- 20 Kasım 2016
- 10.907
- 94.637
- 598
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
- #1.941
10 bin hedefim var da adım sayar yokNe güzel yürümüşsün sen maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 bin hedefim var da adım sayar yokNe güzel yürümüşsün sen maşallah
Canım telefonuna yükle App Store den ben öyle yaptım benimkinin adı pedometer10 bin hedefim var da adım sayar yok
Geçen bi tane yükledim belki bin adım attım 1 tane saymadi sildim.seninkini yükleyim şimdi canımCanım telefonuna yükle App Store den ben öyle yaptım benimkinin adı pedometer
Yükledim şu 10 milyon indirmesi vardı o di miCanım telefonuna yükle App Store den ben öyle yaptım benimkinin adı pedometer
telefonuna indirirsin belki, bi de ben 10.000 adımı 6 km yürüyünce atıyorum. eğer yürüyüş parkurunda yürüyosan 6km tempolu yürürsen 10.000 adım atmış olursun10 bin hedefim var da adım sayar yok
İndirdim 100 adım attım 2 de kaldı niye acabatelefonuna indirirsin belki, bi de ben 10.000 adımı 6 km yürüyünce atıyorum. eğer yürüyüş parkurunda yürüyosan 6km tempolu yürürsen 10.000 adım atmış olursun
o uygulamaların çoğu doğru düzgün çalışmıyo malesef. telefonun iphone ise zaten telefonun kendi adım sayarı varİndirdim 100 adım attım 2 de kaldı niye acaba
Yok benim ki samsung:) ama eşimin iphone memleket dönüşü el koyarım:))o uygulamaların çoğu doğru düzgün çalışmıyo malesef. telefonun iphone ise zaten telefonun kendi adım sayarı var
Bencede el koy ama geneli malesef paralı benim bu uygulama pro sanırım 5 tl civarı bir ödeme yaptımYok benim ki samsung:) ama eşimin iphone memleket dönüşü el koyarım:))
olabilir tabi vermem telefonumu diye diretirse de 6km 10.000 adıma eşitYok benim ki samsung:) ama eşimin iphone memleket dönüşü el koyarım:))
alışacaksınGünaydın kızlar biz dün köye gittik bildirim yapamadım ama zaten squat falan hiç bişeyde yapamadım ilk günün üstüne üst bacaktan bele kadar heryerim ağrıyordu. Bir tane squat yapayım dedim tutuldum resmen nolcak şimdi bu ağrıyla?!
vermeyedebilir=)) tamam canım 12 13 yaşındayken 12 km yürürdüm 35 40 kilo halimleolabilir tabi vermem telefonumu diye diretirse de 6km 10.000 adıma eşit
geçmiş olsun canım umarım daha iyisin bugün ?80 squat
50 crunch
5 dk karın egzersizi
40 sn plank
10 dk danss
@Beyaz Hatun
___
@Koremanya
120 squat
@kirazlicam
10 dk yürüyüş
____
fabric
1 saat yürüyüş
Yoga egzersizi
20 jumping jack
80 squat
___
sabine
40 squat
___
_heidi_
75 squat
5 bin adım
20 sn plank
Parkte egzersiz
@_SinsireLLa_
80 squat
Ben de squat yok bugün kızlar.Sanırım ters bir hareket yaptım dün . Belim ağrıyor bugün
Günaydın canım yavaş yavaş yapacaksın vücudun alışıyor bırakmaGünaydın kızlar biz dün köye gittik bildirim yapamadım ama zaten squat falan hiç bişeyde yapamadım ilk günün üstüne üst bacaktan bele kadar heryerim ağrıyordu. Bir tane squat yapayım dedim tutuldum resmen nolcak şimdi bu ağrıyla?!
35-40 kiloyu en son kaç yaşında gördüm allah bilir 12 km çok iyiymiş yalnız daha o zamandan 10.000 adım tutkun varmış farkında olmadanvermeyedebilir=)) tamam canım 12 13 yaşındayken 12 km yürürdüm 35 40 kilo halimle
Maşallah sana canımvermeyedebilir=)) tamam canım 12 13 yaşındayken 12 km yürürdüm 35 40 kilo halimle
35-40 kiloyu en son kaç yaşında gördüm allah bilir 12 km çok iyiymiş yalnız daha o zamandan 10.000 adım tutkun varmış farkında olmadan