• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Günaydın kızlar .Bugün düne göre daha iyiyim. Biraz ağrım var ama , o da sanırım yataktan. Aynı yönde uzun süre yatınca ağrı yapıyor bizim yatak :KK53:

Ben ya plankta ya da köprüde oldum böyle

Günaydın kızlar biz dün köye gittik bildirim yapamadım ama zaten squat falan hiç bişeyde yapamadım ilk günün üstüne üst bacaktan bele kadar heryerim ağrıyordu. Bir tane squat yapayım dedim tutuldum resmen o_O nolcak şimdi bu ağrıyla?!

Günaydın :)
Yapmadan önce ne kadar süre ısınıyorsunuz?

Günaydın :)
Yapmadan önce ne kadar süre ısınıyorsunuz?
Imm ısınmakmı ?!?! Bir iki esniyorum 10 sn kadar :KK1:
Bence ben en azından bi 10 kilo kadar vereyim sonra squat yapayım. Zaten yediklerime dikkat ediyorum. Birazda hafif egzersizle kilo vereyim squatı bırakmak sporu bıraktım demek değil kesinlikle. Ama vücut ağırlığım eklemlerime ciddi ağır geliyor :KK43:

Bence ben en azından bi 10 kilo kadar vereyim sonra squat yapayım. Zaten yediklerime dikkat ediyorum. Birazda hafif egzersizle kilo vereyim squatı bırakmak sporu bıraktım demek değil kesinlikle. Ama vücut ağırlığım eklemlerime ciddi ağır geliyor :KK43:
iyice ısınmalısın her şeyden önce, bir de yapı olarak esnek değilsen sumo squatı yaparsan daha çok verim alabilirsin ben öyle yapıyorum normal squat yapamıyorum çünkü esnek değilim. ve birazcık daha gayret gösterirsen vücudun alışır spor tempona

iyice ısınmalısın her şeyden önce, bir de yapı olarak esnek değilsen sumo squatı yaparsan daha çok verim alabilirsin ben öyle yapıyorum normal squat yapamıyorum çünkü esnek değilim. ve birazcık daha gayret gösterirsen vücudun alışır spor tempona
Sumo squatı nedir
Yaa ismi bile kendimi iyice şişman hissettirdi :kk77::halay:

Isınmadan çok zorlar
Ben en az 10 dk ısınıyorum.
Bakın 2 arkadaşımız var 1 haftada 1kilonun üstünde kilo verdiler. :KK66:
Ve 3. Günden sonra vücudunuz alışıyor

Back