• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Kızlaar bugün benim doğum günümmm :KK50:

Birazdan nişanlım beni alacak dışarı çıkıp yemek yicez bugün yeme içme konusunda kendime tatil veriyorum ama gece spor yapıcam yarın yememe içmeme tekrar dikkat edicem bugün misafirlerim vardı pek giremedim ama hep aklımdaydınız sizi seviyorumm :KK36::KK36::KK37:

Birazdan nişanlım beni alacak dışarı çıkıp yemek yicez bugün yeme içme konusunda kendime tatil veriyorum ama gece spor yapıcam yarın yememe içmeme tekrar dikkat edicem bugün misafirlerim vardı pek giremedim ama hep aklımdaydınız sizi seviyorumm :KK36::KK36::KK37:
Aaaaa:KK28:
Mutlu yıllar canımmm:KK68:
İyi eğlenmeler :KK60:
Bizde seni seviyoruz :KK19:

İyiki doğduuunn :KK200: :KK200:

Canım esim donmedi ev tuttu karsta bende oraya gidecek esyalari hazirliyorum bizde mayısta gidecegiz insallah :)

Kızlar ben dun gece hic uyumadım kızım hastaydı dis ciakriyor idrar yolu enf olmus yine pisik olmus :KK43: sabah doktora gittim 8de ve aksam 6da eve geldim artık yürümekten ayallarimın altı acıyor suan spor yapacak helde degilim ama bu yuruyus sayilr mi bilmiyorum

Disipline Girmis BirKadin Disipline Girmis BirKadin
Hadi bakalım gözünaydın, sonunda yuvana kavuştun :)
Geçmiş olsun kuzum, tüm gün hareket etmişsin zaten. Boşver sen bi düzenini kur önce ;)

Kızlar ben dun gece hic uyumadım kızım hastaydı dis ciakriyor idrar yolu enf olmus yine pisik olmus :KK43: sabah doktora gittim 8de ve aksam 6da eve geldim artık yürümekten ayallarimın altı acıyor suan spor yapacak helde degilim ama bu yuruyus sayilr mi bilmiyorum

Disipline Girmis BirKadin Disipline Girmis BirKadin
Geçmiş olsun canım ay idrar yolları çok kötü oluyor ya rabbim şifa versin Tabiki sayılır csnım bunu mu kafaya takıyorsun

Doğum günün kutlu olsun rabbim sağlıklı bir ömür versin

IMG_9438.PNG

Geçmiş olsun canım ay idrar yolları çok kötü oluyor ya rabbim şifa versin Tabiki sayılır csnım bunu mu kafaya takıyorsun
Bizimki idrar yollari enfeksiyonundan daha kotusuymus bu 2. Enf gecirisi meger mesane keselesmesi varmıs enfeksiyon sebebi oymus. Kesede biriken idrarı atamiyor ve durdukca bakteri uruyormus onunda tedavisi ameliyatmis. Insallah ameliyata gerek kalmaz kızlar ne olur dua edin :( daha 10. Ayında kuzum

Bizimki idrar yollari enfeksiyonundan daha kotusuymus bu 2. Enf gecirisi meger mesane keselesmesi varmıs enfeksiyon sebebi oymus. Kesede biriken idrarı atamiyor ve durdukca bakteri uruyormus onunda tedavisi ameliyatmis. Insallah ameliyata gerek kalmaz kızlar ne olur dua edin :KK43: daha 10. Ayında kuzum
Rabbim şifa versin Canım Şafi ismi ile

Back