Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Merhaba adanalı benim annemde adanalı bu arada :)

Belli bi kilodan sonrası daha yavaş veriliyo bide o var tabi :)) mesela ben 60ın altına inerken baya yavaşlıyorum:)

Squati doğru yapmak icin arastirirken aklima takildi da sadece squat ise yarar mi yani beslenmede duzenli olursa. Bir sürü yabanci isimli spor hareketleri cikiyor
Ben bi program uygulamak istiyorum. Gobegimdeki yaglari da eritmek için. Bana önerilerdr bulunabilir misiniz acaba, siz neler yapiyorsunuz?

Crunch da acıtır mekik de Zaten acımazsa hocam hep şunu derdi yanlış yapıyorsun acıması gerekiyor sızlayacak

Tebrik ederm
O zaman dansa devam kankaaaa

Video ekşeyip etiketleyeceğim seni, ben o hareketleri hergün düzenli yapıyorum

Ya kızlar popomda yuvarlaklaşma var ama kilo almışım ya
Squat vücudumdaki yağları totomda topluyo demek ki

Kanka yuvarlandın demek he , bak demek ki ekstra birşeyler yapsan diyete başlasan kilo verecekesin

Video ekşeyip etiketleyeceğim seni, ben o hareketleri hergün düzenli yapıyorum

Kanka yuvarlandın demek he , bak demek ki ekstra birşeyler yapsan diyete başlasan kilo verecekesin
Aynen balım ya yarın başlıyorum diyete
1 ay sıkıcam kendimi bi 4 kilo gitmesi gerek :)

Aynen balım ya yarın başlıyorum diyete
1 ay sıkıcam kendimi bi 4 kilo gitmesi gerek :)
4 çokta değilmiş ya verirsin
Sen dışarı çıkıp yürüyüş yapmıyosum herhalde
Leslie yap bence mutlaka güzel yoruyor adamı

4 çokta değilmiş ya verirsin
Sen dışarı çıkıp yürüyüş yapmıyosum herhalde
Leslie yap bence mutlaka güzel yoruyor adamı
Yapmıyorum burada yürüyüş yapılacak düzgün alan yok canım. Aslında bi 6-7 kilo fazlam var da 1 aylık hedefim 4 kilo. Leslieye bi göz atayım :)

Yapmıyorum burada yürüyüş yapılacak düzgün alan yok canım. Aslında bi 6-7 kilo fazlam var da 1 aylık hedefim 4 kilo. Leslieye bi göz atayım :)
Anladım canım.
Bence de bir bak , yürüyüşe vakti olmayan herkes bunu yapıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…