- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.729
- 798
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #1.921
Kebap yok diyet başliyy yarınOh kebap
Bende bugün pert ya soluksuz bi uyku çekerim yada bol ağrılı uykusuz bi gece=))Sagol canim
Hadi bakalim insallahKebap yok diyet başliyy yarın
Bozmycam inşallah 1 ay
Yorulunca insan daha guzel uyuyorBende bugün pert ya soluksuz bi uyku çekerim yada bol ağrılı uykusuz bi gece=))
Ay inşallah ya=) bu sayede uyurum bari. Diğer türlü devamlı uyanıyorum uyumasam daha mantıklı oluyor. İnşallah şöyle uyanmadan uyurum:)Yorulunca insan daha guzel uyuyor
Gezerken iyiydiCanım dikkat et fazla yüklenme allah korusun spor yapalım derken hepten vücuttan olmayalım
Şaka bi yana amannn dikkat.
Bende geçen akşam doğum günüm diye spor yapmamıştım ya o gün dinlenme günüm saydım o yüzden squatta dinlenme günüm diğer haftaya kdr yooookDisipline Girmis BirKadin
İyi geceler:)Hayirli geceler yavru kuslarim bënim
Liste yapilmis yetisemedim iyimi
60 squat
Birazda gobek attim
Opuyorum hepiciginizi datli ruyalar
Bu akşam free takılıyoruzHayirli geceler yavru kuslarim bënim
Liste yapilmis yetisemedim iyimi
60 squat
Birazda gobek attim
Opuyorum hepiciginizi datli ruyalar
Uyku gelmedi bi türlü kız:)) diz kapaklarim sızlıyor memlekete gelince
Gecmis olaun hocam80 squat
50 crunch
5 dk karın egzersizi
40 sn plank
10 dk danss
Beyaz Hatun
___
@Koremanya
120 squat
Visne27
10 dk yürüyüş
____
@pinkgeranium
1 saat yürüyüş
Yoga egzersizi
20 jumping jack
80 squat
___
@sabine
40 squat
___
_heidi_
75 squat
5 bin adım
20 sn plank
Parkte egzersiz
M e g g
80 squat
Ben de squat yok bugün kızlar.Sanırım ters bir hareket yaptım dün . Belim ağrıyor bugün
Kız ne zaman gocadınUyku gelmedi bi türlü kız:)) diz kapaklarim sızlıyor memlekete gelince
İşte bende bugün uyucam diye evde kaldım eşim gitti onun yüzünden uyuyamadım 10 kere kaldırdım benim uyku dağıldı yatak da keyif yapıyorumBende bugün pert ya soluksuz bi uyku çekerim yada bol ağrılı uykusuz bi gece=))
Ne güzel yürümüşsün sen maşallah75 squat
Yürüyüş 5 bin adım
20 sn plank
Parklardaki spor aletlerinin hepsi yarım saat=) bunu ne diye yazarsin bilmiyorum canım:)
Afiyet olsunModonnam bugun yarim kilo mangak etsadece 10 dk yurruyus iyiyim
Aman canım dikkat bende boyun fıtığını spor yaparken yaptım dikkat et geçmiş olsunSagol canim
hey maşallahhh :))) ben geber,yorum bugun yürüyemiyorumAhhahhah ben totoma güveniyorum fallenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?