Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm benm üzme kendini bende evleneli 2 sene olacak işte bi defa gördüm bende gördükten 5 gün sonra da kaybettim inan bana olan bişeyi kaybetmek daha da acı eşimle benim yaşadığımız o günleri unutamm rabbi tekrar öle acılat göstermesin olur inşallah canm rabbim büyüktür bizim bilmediğimiz onun bildiği birşey vardır mutlaka
sabah hastaneye gittim sonuçlarımı alıp doktora göstermeye tsh ım biraz yükselmiş geçen ay prolaktini hapı içmemiştim yine yükselmiş derdim bir değilki hangi biriyle uğraşacağımı inan şaşırdım bide eşime keçiboynuzu kürü başladım ama fsh yüksek olan lara zararlıymış keçiboynuzu yeni öğrndim ( benim herifin zaten biraz yüksek çok değil ama 16 iyice yükselticem bilmeyerek sizin kaç fsh değerin ona göre keçiboynuzu içir eşine
evet seninkiside çok zor olan bişeyi kaybetmek daha ağır bi acı Allah bi daha yaşatmasın.ama bildiğim kadarıyla bi kere düşük yapanlar 1 kaç ay sonra yine hamile kalabiliyo inşallah sende kısa sürede hamile kalırsın .sağlıkla sıhhahatle inş.sen 82 limisin canım.
haver87 .!.:Sağol canım Allah razı olsun Rabbim kimseye yaşatmasin böyle bi acıyı çok kötü bi durum canım evet ben 87 liyim 2 sene önce evlendim ben aynı zamanda okuyorum evlenince bırakmadım okulu keşke sende bırakmasaydın bu ve başka türlü durumlar da okul ilaç gibi geliyor.. Kızlar bu akşam kötü bi haber aldım maalesef ben nişanlanalidan beri hamile kalmaya çalışan eltim hamile kalmış 2. Çocuğu yeni düşük yaptım bu olay üstüne bu olaya daha çok sevinmiştir sanırım nasıl tepki vereceğimi falan bilmiyorum lütfen bana bi yol gösterin bide kocası akşam size geliriz belki diyo müjdeye koşuyo heralde ben yeni bebeğimi kaybettim daha duyarlı olmaları gerekmez mi? Yoksa ben mi abartıyorum.. Benim hamle olduğumu öğrenincee onun olmuyo diye sevinemeyen kaynanam da artık neresine kına yakar bilmiyorum
Canım bizim FSH'ı ölçmediler ki, kanda ölçülmesi gerekiyor. Eşimden bir tek spermogram aldılar. Bu dr.lara kalırsa 10 seneye biter bu tedavı, herşey parça parça. allah kurtarsın hayırlısıyla bizi bunların elinden.
Sana ne dicem Selbum, bence de sen keçiboynuzunu yapma da eşine başka kür yap, kendine de ama nasıl biliyor musun? Birçok deüer farklı ya, burdan bazı kızlar Dr. Saraçoğlunu arıyor, sitesine girersen telefon var ve hangi saatlerde arayabileceğin. Eşine sor önce bir ama çünkü önereceği kürler maliyetli olabilir ama aşılamadan tüpten daha ucuzdur eminim. Şikayetlerini söylüyormuşsun, sana uygun kürü öneriyor ya da kendi çaylarından falan veriyor. Mesela, bir arkadaşın eşine de kesinlikle keçiboynuzu kürü kullanmayın demiş, birine bal yemesin demiş. Ben eşine danış ara derim.Üzülme sakın tatlım ama biraz kafamıza göre iş yapıyoruz, herkese herşey iyi gelmeyebilir. Biz de bu ayda olmazsa başka bir dr.a görünüp tam teşekküllü bir analiz yaptıracağız, mesela eşimin FSH'ını bilmiyoruz biz, burdan öğrendim ben onun erkeklerde de ölçüldüğünü ben sadece kadınlarda ölçülüyor sanıyordum, sonra Saraçoğlunu ben de aramayı düşünüyorum. Öpüldün şeker!!!
kız sorma ya nedir bu yok kan değeri yok morfololoji yok androloji inanki bıktım ya ne testi yapacağımızı neresine baktıracağımızı şaşırdık.bitmiyoki testler bence siz mutlaka kan verip hormon seviyelerine bakın FSH TESTESTERON bir iki tane daha vardı ama unuttum belki senin eşininde fshı yüksek sen habire adam keçiboynuzu yüklüyon inşallah yoktur ama ihtimal işte.genetik test yaptırdınızmı 1. tüp den sonra istiyolar genelde
evet seninkiside çok zor olan bişeyi kaybetmek daha ağır bi acı Allah bi daha yaşatmasın.ama bildiğim kadarıyla bi kere düşük yapanlar 1 kaç ay sonra yine hamile kalabiliyo inşallah sende kısa sürede hamile kalırsın .sağlıkla sıhhahatle inş.sen 82 limisin canım.
Canı biz tüp denemedik, o yüzden genetik test de istemediler henüz.
kızlar anlayamadım kötü haber eltinin hamilelik haberimi?
aman iyi bari istemesinler zaten gerekde kalmaz inşallahh :)))))
doğal yolla hamiş kalırsın inşallahh
ne kadar güzel olur hamile olsan varya bütün sitres bütün ağır yükler iner hemencik boynundan Allahıım bizlere nasip et nolursun çok ağır bi imtihan Allah kimseyi evlatla sınamasın ..ama inşallah sabredenlerden oluruzda sonunda muradımıza ererizzz...