- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.891
- 598
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #1.821
:) hoşgeldiniz. Eklemeyi yapacağım uygun zamandaBende bu programin icinde yer almak istiyorum. 2 ay önce baslamistim ama biraktim squati bi kac gun yapip
gobek fazlaligim var. İstedigim vücudu elde edecegim bende ..her gun varim sizinle
Boyum 161
Kilom 55
Bencede ölç çünkü kilo vermesen bile yAda benim gibi gram gram versen bile vücûd inceliyorİnanırım
Ben 40 giyiom sanırım emin değilim değişiyor kalıplar
Bi ara her yerimi ölçüp yazarım
Sağol birtanem yanlız Çinli uzakdoğulu görünce sen aklıma geliyorsun şuan gençler gelmiyor gençler gelsin bunların meşhur çizgi film karakterleri var onlar gibi giyiniyorlar adını hatırlayamadımSenin de olur canım inşallah.
Kıyamam üzülme.
Şuan yok canım yoğunluğum ve rahatsızlığım yüzünden inşallah ekim ayınaNeden canim
Hoşgeldiniz inşallah istediğin vücudu elde edersinizBende bu programin icinde yer almak istiyorum. 2 ay önce baslamistim ama biraktim squati bi kac gun yapip
gobek fazlaligim var. İstedigim vücudu elde edecegim bende ..her gun varim sizinle
Boyum 161
Kilom 55
Tebriklerr ne kadar gittiGunaydinnnnn sekerlerimmmmutlu pazarlar
Veeeee daannnssss@Kurk Mantosuz Madonna kankaaaa guncel kilomu sil ordan kiizzzz
Tartildim yavru kuslarim 58.700kg teyyy teyyyy teyyyyyayy zaten bir hafifleme geldi diyodum squati daha rahat yapiyorum ohh beeee
Kolay gelsin miyavv çoz zorrGünaydın genç ve sportmen bayanlar ben bugün seçim sonrası dükkandayımve temizlik yapıcaz eşimle akşama kadar sürer bugün spor yok artık temizliği Sayarım incik cıncık of of tek tek temizle yerleştir
Sagol tatlimmTebriklerr ne kadar gitti
Aralıksız 100 mekikAy geciktimm ama yeni bitti napimm
Neyse yinede yaziim 10 dk ısınma hareketi
75 squat
100 mekik (aralıksız)
40 saniye plank
Madonnacım tebrikler şekerim pro olmuşuz darısı bizlere olur inşallahhh
Kolay gelsiinn ♥♥♥♥Günaydın genç ve sportmen bayanlar ben bugün seçim sonrası dükkandayımve temizlik yapıcaz eşimle akşama kadar sürer bugün spor yok artık temizliği Sayarım incik cıncık of of tek tek temizle yerleştir
Bunlar hep danstanGunaydinnnnn sekerlerimmmmutlu pazarlar
Veeeee daannnssss@Kurk Mantosuz Madonna kankaaaa guncel kilomu sil ordan kiizzzz
Tartildim yavru kuslarim 58.700kg teyyy teyyyy teyyyyyayy zaten bir hafifleme geldi diyodum squati daha rahat yapiyorum ohh beeee
Sağol Allah razı olsun canımKolay gelsin miyavv çoz zorr
Maşallah arkadaşıma
Bugün planında ne var
Hahaha o olmadan spor yapmış sayılmıyorum ben amaBana mı didin?
Kız keşke 10 tane de ip atlasaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?