• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Merhaba kızlaaar oyumuzu kullandık geldik milletimiz için hayırlısı ne ise o olsun diyorum ve asıl konuma giriyorum :halay:

Ben yarın tartılıcam bugün unuttum yarın aç krnına artık tartılıcam. Ay kızlar ama sanki vücudumu daha bi diri hissediyorum ya sizlerde öyle misiniz ?

Ha birde şey dicem kilo veremediysek de moraller bozulmasın çünkü kas kütlemiz artıyor buda baskül de ağırlık yapr morali bozmuyoruuuz :KK49:
Merhaba adanalı :KK54: benim annemde adanalı bu arada :)

Belli bi kilodan sonrası daha yavaş veriliyo bide o var tabi :)) mesela ben 60ın altına inerken baya yavaşlıyorum:)

Squati doğru yapmak icin arastirirken aklima takildi da sadece squat ise yarar mi yani beslenmede duzenli olursa. Bir sürü yabanci isimli spor hareketleri cikiyor :D
Ben bi program uygulamak istiyorum. Gobegimdeki yaglari da eritmek için. Bana önerilerdr bulunabilir misiniz acaba, siz neler yapiyorsunuz?

Miyav_su Miyav_su bişey sorcam minik kuşum. Crunch ta normal mekiğe göre alt karın daha mı az zorlanıyo. Ben yanlış mı yapıyorum acaba. Sezeryanlıyım ya normal mekikten sonra acayip bi sızlama oluyo o bölgede ama crunchta olmuyo.
Crunch da acıtır mekik de Zaten acımazsa hocam hep şunu derdi yanlış yapıyorsun acıması gerekiyor sızlayacak

Gunaydinnnnn sekerlerimmm:KK200:mutlu pazarlar:KK15:

Veeeee daannnssss:KK71:@Kurk Mantosuz Madonna kankaaaa guncel kilomu sil ordan kiizzzz:KK73:
Tartildim yavru kuslarim 58.700kg teyyy teyyyy teyyyyy:halay::halay:ayy zaten bir hafifleme geldi diyodum:KK53:squati daha rahat yapiyorum ohh beeee:21:
Tebrik ederm :KK9:
O zaman dansa devam kankaaaa :27:

Squati doğru yapmak icin arastirirken aklima takildi da sadece squat ise yarar mi yani beslenmede duzenli olursa. Bir sürü yabanci isimli spor hareketleri cikiyor :KK70:
Ben bi program uygulamak istiyorum. Gobegimdeki yaglari da eritmek için. Bana önerilerdr bulunabilir misiniz acaba, siz neler yapiyorsunuz?
Video ekşeyip etiketleyeceğim seni, ben o hareketleri hergün düzenli yapıyorum ;)

Ya kızlar popomda yuvarlaklaşma var ama kilo almışım ya :olamaz:
Squat vücudumdaki yağları totomda topluyo demek ki :KK53: :KK53:
:27::27:
Kanka yuvarlandın demek he , bak demek ki ekstra birşeyler yapsan diyete başlasan kilo verecekesin :27:

Video ekşeyip etiketleyeceğim seni, ben o hareketleri hergün düzenli yapıyorum :KK66:

:KK53::KK53:
Kanka yuvarlandın demek he , bak demek ki ekstra birşeyler yapsan diyete başlasan kilo verecekesin :KK53:
Aynen balım ya yarın başlıyorum diyete
1 ay sıkıcam kendimi bi 4 kilo gitmesi gerek :)

Aynen balım ya yarın başlıyorum diyete
1 ay sıkıcam kendimi bi 4 kilo gitmesi gerek :)
4 çokta değilmiş ya verirsin :KK49:
Sen dışarı çıkıp yürüyüş yapmıyosum herhalde
Leslie yap bence mutlaka güzel yoruyor adamı:eğlence:

4 çokta değilmiş ya verirsin :KK49:
Sen dışarı çıkıp yürüyüş yapmıyosum herhalde
Leslie yap bence mutlaka güzel yoruyor adamı:eğlence:
Yapmıyorum burada yürüyüş yapılacak düzgün alan yok canım. Aslında bi 6-7 kilo fazlam var da 1 aylık hedefim 4 kilo. Leslieye bi göz atayım :)

Yapmıyorum burada yürüyüş yapılacak düzgün alan yok canım. Aslında bi 6-7 kilo fazlam var da 1 aylık hedefim 4 kilo. Leslieye bi göz atayım :)
Anladım canım.
Bence de bir bak , yürüyüşe vakti olmayan herkes bunu yapıyormuş :spor:

Back