre bebek sahibi olamadınız, rahatsızlığınız ne idi ve ne kadar sürede şifa buldunuz, meleğinize kavuştunuz. Hadi bizlere umut olun...

canım inşaalllah en kısa zamanda hamile kalırsın..benim prolaktin hormonu değerim yüksek olduğundan yumurtlama olmuyordu bu yüzde doktor ilaç verdi, iki ay kullandım ama ilaç değeri düşüreceğine yükseltmişti ve de bilenler bilir prolaktin ilaçları yan etkileri çok ağır olan ilaçlar ta bi benim o ilaçlara güvenim kalmadı bende bitkisel ilaçlarda çözümü aradım ahmet marankinin hormon dengeleyici hayıtlı kürünü kullandım dört ay gibi bir süre ama daha doğrusu ben yumurtlama günlerimde kullanmadım hatta hamile kaldığım ay sadece bir iki kez kullanmıştım değerim tabi baya düşmüştü ve Allahın izniyle 2.5 aylık hamileyim Rabbim kucağımada almayı nasip etsin inşaallah sana da en tez zamanda nasip etsin Rabbim. Küçük bi not moralini çok yüksek tut ve düşünmemeye çalış tabi ben yaşayan biri olarak bunun ne kadar zor olduğunu biliyorum hamile kaldığım ay moralim çok iyiydİ ve çocuk olayını o ay düşünmemiştim sürpriz oldu zamanı gelince Rabbim veriyor.

canım inşaalllah en kısa zamanda hamile kalırsın..benim prolaktin hormonu değerim yüksek olduğundan yumurtlama olmuyordu bu yüzde doktor ilaç verdi, iki ay kullandım ama ilaç değeri düşüreceğine yükseltmişti ve de bilenler bilir prolaktin ilaçları yan etkileri çok ağır olan ilaçlar ta bi benim o ilaçlara güvenim kalmadı bende bitkisel ilaçlarda çözümü aradım ahmet marankinin hormon dengeleyici hayıtlı kürünü kullandım dört ay gibi bir süre ama daha doğrusu ben yumurtlama günlerimde kullanmadım hatta hamile kaldığım ay sadece bir iki kez kullanmıştım değerim tabi baya düşmüştü ve Allahın izniyle 2.5 aylık hamileyim Rabbim kucağımada almayı nasip etsin inşaallah sana da en tez zamanda nasip etsin Rabbim. Küçük bi not moralini çok yüksek tut ve düşünmemeye çalış tabi ben yaşayan biri olarak bunun ne kadar zor olduğunu biliyorum hamile kaldığım ay moralim çok iyiydİ ve çocuk olayını o ay düşünmemiştim sürpriz oldu zamanı gelince Rabbim veriyor.

merhaba svmsvm bebeğin hayırlı olsun öncelikle.benimde prolaktinim yüksek çıkıyo en son kan verdiğimde 145 çıktı doktor dostınex verdi değerim 4.71 e düştü sonraki ayda tüp bebek yaptık( negatiff) aslında reçetesinde ilac içilen ay ve diğer ay hamile kalmayın diyo ama doktorlar başından gönderebilmek için hiç bişeyi önemsemiyolar.şimdi prolaktinim yükseldimi diye şüpheleniyorum çünkü aradn 3 ay geçti bu ay yine adetimden 10 gün önce lekelenmeye başladım sonra günümde adet oldum.bıktım yani şu adetten 10 gün önce lekelenmelerden.sende prolaktinim yüksekti deyince merak ettim sende de böyle lekelenmeler oluyomuydu ????? eşinde bir problem yoktu galiba.

en son 3 ay önce yaptırmıştık sayı 7 milyon normal sperm % 1 hareket % 10 morfoloji ne oluyo analiz kağıdında yazmıyo da

Canım morfoloji spermin baş, kuyruk kısmında vs. anormallik var mı yok mu, ne kadarı normal onu söylüyor. Kruger testi yapılmışsa bunun % 14 üzerinde olması ama test tipine göre değişiyor.

Sizede normal sperm yazan yer morfoloji sanırım.

Canım çooook tşk ederim hikayeni paylaştığın için bizimle, bize umut oldun. dediğin gibi çok düşünmemel lazım ama insanın elinde değil, Allah ol deyince oluyor. Allah sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin inşallah!!

selam kızlar rabbim isteyen herkese nasip etsin gerçekten bu dönemler çok zor dönemler bende çok yıprandığımı düşünüp bu ay hiiiçç bişey yapmadım bebekle hamilelilke alakalı zamanı var demekki... neyse ben size bi soru soracağım keçi boynuzu kürü nün adını hep duyuyorum ama kise içiriğinden nasıl hazırlandığından nasıl kullanıldığından pek bahsetmiyor heralde bundan da bahsederseniz çok sevinirim ilerki zamanlarda bende uygulayabilirim belki...

selam kızlar rabbim isteyen herkese nasip etsin gerçekten bu dönemler çok zor dönemler bende çok yıprandığımı düşünüp bu ay hiiiçç bişey yapmadım bebekle hamilelilke alakalı zamanı var demekki... neyse ben size bi soru soracağım keçi boynuzu kürü nün adını hep duyuyorum ama kise içiriğinden nasıl hazırlandığından nasıl kullanıldığından pek bahsetmiyor heralde bundan da bahsederseniz çok sevinirim ilerki zamanlarda bende uygulayabilirim belki...

Canım benim eşimde sperm sayısı, morfolojisi ve hızında sorun var onun için kullanıyoruz keçiboynuzu kürünü.
Bir de spermlerin baş kısmıda yumurtaya girmeleri için bir enzim varmış, eğer bu enzim iyi durumda değilse sperm yumurtayı dölleyemiyormuş, bu kür onun içinde faydalıymış.
7-8 adet keçiboynuzunu elinle 3-4 parçaya bölüyorsun, yarım litre kaynayan suya atıp 3 dk. kaynatıyorsun kapalı bir kapta. 20 dakika dinlendirip süzüyorsun. Bri hafta boyunca sabah-gece yatarken eşine içiriyorsun. Zaten 0.5 litreden 2 bardak çıkıyor, sabah gece içer. Kürün en önemli noktası taze hazırlanması. Bir hafta sonunda da 3 ay boyunca da sadece akşamları içecek. Biz sektirmeden yaklaşı 40 günden fazladır uyguluyoruz. Çok şifa bulan var. Darısı başına canım.

Ne kadar zamandır bebek denemesi yapıyorsunuz? Dr.a gittiniz mi, sıkıntınız ne biliyor musunuz?

aminnn Allahım inşallah tez vakkite hepimize hayırlı evlatlar veririr.. çok zor çook bende çoğu zaman sıkılıyorum yapmasam diyorum ama bi umut işte tekrar başlıyorum bence keçiboynuzu kürünü sende dene belki vesile olur.evrim yazmış nasıl yapılacağını .hakkımızda hayırlısı olsun.

Canım morfoloji spermin baş, kuyruk kısmında vs. anormallik var mı yok mu, ne kadarı normal onu söylüyor. Kruger testi yapılmışsa bunun % 14 üzerinde olması ama test tipine göre değişiyor.

Sizede normal sperm yazan yer morfoloji sanırım.

aa evet evrimcim başka bi tüp bebek merkezinde yaptırdığımız sperm sonucuna baktım şimdi şöyle yazıyo
morfoloji;
normal sperm % 1
baş anomilisi %99
boyun anomalisi % 0
kuyruk anomalisi %0

Back