- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #1.341
İnşallah öylesindir kuzumİnşaallah 58.1 dim pazar günü sabah yarın sabah bakıcam
Ben hep kıyafetle tartılıyorumVede çıplak
Sen fitsin ben elimden gelse derimi yüzer iç organlarımı çıkarar tartılırdımBen hep kıyafetle tartılıyorum
Sen fitsin ben elimden gelse derimi yüzer iç organlarımı çıkarar tartılırdım
Bak sen şunaBenim oğlan dedi ki
Anne senin karnın kayboldu ama popon büyüüük
Tatlım selam ben etiketledim beni unutmaGünaydın kızlar , miyavın muhabbetini yaparken liste kaynadı iyi mi
Benim birde misafirim vardı
Birde birşey rica edicem, gündüz bildirm yapanlar beni etiketleyebilir mi, diğer türlü sayfalar arasında karışıyor.
Canim keşke ilk sayfaya listeleseydin o zaman hem sana kolaylık olurdu. Hem de takip etmesi kolay olurdu.Günaydın kızlar , miyavın muhabbetini yaparken liste kaynadı iyi mi
Benim birde misafirim vardı
Birde birşey rica edicem, gündüz bildirm yapanlar beni etiketleyebilir mi, diğer türlü sayfalar arasında karışıyor.
Kız ilahi yaaaaSen fitsin ben elimden gelse derimi yüzer iç organlarımı çıkarar tartılırdım
Sen fitsin ben elimden gelse derimi yüzer iç organlarımı çıkarar tartılırdım
Gördüm canımTatlım selam ben etiketledim beni unutma
Bugün 40 squat yaz canım gider gitmez eve yapacağımGördüm canımama sen dünü yazmış bulundun . Bugün için aklında ne var. Bana söyle onu yazayım akşam
Kız hergün koca sayfa oluyor , ilk sayfayı o şekilde düzenlemem çok zor ayrıca. Listeye biri ni eklerken bile sıkıntı oluyor.Sitenin heryeri reklam malumunuz.donuyor sürekli.Canim keşke ilk sayfaya listeleseydin o zaman hem sana kolaylık olurdu. Hem de takip etmesi kolay olurdu.
Tamam canımBugün 40 squat yaz canım gider gitmez eve yapacağım
Tımım cınımKız hergün koca sayfa oluyor , ilk sayfayı o şekilde düzenlemem çok zor ayrıca. Listeye biri ni eklerken bile sıkıntı oluyor.Sitenin heryeri reklam malumunuz.donuyor sürekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?