• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürksüz'ün Squat Günlüğü

squat beni birazcık yürümekten alıkoymakta ve ben buna alışmakla meşgul olmaktayım sessizliğim bu yüzden:KK53:
şans bu ya bugün mutlu mutlu mola günündeyiz bir çoğumuz :halay:
sen neler yapıyorsun farklı farklı egzersizler yapıyorsun görüyorum:KK45:
Evet ya tutamiyorum kendimi :27:
Dinlenme gunu iyi oluyor gercekten
Ilk dinlenmemden sonraki iki gun hic agrim yoktu dun biraz olur gibi oldu hemen dinlenme gunu geldi zaten , demek ki programi iyi ayalamislar :27:

Hepinize çook teşekkür ediyorum fıstıklarrr :KK54:

Ayyy yedik içtik harikaa bide bunu sindirmesi var ben şimdi güzel bi spora başlıyorum bildirm yaparımm
Canim ne yapacaksin , simdiden yazar misin. Listeyi yapacagim

Evet ya tutamiyorum kendimi :KK53:
Dinlenme gunu iyi oluyor gercekten
Ilk dinlenmemden sonraki iki gun hic agrim yoktu dun biraz olur gibi oldu hemen dinlenme gunu geldi zaten , demek ki programi iyi ayalamislar :KK53:
Keşke bana da bu enerji ve istek gelse madonnaaa :KK53:
allahtan dinlenme günü var yoksa yerlerde sürünerek devam edicem yaşamıma:KK53:

:KK70: :KK70: :KK70: ortada bacak çıkar mı bilmem de :KK70: :KK70: taş gibi bacaklar heyy maşallah denecek kıvamda bacak ve popolar oluşabilir :KK53:
Hadi bakalım:D :D ben şimdiden yarın 70 i yapacağım onu düşünüyorum. Hala ağrıyor bacaklarim uzatıp gerdigimde.nasıl çalıştıysam acaba:D

gönül rahatlığı ile sadece squatı ve yürüyüşü yapar geçerim o zaman :KK53:
yürüyüşsüz yapamam ben direk armut vücut olmaya başlıyorum :kızgın: göbeeek hooop basenleeero_O:KK53:
Ben yuruyusu kestim resmen :olamaz:

Back