- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.985
- 498
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
- #1.401
Miyav_su . Kediciklerin kıyafetleri de benden olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen günde 15*2 yap yani 50 defa yap 1 ay sonra göğüslerini ölç ona göre kendine göre rakamı ayarla CanımMiyav_su . Teşekkür ederim hemen başlayayım günlük kaç tane yapmalıyız
Oy oy teşekkür ederim teyzesiMiyav_su . Kediciklerin kıyafetleri de benden olsun
AaaaaKızlaar bugün benim doğum günümmm
Birazdan nişanlım beni alacak dışarı çıkıp yemek yicez bugün yeme içme konusunda kendime tatil veriyorum ama gece spor yapıcam yarın yememe içmeme tekrar dikkat edicem bugün misafirlerim vardı pek giremedim ama hep aklımdaydınız sizi seviyorumm
İyiki doğduuunnKızlaar bugün benim doğum günümmm
Birazdan nişanlım beni alacak dışarı çıkıp yemek yicez bugün yeme içme konusunda kendime tatil veriyorum ama gece spor yapıcam yarın yememe içmeme tekrar dikkat edicem bugün misafirlerim vardı pek giremedim ama hep aklımdaydınız sizi seviyorumm
Canım esim donmedi ev tuttu karsta bende oraya gidecek esyalari hazirliyorum bizde mayısta gidecegiz insallah :)Bexy bu arada hayırlı olsun canım, eşin döndü mü sen yalnız mı kalacaksın?
Canım esim donmedi ev tuttu karsta bende oraya gidecek esyalari hazirliyorum bizde mayısta gidecegiz insallah :)
Hadi bakalım gözünaydın, sonunda yuvana kavuştun :)Kızlar ben dun gece hic uyumadım kızım hastaydı dis ciakriyor idrar yolu enf olmus yine pisik olmus sabah doktora gittim 8de ve aksam 6da eve geldim artık yürümekten ayallarimın altı acıyor suan spor yapacak helde degilim ama bu yuruyus sayilr mi bilmiyorum
Disipline Girmis BirKadin
Geçmiş olsun canım ay idrar yolları çok kötü oluyor ya rabbim şifa versin Tabiki sayılır csnım bunu mu kafaya takıyorsunKızlar ben dun gece hic uyumadım kızım hastaydı dis ciakriyor idrar yolu enf olmus yine pisik olmus sabah doktora gittim 8de ve aksam 6da eve geldim artık yürümekten ayallarimın altı acıyor suan spor yapacak helde degilim ama bu yuruyus sayilr mi bilmiyorum
Disipline Girmis BirKadin
Ben daha yapmadım canım.Kızlar yaptınız mı spor ? Ben yaptım eve geldim yatıyorum iyi geceler herkese yarın bakalım sonuçlar nasıl çıkacak ben sonuncu olurum
Doğum günün kutlu olsun rabbim sağlıklı bir ömür versinKızlaar bugün benim doğum günümmm
İyi geceler canım iyi sporlarBen daha yapmadım canım.
İyi geceler
Bizimki idrar yollari enfeksiyonundan daha kotusuymus bu 2. Enf gecirisi meger mesane keselesmesi varmıs enfeksiyon sebebi oymus. Kesede biriken idrarı atamiyor ve durdukca bakteri uruyormus onunda tedavisi ameliyatmis. Insallah ameliyata gerek kalmaz kızlar ne olur dua edin daha 10. Ayında kuzumGeçmiş olsun canım ay idrar yolları çok kötü oluyor ya rabbim şifa versin Tabiki sayılır csnım bunu mu kafaya takıyorsun
Rabbim şifa versin Canım Şafi ismi ileBizimki idrar yollari enfeksiyonundan daha kotusuymus bu 2. Enf gecirisi meger mesane keselesmesi varmıs enfeksiyon sebebi oymus. Kesede biriken idrarı atamiyor ve durdukca bakteri uruyormus onunda tedavisi ameliyatmis. Insallah ameliyata gerek kalmaz kızlar ne olur dua edin daha 10. Ayında kuzum