- 23 Ağustos 2016
- 5.861
- 3.700
- 93
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #1.881
Pilates lastiği mi oluyo bant canım? Bence ctesilerini yogaya ayırman çok iyi olur hem vücudunu da şaşırtırsın, ben de sana yoga programları bakarım hattaÇok iyi bende ctesi salona yetişemiyorum ya ctesi evde blank ve yoga düşünüyorum birde avm pilates bandı alırsam bacak çalışırım pazarda dinleme nasıl sence
Sana sıkıntı vericek hareketleri yapma canım tonla başka hareket var nasılsaBurada sadece benim için sıkıntılı olan boat hareketi boyun fıtığına zararı yoksa yapayım bir araştırayım
Canım bacağı inceltiyor Harika birşey dur video bulursam atayım ebru şalllının var çok pahalı bende Kipa yAda migraosa bakayım diyorum ah Canım benim çok mutlu ettin beniPilates lastiği mi oluyo bant canım? Bence ctesilerini yogaya ayırman çok iyi olur hem vücudunu da şaşırtırsın, ben de sana yoga programları bakarım hatta
Değil mi doktor bana asılma değiş itme hareketi yap diyor fıtık için salonda da o şekilde çalışıyorum şükür iyi biraz dahaSana sıkıntı vericek hareketleri yapma canım tonla başka hareket var nasılsa
AynenBunlar hep danstan
Tebrikler
Durmak yok kankaaTebrik ederm
O zaman dansa devam kankaaaa
Heyy masallah
vallahi burada gaza geliyorum ve hemen ben de çok çalışmalıyım diyorumHeyy masallah
çok geçmiş olsun canım peki fıtığa iyi gelen egzersizler önerdi mi doktor veya spor hocan?Değil mi doktor bana asılma değiş itme hareketi yap diyor fıtık için salonda da o şekilde çalışıyorum şükür iyi biraz daha
umarım beklentilerini karşılar canım ne demekCanım bacağı inceltiyor Harika birşey dur video bulursam atayım ebru şalllının var çok pahalı bende Kipa yAda migraosa bakayım diyorum ah Canım benim çok mutlu ettin beni
bu hareketleri düzenli bi şekilde yaparsan çok iyi sonuç alırsın çok iyiymiş
Onları yapıyorum da canım benim alt karnım kaldı afedersin genital bölgemi göremiyorumçok geçmiş olsun canım peki fıtığa iyi gelen egzersizler önerdi mi doktor veya spor hocan?
son hareketi yapmazsın?Sonuna kadar izledim boyununu asılılıyor ya of
Bakıcam bakalım kesin Kararlıyım ben onu instgramdan takip ediyorum çok sağlıklı besleniyorumarım beklentilerini karşılar canım ne demek
ince bacaklar sevilirebru şallı uyuzuna tahammül etmek zor ama olsun hedeflerden şaşmamak lazım
Değil mi denemekden zarar çıkmaz ctesi boş geçmesinson hareketi yapmazsın?
25 kilo vermiş insansın alt karını mı eritemeyeceksin sence?Onları yapıyorum da canım benim alt karnım kaldı afedersin genital bölgemi göremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?