- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.891
- 598
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
- #1.981
ben 400 gr vermişim
Sen diyet yapıyor musun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 400 gr vermişim
Kankam benim tel kafayi yidi haberin ola cok sayfalari ayni msjlarla isgal edebulurumonun disinda eyiyim cok sukur varolasinnaneelimoonn kanka naber eyimin
yapıyorum hatta heyecanlanıp yaptığım diyeti de yazmıştım önceki sayfalardaSen diyet yapıyor musun canım
Gunaydin tatlim nasilsinyapıyorum hatta heyecanlanıp yaptığım diyeti de yazmıştım önceki sayfalarda
Ay her zaman yaptıklarımı yaptım ama o gün ayriyetten de yorulmuştum ondan mı oldu acaba didimGunaydinn sekerlerimm mutlu bir hafta diliyorum herkese
Disipline Girmis BirKadin kanka gecmis olsun ne yaptin oyleyuklenme kendine o kadar yahu! bize lazimsin sen
gözümden kaçmışyapıyorum hatta heyecanlanıp yaptığım diyeti de yazmıştım önceki sayfalarda
iyiyim canım ağrılarım azaldı günler geçtikçe spor yapmaya iyice alışıyorum resmen sen nasılsınGunaydin tatlim nasilsin
Ben bu sumo squatina goz diktim tam benlikmis yaw
Allah iyilik saglik versin kuzum:))iyiyim canım ağrılarım azaldı günler geçtikçe spor yapmaya iyice alışıyorum resmen sen nasılsın
ben de bayıldım sumo squata umarım işini görür
Yaramazmi kusum hey masallah:))Disipline Girmis BirKadin canım benim kiloya baktım şimdi 64.5 spor bana yaramis belli ki
Neyse ki belli değil boy olunca ama spor a devam bu kilo yu koruyayim:))Yaramazmi kusum hey masallah:))
rica ederim efendim her şey ince olmak içinAllah iyilik saglik versin kuzum:))
Hee yaa hemde nasil gorur varyaic bacaklari eritmem lazim biraz olmuyo oyle bingil bingil
Tisikirler
Ama senin kilon 62 diyorDisipline Girmis BirKadin canım benim kiloya baktım şimdi 64.5 spor bana yaramis belli ki
toplaşın geliyorumDisipline Girmis BirKadin kanka kiz benim topigin tozunu almaya gidiyim birazoksuz kaldi yetim kaldi yavrum
Hain dom dom
Son kilomu söylemiştim en son ne zamandir bakmıyordum almışim:)Ama senin kilon 62 diyor
Aldım mı demek istiyorsun
He anladımSon kilomu söylemiştim en son ne zamandir bakmıyordum almışim:)
regl olmusum agri baslamadan cabucak hallediyim dedimm :)Tamamdır
Erkenciyiz sporda