- 24 Ağustos 2016
- 3.623
- 27.687
- 508
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
- #1.421
Amin canım aminRabbim şifa versin Canım Şafi ismi ile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım aminRabbim şifa versin Canım Şafi ismi ile
Optüm canım seni cok tesekkür ederim insallah hayırlı olur bizim için :)Hadi bakalım gözünaydın, sonunda yuvana kavuştun :)
Geçmiş olsun kuzum, tüm gün hareket etmişsin zaten. Boşver sen bi düzenini kur önce
Bizimki idrar yollari enfeksiyonundan daha kotusuymus bu 2. Enf gecirisi meger mesane keselesmesi varmıs enfeksiyon sebebi oymus. Kesede biriken idrarı atamiyor ve durdukca bakteri uruyormus onunda tedavisi ameliyatmis. Insallah ameliyata gerek kalmaz kızlar ne olur dua edin daha 10. Ayında kuzum
Tamam oldu
TamamdırEvet, ediyorum ben. Bugün misafirim vardı giremedim buraya pek. Yazamadım o yüzden.
squat beni birazcık yürümekten alıkoymakta ve ben buna alışmakla meşgul olmaktayım sessizliğim bu yüzdenfabric nerelerdesin sekerim
Benim bacaklar benden bağımsız=)) 30 gün sonunda ortada bir bacak olursa sonucu göreceğiz bakalımsquat beni birazcık yürümekten alıkoymakta ve ben buna alışmakla meşgul olmaktayım sessizliğim bu yüzden
şans bu ya bugün mutlu mutlu mola günündeyiz bir çoğumuz
sen neler yapıyorsun farklı farklı egzersizler yapıyorsun görüyorum