- 24 Ocak 2016
- 5.473
- 39.913
- 468
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #1.361
BendeeeeeeeOooyyy bugün 80 squat
Ay beni mahcup
Ay kıyamam canım ya göğüslerin büyük mü evde ağırlık aletin var mı yoksa Bile bu 1 tl tombiş su şişeleri var onlara kum doldur sana küçük bir tüyo vereyim olur muben göğüsleri çıkarsam yeter
Maşallah harikasın devamı gelir inşallah kızlar dediğim gibi 1 ay sonra ölçü yapın bakalım be kadar inceldiniz daha çok spor yaparsınızBugün 40 squat yaz canım gider gitmez eve yapacağım
Ay beni mahcupettiniz naif üye canım ben haftasonuna kadar spor salonuna gideceğim ctesi büyük ihtimal avm türüm olur oraya yürüyerek gider gelirim dükkandan erken çıkarsam oda toplam 4 saat içinde gezmesinde var yemek yemeside pazar eşim dükkanda olur bende şöyle saat 10 kadar uyur sonra koşa yolunda koşarım ptesi kaldığım yerden salona devam haziran ayına kadar sonra yüzme
Sorma o reklamlar beni çileden çıkarıyor özellikle siyaset olanlardan bıktımKız hergün koca sayfa oluyor , ilk sayfayı o şekilde düzenlemem çok zor ayrıca. Listeye biri ni eklerken bile sıkıntı oluyor.Sitenin heryeri reklam malumunuz.donuyor sürekli.
Canım sumo yap ağırlık yoksa küçük pet şişelere bas kumu olmaz mı hem çok daha etkili olur kızlarHazirana kadar bu tempoda gidersen iğne ipliğe dönersin canım sen. :))
Benim de bugün yürüyüş yapasım var ama fena yagmur yaģıyor. Evde squata devam, mekik çekicem yat kalk, yat kalk
Hayırdır ağrın nasıl oldu canım iyi misinBugüün çok halsizim
İnşallah canım ağzından bal damlıyor elbisem hazır bayramda beni bekliyorHazirana kadar bu tempoda gidersen iğne ipliğe dönersin canım sen. :))
Benim de bugün yürüyüş yapasım var ama fena yagmur yaģıyor. Evde squata devam, mekik çekicem yat kalk, yat kalk
Ayy ver ne olur emziriyorum diye aldılar başını gittiler.Ay kıyamam canım ya göğüslerin büyük mü evde ağırlık aletin var mı yoksa Bile bu 1 tl tombiş su şişeleri var onlara kum doldur sana küçük bir tüyo vereyim olur mu
Dün iyice terledim ardından duş alınca geçtiHayırdır ağrın nasıl oldu canım iyi misin
Canım sumo yap ağırlık yoksa küçük pet şişelere bas kumu olmaz mı hem çok daha etkili olur kızlar
İnşallah canım ağzından bal damlıyor elbisem hazır bayramda beni bekliyorbeyaz akşama foto çekeyim göndereyim etek boyları uzun eşim kilolu iken uzun elbise özellikle şu düğün salonundaki meşhur elbise yüzünden nefret etti o daha görmedi siz uyar derseniz etek boylarını kestiricem
Squatı kaç set te yapıyorsunŞu squat olayına bi alışayım. Denerim inşallah. Squat cok zorluyor beni.
Tamam canım bakarız
Evet yaa cok deforme oluyorlarAyy ver ne olur emziriyorum diye aldılar başını gittiler.
dün 3 set halinde yaptım.Squatı kaç set te yapıyorsun
3. Emzirmem emzirirken büyüyorlar sonra küçülüyorlar.Evet yaa cok deforme oluyorlar
15 15 ancak yapıyorum bendün 3 set halinde yaptım.
2'şer dakika mola vererek
Birazda sarkma oluyor haliyle. :))3. Emzirmem emzirirken büyüyorlar sonra küçülüyorlar.
Sen başka egzersizlerde yapiyorsun ama haliyle daha zor gelmesi normal canim. Ben şimdiden 250 nasil yapacagimi düşunüyorum15 15 ancak yapıyorum ben
Dediğim gibi olmuş canım iyi aman dikkat ben gibi yapmayın da ben kendim yaptım boyun fıtığınıDün iyice terledim ardından duş alınca geçti
Tamam Canım örnek resimler ile buraya koyucam bekleAyy ver ne olur emziriyorum diye aldılar başını gittiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?