- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
- #1.381
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Salonda ben bunu yapıyorum siz dediğim gibi ağırlık ile yapabilirsiniz evde
Kız yaramaz mı benim kocaman aşağıya doğru göğüslerimi topladı Canım Harika birşeyBen squatı bitirince başlıcam
Annem bir ara yapıyordu 33cl su şişeleriyle baya işe yaramıştı. Daş gibi olmuştu göğüsleri
Ben sıkılaşmak istiyorum esasen,ne kadar zamanda sonuç alırım dersin tatlım ?Maşallah harikasın devamı gelir inşallah kızlar dediğim gibi 1 ay sonra ölçü yapın bakalım be kadar inceldiniz daha çok spor yaparsınız
En az 3 ay müddet tanı canım erkekler 1 ay sonra sonuç alıyorda bizler malesef hemen alamıyoruzBen sıkılaşmak istiyorum esasen,ne kadar zamanda sonuç alırım dersin tatlım ?
Köpeğin falan mı var canımKızlar bu arada aryam minik kızım doğurdu 3 tane üçümüz oldu teyzeleri olarak. Hazırlayın hediyeleri
Kedi miKızlar bu arada aryam minik kızım doğurdu 3 tane üçümüz oldu teyzeleri olarak. Hazırlayın hediyeleri
Hayır iş yerinde kediler var iki tane ikiside hamile biri bugün Doğum yaptı köpeklerde vardı 4 tane 3 öldü biri sahiplendirdik 4 tane daha büyük köpek var onlarda Demir baş buranın kedilerde öyle ama yavruları ne olucak bilmiyorumKöpeğin falan mı var canım
Evet hazırlayın hediyeleriKedi mi
Odası benden . Mamalarını da teyzeleri alsın, aşılarını yaptırsınEvet hazırlayın hediyeleri
Çok güzel bayıldım mamaları @Tatlicadi Meg teyzesi sponsor olsunOdası benden . Mamalarını da teyzeleri alsın, aşılarını yaptırsın Eki Görüntüle 1981947
Çok tatlılardır eminim yaHayır iş yerinde kediler var iki tane ikiside hamile biri bugün Doğum yaptı köpeklerde vardı 4 tane 3 öldü biri sahiplendirdik 4 tane daha büyük köpek var onlarda Demir baş buranın kedilerde öyle ama yavruları ne olucak bilmiyorum
BeklemedeyimTamam Canım örnek resimler ile buraya koyucam bekle
Koydum canım görmedin miBeklemedeyim
Gördüm msjları sırayla okuduğum içinKoydum canım görmedin mi
Gördüm msjları sırayla okuduğum için