Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Kızlaar bugün benim doğum günümmm

Birazdan nişanlım beni alacak dışarı çıkıp yemek yicez bugün yeme içme konusunda kendime tatil veriyorum ama gece spor yapıcam yarın yememe içmeme tekrar dikkat edicem bugün misafirlerim vardı pek giremedim ama hep aklımdaydınız sizi seviyorumm

Aaaaa
Mutlu yıllar canımmm
İyi eğlenmeler
Bizde seni seviyoruz

İyiki doğduuunn

Canım esim donmedi ev tuttu karsta bende oraya gidecek esyalari hazirliyorum bizde mayısta gidecegiz insallah :)

Hadi bakalım gözünaydın, sonunda yuvana kavuştun :)
Geçmiş olsun kuzum, tüm gün hareket etmişsin zaten. Boşver sen bi düzenini kur önce

Geçmiş olsun canım ay idrar yolları çok kötü oluyor ya rabbim şifa versin Tabiki sayılır csnım bunu mu kafaya takıyorsun

Doğum günün kutlu olsun rabbim sağlıklı bir ömür versin

Geçmiş olsun canım ay idrar yolları çok kötü oluyor ya rabbim şifa versin Tabiki sayılır csnım bunu mu kafaya takıyorsun
Bizimki idrar yollari enfeksiyonundan daha kotusuymus bu 2. Enf gecirisi meger mesane keselesmesi varmıs enfeksiyon sebebi oymus. Kesede biriken idrarı atamiyor ve durdukca bakteri uruyormus onunda tedavisi ameliyatmis. Insallah ameliyata gerek kalmaz kızlar ne olur dua edin daha 10. Ayında kuzum

Rabbim şifa versin Canım Şafi ismi ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…