Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Çok iyi bende ctesi salona yetişemiyorum ya ctesi evde blank ve yoga düşünüyorum birde avm pilates bandı alırsam bacak çalışırım pazarda dinleme nasıl sence
Pilates lastiği mi oluyo bant canım? Bence ctesilerini yogaya ayırman çok iyi olur hem vücudunu da şaşırtırsın, ben de sana yoga programları bakarım hatta

Pilates lastiği mi oluyo bant canım? Bence ctesilerini yogaya ayırman çok iyi olur hem vücudunu da şaşırtırsın, ben de sana yoga programları bakarım hatta
Canım bacağı inceltiyor Harika birşey dur video bulursam atayım ebru şalllının var çok pahalı bende Kipa yAda migraosa bakayım diyorum ah Canım benim çok mutlu ettin beni

Canım bacağı inceltiyor Harika birşey dur video bulursam atayım ebru şalllının var çok pahalı bende Kipa yAda migraosa bakayım diyorum ah Canım benim çok mutlu ettin beni
umarım beklentilerini karşılar canım ne demek
ince bacaklar sevilir ebru şallı uyuzuna tahammül etmek zor ama olsun hedeflerden şaşmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…