- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 35
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #1.841
Merhaba adanalıMerhaba kızlaaar oyumuzu kullandık geldik milletimiz için hayırlısı ne ise o olsun diyorum ve asıl konuma giriyorum
Ben yarın tartılıcam bugün unuttum yarın aç krnına artık tartılıcam. Ay kızlar ama sanki vücudumu daha bi diri hissediyorum ya sizlerde öyle misiniz ?
Ha birde şey dicem kilo veremediysek de moraller bozulmasın çünkü kas kütlemiz artıyor buda baskül de ağırlık yapr morali bozmuyoruuuz
Evet canım teşekkür ederimYogayı evde yapıyorsun değil mi çok güzel bugün ki sporun bayıldımcanım
At canım bende merak ediyorum yogayıEvet canım teşekkür ederimfotoğrafını da atmıştım yaptığım yoganın bi daha atayım istersen? 6 dk sürüyor çok yormuyo
Ah gerçekten mii o halde hemşehri sayılırız anadan da olsa canım benimMerhaba adanalıbenim annemde adanalı bu arada :)
Belli bi kilodan sonrası daha yavaş veriliyo bide o var tabi :)) mesela ben 60ın altına inerken baya yavaşlıyorum:)
Crunch da acıtır mekik de Zaten acımazsa hocam hep şunu derdi yanlış yapıyorsun acıması gerekiyor sızlayacakMiyav_su bişey sorcam minik kuşum. Crunch ta normal mekiğe göre alt karın daha mı az zorlanıyo. Ben yanlış mı yapıyorum acaba. Sezeryanlıyım ya normal mekikten sonra acayip bi sızlama oluyo o bölgede ama crunchta olmuyo.
Bakabilermiyim?Ya kızlar popomda yuvarlaklaşma var ama kilo almışım ya
Squat vücudumdaki yağları totomda topluyo demek ki
Henüz pişmedi pişsin atarımBakabilermiyim?
Tebrik edermGunaydinnnnn sekerlerimmmmutlu pazarlar
Veeeee daannnssss@Kurk Mantosuz Madonna kankaaaa guncel kilomu sil ordan kiizzzz
Tartildim yavru kuslarim 58.700kg teyyy teyyyy teyyyyyayy zaten bir hafifleme geldi diyodum squati daha rahat yapiyorum ohh beeee
Video ekşeyip etiketleyeceğim seni, ben o hareketleri hergün düzenli yapıyorumSquati doğru yapmak icin arastirirken aklima takildi da sadece squat ise yarar mi yani beslenmede duzenli olursa. Bir sürü yabanci isimli spor hareketleri cikiyor
Ben bi program uygulamak istiyorum. Gobegimdeki yaglari da eritmek için. Bana önerilerdr bulunabilir misiniz acaba, siz neler yapiyorsunuz?
Ya kızlar popomda yuvarlaklaşma var ama kilo almışım ya
Squat vücudumdaki yağları totomda topluyo demek ki
Aynen balım ya yarın başlıyorum diyeteVideo ekşeyip etiketleyeceğim seni, ben o hareketleri hergün düzenli yapıyorum
Kanka yuvarlandın demek he , bak demek ki ekstra birşeyler yapsan diyete başlasan kilo verecekesin
4 çokta değilmiş ya verirsinAynen balım ya yarın başlıyorum diyete
1 ay sıkıcam kendimi bi 4 kilo gitmesi gerek :)
Yapmıyorum burada yürüyüş yapılacak düzgün alan yok canım. Aslında bi 6-7 kilo fazlam var da 1 aylık hedefim 4 kilo. Leslieye bi göz atayım :)4 çokta değilmiş ya verirsin
Sen dışarı çıkıp yürüyüş yapmıyosum herhalde
Leslie yap bence mutlaka güzel yoruyor adamı
Anladım canım.Yapmıyorum burada yürüyüş yapılacak düzgün alan yok canım. Aslında bi 6-7 kilo fazlam var da 1 aylık hedefim 4 kilo. Leslieye bi göz atayım :)
Tamam canım :)Anladım canım.
Bence de bir bak , yürüyüşe vakti olmayan herkes bunu yapıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?