• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Crunch da acıtır mekik de Zaten acımazsa hocam hep şunu derdi yanlış yapıyorsun acıması gerekiyor sızlayacak
Desene doğru tahmin etmişim boşamı gitti onca crunch :olamaz:
Ben napim o zaman yanlış yapmaya devam mı etsem :))) çünkü orda bi uyuşukluk hissi vardı geçmişti mekik çektiğimden beri yeniden o his var :( ben haftaiçi bi doktora gideyim bişey yok derse doğru yolu bulurum :D

Desene doğru tahmin etmişim boşamı gitti onca crunch :olamaz:
Ben napim o zaman yanlış yapmaya devam mı etsem :))) çünkü orda bi uyuşukluk hissi vardı geçmişti mekik çektiğimden beri yeniden o his var :KK43: ben haftaiçi bi doktora gideyim bişey yok derse doğru yolu bulurum :KK70:
Mekik çek canım tabi önce doktoruna bir sor ona göre seni zorlamayacak bir program yaparız

Kızlar bişey aklıma takıldı yaa :deli:

Şimdi ben mekik çekiyorum sonra plank yapıyorum birazda yan karın çalışıyorum squat derken yoruluyorum. Mesela Disipline Girmis BirKadin Disipline Girmis BirKadin bacımızın eklediği videoyu akşam sıkıldığım an yapsam da etki gösterir değil mi :deli:
Gösterir canım onun hemen öncesi yarım saat sade Türk kahvesi iç yağların çabuk yakar

IMG_4824.JPG
At canım bende merak ediyorum yogayı
Bu hateketlerin herbirini 60 ar saniye yapıp squata ve jumping jack e başlıyorum canım

Back