- 23 Ağustos 2016
- 5.861
- 3.700
- 93
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
- #1.961
geçmiş olsun madonna daha iyi misin? Disipline Girmis BirKadin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alışacaksın
valla ben sanki ir hafatdır etkisini görmeye başladım gibi :) bana mı öyle geliyor acaba1500 oldu valla tıkır tıkır çalışıyor
Rica ederim canımMiyav_su Çok Tskler canımcim=)
Günaydın kızlar biz dün köye gittik bildirim yapamadım ama zaten squat falan hiç bişeyde yapamadım ilk günün üstüne üst bacaktan bele kadar heryerim ağrıyordu. Bir tane squat yapayım dedim tutuldum resmen nolcak şimdi bu ağrıyla?!
Imm ısınmakmı ?!?! Bir iki esniyorum 10 sn kadarGünaydın :)
Yapmadan önce ne kadar süre ısınıyorsunuz?
3500 adım oldu sabah sporu yapmış oldum akşam da yürüyüş :)Rica ederim canım
iyice ısınmalısın her şeyden önce, bir de yapı olarak esnek değilsen sumo squatı yaparsan daha çok verim alabilirsin ben öyle yapıyorum normal squat yapamıyorum çünkü esnek değilim. ve birazcık daha gayret gösterirsen vücudun alışır spor temponaImm ısınmakmı ?!?! Bir iki esniyorum 10 sn kadar
Bence ben en azından bi 10 kilo kadar vereyim sonra squat yapayım. Zaten yediklerime dikkat ediyorum. Birazda hafif egzersizle kilo vereyim squatı bırakmak sporu bıraktım demek değil kesinlikle. Ama vücut ağırlığım eklemlerime ciddi ağır geliyor
Sumo squatı nediriyice ısınmalısın her şeyden önce, bir de yapı olarak esnek değilsen sumo squatı yaparsan daha çok verim alabilirsin ben öyle yapıyorum normal squat yapamıyorum çünkü esnek değilim. ve birazcık daha gayret gösterirsen vücudun alışır spor tempona
hiç olur mu öyle şey sumo squatı candırSumo squatı nedir
Yaa ismi bile kendimi iyice şişman hissettirdi
Isınmadan çok zorlarImm ısınmakmı ?!?! Bir iki esniyorum 10 sn kadar
Bence ben en azından bi 10 kilo kadar vereyim sonra squat yapayım. Zaten yediklerime dikkat ediyorum. Birazda hafif egzersizle kilo vereyim squatı bırakmak sporu bıraktım demek değil kesinlikle. Ama vücut ağırlığım eklemlerime ciddi ağır geliyor
Sumo squatı nedir
Yaa ismi bile kendimi iyice şişman hissettirdi
TamamdırBugün 70 squat yapildi :)
ben 400 gr vermişimIsınmadan çok zorlar
Ben en az 10 dk ısınıyorum.
Bakın 2 arkadaşımız var 1 haftada 1kilonun üstünde kilo verdiler.
Ve 3. Günden sonra vücudunuz alışıyor
otururkene nefes veriyoruz mutlaka, iç bacaklar için çok iyi bi egzersiz ve aynı bu kadın gibi neşe saçıyoruz dört bir yana
afiyet olsunSüpermişş tamam deniycem bunu ama önce bi kahvaltı yapiyim