Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Bende bu programin icinde yer almak istiyorum. 2 ay önce baslamistim ama biraktim squati bi kac gun yapip
gobek fazlaligim var. İstedigim vücudu elde edecegim bende ..her gun varim sizinle

Boyum 161
Kilom 55
:) hoşgeldiniz. Eklemeyi yapacağım uygun zamanda

Senin de olur canım inşallah.
Kıyamam üzülme.
Sağol birtanem yanlız Çinli uzakdoğulu görünce sen aklıma geliyorsun şuan gençler gelmiyor gençler gelsin bunların meşhur çizgi film karakterleri var onlar gibi giyiniyorlar adını hatırlayamadım

Bende bu programin icinde yer almak istiyorum. 2 ay önce baslamistim ama biraktim squati bi kac gun yapip
gobek fazlaligim var. İstedigim vücudu elde edecegim bende ..her gun varim sizinle

Boyum 161
Kilom 55
Hoşgeldiniz inşallah istediğin vücudu elde edersiniz

Tebriklerr ne kadar gitti

Kolay gelsiinn ♥♥♥♥

Bunlar hep danstan
Tebrikler

Merhaba kızlaaar oyumuzu kullandık geldik milletimiz için hayırlısı ne ise o olsun diyorum ve asıl konuma giriyorum

Ben yarın tartılıcam bugün unuttum yarın aç krnına artık tartılıcam. Ay kızlar ama sanki vücudumu daha bi diri hissediyorum ya sizlerde öyle misiniz ?

Ha birde şey dicem kilo veremediysek de moraller bozulmasın çünkü kas kütlemiz artıyor buda baskül de ağırlık yapr morali bozmuyoruuuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…